Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...de túrázáshoz minek?
nah azéé
Hát most azt kell mondanom, hogy jó...csak a suzuki jelet kellene valahogy eredetiben visszatenni, akkor 100% lenne, de ez már csak szőrözés....
Gondolom külföldi papíros pályagép 750-es KB 1000 eurótól elvileg lehet kapni.
Én is vadászom hasonlóra.
Jaj elfelejtettem még odaírni hogy...... te Segg!
Ennyire sz@r ,vagy ennyire jó?
Ahelyett, hogy ezzel mennél, és tanulnál meg motorozni elköltöd valami ipari hulladékra a pénzed?
mókamotor?
Egész jók ezek a Kínai idomok!
Igazából nekem a hatszázas is megfelelne, csak mókamotorból ilyet találtam, ami fasza
minek a 750 ?
Én is kábé annyit basztam a gépbe idén, szóval nem vagy egyedül Jozso. A tél nekem is jól jön... Érkezik a GSX-R750...
Nagyon klafa moci!
Neem.... simán beleszarok indulás előtt a bukódba, azt mész amerre látsz! Szerintem ez baráti gesztus akárhonnan nézzük!
Nekem a hétvége nem jó, csütörtökön már száraz idő lesz, meg pénteken is azt mondják...akkor talán gurulgatok egy keveset, talán a herélt gixerpeti hétvégén ámokfut veled egyet!
nekem meg egyre kevesebb időm van mindenre hétvégeket is végig nyomom
nőmre + motorra. Idei: 3500km-el nem igazán lehet dicsekedni .... igaz nagy része pályán ment bele. De akkor is az lóf@sz. Tavaly 3hónap alatt mentem annyit. Idei év az szinte csak a kamionozásról szólt/szól. Annyi jó van benne hogy van zseton meg jön a tél és lesz időm Bettire :)
Börnölünk, börnölünk? Ejnye
Hát ha hétköznap letudom a tanulást, meg a melót, akkor hétvégén ennyi minimum kijár.
életed van
Nincs casco.
...persze,ha kell szivárogtatok infót
Casco -s a gép? Ahogy haladsz az ügyben, remélhetőleg megosztasz velünk minden részletet!
Itt azért szükség van (néha) az ilyesmire sajna...
PeeeEEeeersze, aztán mész előttem, és engem meg folyamatosan lefosol. Élveznéd mi? Ebbül te nem eszel.
Benne vagyok a mókázásban! Melyik nap mennétek? Ha egy icipici szinten beleszólhatok az időbe, akkor szívem szerint szombaton mennék. Péntek éjszaka zenélek, kialszom magam, elugrok motorozni, éjszaka a város valamelyik diszkójában csajozok, vasárnap meg anyáékat fogadom, oszt kihúzom a belem focizni.
Ama Pétert is híjjad Pádre!
És nem azért,de valóban nem mentem gyorsan,így nehéz lenne bárkinek az ellenkezőjét állítani.
Nem vagyok nyugodt,mert tudom mi van magyarországon a biztosítóknál,remélem nem a köbe,vagy hasonló szarnál volt az autós szerződve