Szia Kriki Barátom!
Bocsesz, de nem vettem észre szombaton, hogy hívtál, mert egész nap moziztunk és némán voltam, de csak tegnap vettem észre, hogy van nem fogadottam tőled?
Valami fontos lett volna?
Magyarul neked ebből áll a női nem négy csodája: Nedvesnek lenni fürdés nélkül, vérezni vágás nélkül, tejet adni fűzabálás nélkül, hülyeségeket pofázni kérdezés nélkül.
Fasz ki van ettől a sok nőtől...csak a rengeteg meló van velük, mire rendesen megcsinálod őket, ahogy szeretik lever a víz vagy 10x..... Inkább motorozok, és annak a duruzsolását (visítását.. )hallgatom.... Ha valamelyik még akar valamit, akkor szánok rá 1-2 percet gyorsba, de nem többet.....drága az idő...
Tegnap megtaláltam az engine-start gombot,azóta jóval könnyebb menni vele
Már az 1. rendőrös üldözésem is megvolt
Kakucson mikor lesz az 1. pályanap?Addigra hazamegyek megnézem hol áll a bál kettőnk között
Bocsesz, de nem vettem észre szombaton, hogy hívtál, mert egész nap moziztunk és némán voltam, de csak tegnap vettem észre, hogy van nem fogadottam tőled?
Valami fontos lett volna?
Egy puszi erejéig
De semmi többre ne számíts .
Tavaszig kapsz haladékot a tanulásra.
Sajnálnád a motoros társadtól?
Ne légy önző.....ami a tiéd az a miénk is, ami a miénk, ahhoz semmi közöd... !
Nyamiiiii....
Már az 1. rendőrös üldözésem is megvolt
Kakucson mikor lesz az 1. pályanap?Addigra hazamegyek megnézem hol áll a bál kettőnk között
Megy a gépezet?
Tudod már kezelni vagy küldjek hozzá valamilyen filmes anyagot?
Te hol szoktad venni a csiszolópapírt a majréhoz?télvíz idején mindig megmarad egy 3-4mm,nem akarok beégni előtted