Rendben! Peti tudja, hogy új vagyok a pályán, legalábbis remélem. Néhányszor majd elnézhetnél errefelé is, hátha ütközünk, és tudunk menni gyorsba egy fasza karikát.
Hétvége most nem jó....családos program lesz...vasárnap lehet megyek egy rövidet, de még nem biztos....talán majd legközelebb.
Javaslom, hogy az elején sokat menj egyedül, hogy szokd a gépet...GPeti elég haladó tempót nyom néha.......csak óvatosan... Meg aztán hideg is van....
Na TE SZAR...gondoltam, hogy megint izléstelen és csúnya szavakat fogsz használni és kiforgatod a dolgokat!
Tegnap a kocsiban is bazzzz az a pár telefonbeszélgetés!
Én kajak nem csodálkoznék azon bazzzzeg, ha a 4-es metró F@ASZ alakú lenne és az alagút meg punci kinézetű!
Mivel Te vagy ott a főmufti...így gondolom ez is lesz belőle!
Ő volt a legközelebb akkor...
Mostanra meg már megszoktam.......gixerpetivel cserélgetjük, 1 tank benzinért elég sokáig odaadja...... ,
Azért puszilgatod néha a motorkádat? Jobb partner, mint mi férfiak? (A férfi szót nem tudom mi, csak mondták, hogy én is annak készültem valamikor.... )Mondjuk biztosan jobb...csak akkor fingik ha beindítod, akkor is jóillatút....mindíg azt csinálja, amit parancsba adsz neki......nem borostás, így nyugodtan csókolhatod.... igaaaz?
Már máshol tárolom a gumit... Fater szétvágta a fejemet, hogy ilyenekkel bizniszelek, úgyhogy a haveromnál vannak és lesznek eltárolva. Meg gondolom megtudod különböztetni a D211GP, és a BT016 mintázatát... Majd leellenőrizheted!
Hello
A fantázia legyen határtalan, ez rendben is van... de hogy pont
a Doktorral kezdtél ki, te céda
Már standare- garage opció áll fenn egy ideje
Időm sem lenne, hajtani a kilóméterórát benne ...
...de a kemény tél után, lesz majd duruzsoló tavaszi szellő ami röpíti majd a lovakat
Na az más.....mert megtanultad mi a jó (átbaszni drága gumival gixerpetit ), csak ragad rád valami......
Nem is vagy te olyan hülye, mint ahogy kinézel.....
Szia Nagylány!
Csak a fantáziám ilyen... a többi az elhanyagolható....
De ez a DokiBroki46 kihozza belőlem az állllatot..... ...tudod azt a szőröshernyó fajtát, aminek csak elől meg hátul van némi lába..... középen meg csúnya ráncos... ,
Motorkázol még? Vagy már nem röpteted a párnácskáidat a könnyű téli szélben a tűzpiros minőségi rikazánocskáddal? ,
Javaslom, hogy az elején sokat menj egyedül, hogy szokd a gépet...GPeti elég haladó tempót nyom néha.......csak óvatosan... Meg aztán hideg is van....
Tegnap a kocsiban is bazzzz az a pár telefonbeszélgetés!
Én kajak nem csodálkoznék azon bazzzzeg, ha a 4-es metró F@ASZ alakú lenne és az alagút meg punci kinézetű!
Mivel Te vagy ott a főmufti...így gondolom ez is lesz belőle!
Mostanra meg már megszoktam.......gixerpetivel cserélgetjük, 1 tank benzinért elég sokáig odaadja...... ,
Azért puszilgatod néha a motorkádat? Jobb partner, mint mi férfiak? (A férfi szót nem tudom mi, csak mondták, hogy én is annak készültem valamikor.... )Mondjuk biztosan jobb...csak akkor fingik ha beindítod, akkor is jóillatút....mindíg azt csinálja, amit parancsba adsz neki......nem borostás, így nyugodtan csókolhatod.... igaaaz?
Csakazértis.
Hogy ellentmondjak neked.
Sajnos nincs bemutatós smile de gondold hozzá.
A fantázia legyen határtalan, ez rendben is van... de hogy pont
a Doktorral kezdtél ki, te céda
Már standare- garage opció áll fenn egy ideje
Időm sem lenne, hajtani a kilóméterórát benne ...
...de a kemény tél után, lesz majd duruzsoló tavaszi szellő ami röpíti majd a lovakat
Nyáron ez sem bírna max. 5000 -et! Ennek a guminak nem való a lóerő...
Nem is vagy te olyan hülye, mint ahogy kinézel.....
A 8e az 1-2-3 hónap volt.
Amúgy van benne már Augusztus óta 5500 Km és izééééé kopás semmi.
Tapadni meg az én tempómmal tökéletes.
Csak a fantáziám ilyen... a többi az elhanyagolható....
De ez a DokiBroki46 kihozza belőlem az állllatot..... ...tudod azt a szőröshernyó fajtát, aminek csak elől meg hátul van némi lába..... középen meg csúnya ráncos... ,
Motorkázol még? Vagy már nem röpteted a párnácskáidat a könnyű téli szélben a tűzpiros minőségi rikazánocskáddal? ,
utcára utcai gumi való!