Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

www.janodob.hu

nekem Ők szedték ki,meg Ők csinálták az összekötőt is. Mindennel együtt 25ezer volt. Reggel elvittem a motort, délután mehettem érte..
Azt pedig nem árt magaddal vinni!
Bazdmeg... Pakolászok a szobámban, és kezembe akad a forgalmi. Hát azt éppenséggel nem vittem el tegnap magammal...
Tanulj tőle...
amit tudok tudok amit nem azt meg nem jobb kézzel bal vállon keresztül 45fokban eldobtam mindent ami a holnapi vizsgával kapcsolatos. jön Betti az fontosabb
Mégpedig az ufóktól!
Tanujjá'!
e-bay -ről rendelted ?
Jövőhéten hétvégére érkezik a jogsim.
Bocs!
Csááá!
Ez még illegális volt! Legális menés... Te sem gondolod komolyan... Mikor mindenhol átléped a megengedett legnagyobb sebességet!
Szeva Tutis!

Neked ki vette ki a katalizátort és mi a tapasztalatod?
Mit kóstált a kiszerelés és az összekötő cső? Gondolom az van bent helyette?
Szeva Szpídbika. Mi is gurultunk egyet tegnap. Pont két éves lett az A korlátlan jogsim. Le is nyomtunk asszonnyal 200Km-t.
Szia!
Az alacsony fordulatszámú nyomaték alacsonyabb lesz. (Magyarul leírva: Alsóbb fordulatszám tartományokban a motor teljesítménye kisebb lesz) A végteljesítmény állítólag pár LE-vel növekszik, bár ezt sokan megkérdőjelezik. Az alacsonyabb fordulatszámon a hangja nagyobb lesz. Ha normálisan akarsz vele városban haladni, akkor szarrá kell pörgetned a gépezetet.

Javítson ki valaki, ha tévednék.
megéri, nyugodtan szedd ki
Milyen volt legálisan gurulni?
Hello mindenki!

Adott egy 2008-s gép amiből szeretném kiiktatni az exup-szelepet. Ezért kérdezem megéri-e kiszedni, ér-e valamit egyáltalán ha nincs benne? Válaszokat előre is köszi.
...élveztem minden pillanatát...

Krikett, dobáld te is a képeket!
Srácok! Hirdetnek egy Jardine GP1-et! Mernék fogadni rá,hogy sokáig nem lesz fönt.
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
C mód, az ám, meg a faszomat! C módban gurulsz be esetleg a hálószobádba...
Painteken este lemezlovagolok, szóval ha lehet, valahogy 7 előtt dumáljuk meg a szószt tesó!
Menni kell Kölyök, jön a jó idő 7végére, különösen szombatra.
Én is új vagyok ne fossál, ne hidd egy szavát sem ennek a sok fasztalicskának, mindig leghátul kullogok és a motorom sem ismer a C módon kívül mást. Pénteken megtárgyaljuk mikor és merre lesz az idegborzolás.
Inkább megállok, befalok két pogácsát, és viszek húszliternyi benzint... Hatótávolságba nem tud lenyomni...
Sokat fogsz menni szélárnyékban a 600-addal mögötte, ennyit elárulok (tapasztalat)... És ha azt látod, hogy behajol és ráhasal a tankra, akkor rúgj vissza gyorsba 2-őt és nyélgáz...különben úgy ellép a 750-el, mint a szél...
Na mivan kidőltetk?
Jóéjt..... , pöcsök...
Mással menni nem kis felelősség...ha elől vagy, ha mögötte....hamar máshogy kezd menni az ember, ha nem egyedül van....pláne ezekkel a motorokkal...de Peti az jó, csak néha gurul el a gyógyszere (de akkor egy egész patikányi... )
Kicsi csíra vagyok én ott(is), de az ötlet nemrossz