Úgy értettem,hogy a motorra ürítettem ki a kasszát! Meg kicsit szépítgettem. Kapott felnicsíkot,az ocsmány gyári rendszámtartó lejött róla,most lett meg rá az LSL gomba,meg tankpadot kapott még! Erősen gondolkodom a fóliázáson is az érzékeny helyeken,mert a 600-nál a kavicsfelverődés néhol leszedte a festést!
Most amíg újszerű,addig kell lépni,a fehéren előbb látszanak a hibák.
25 darbos születésnapi limitált széria a Suzukitól
Idén 25 éves a Suzuki sportmotor kínálata, a Suzuki történelem egy fontos darabkája, a GSX-R sorozat.
Ebből az alkalomból jubíleumi fényezéssel és extra felszereltséggel kínál GSX-R 1000-es típust a cég magyarországi vállalata. Az egyedi fényezésű motorok sorszámozottak, és kinézetük a 2009-es Suzukai 8 órás endurance versenyen győztes Yoshimura Suzuki versenymotoréval megegyező.
Minden alkatrész (Yoshimura, Marchesini, Brembo…) a legnevesebb gyártók termékei, és mindegyik a versenykategóriát képviseli. Minden kiegészítő kielégíti a legmagasabb (verseny-) elvárásokat is, minden csapat ezen gyártmányokat használja világversenyeken (MotoGP, Superbike, World Endurance…) is.
Felhívtam őket a minap. Azt mondja a csóka,hogy az Arlen Ness-ből van még 2db 54-es fekete-fehér, +egyet be is tudnak még szerezni az egyik üzletükből! Kérdeztem,hogy várható e még esetleg némi árengedmény. Azt mondja elképzelhető,hogy télen még lejjebb megy,de nem biztos benne.
Utcára csak póóóóózer , bár mi is azok vagyunk