amit tudok tudok amit nem azt meg nem jobb kézzel bal vállon keresztül 45fokban eldobtam mindent ami a holnapi vizsgával kapcsolatos. jön Betti az fontosabb
Szia!
Az alacsony fordulatszámú nyomaték alacsonyabb lesz. (Magyarul leírva: Alsóbb fordulatszám tartományokban a motor teljesítménye kisebb lesz) A végteljesítmény állítólag pár LE-vel növekszik, bár ezt sokan megkérdőjelezik. Az alacsonyabb fordulatszámon a hangja nagyobb lesz. Ha normálisan akarsz vele városban haladni, akkor szarrá kell pörgetned a gépezetet.
Adott egy 2008-s gép amiből szeretném kiiktatni az exup-szelepet. Ezért kérdezem megéri-e kiszedni, ér-e valamit egyáltalán ha nincs benne? Válaszokat előre is köszi.
C mód, az ám, meg a faszomat! C módban gurulsz be esetleg a hálószobádba...
Painteken este lemezlovagolok, szóval ha lehet, valahogy 7 előtt dumáljuk meg a szószt tesó!
Menni kell Kölyök, jön a jó idő 7végére, különösen szombatra.
Én is új vagyok ne fossál, ne hidd egy szavát sem ennek a sok fasztalicskának, mindig leghátul kullogok és a motorom sem ismer a C módon kívül mást. Pénteken megtárgyaljuk mikor és merre lesz az idegborzolás.
Sokat fogsz menni szélárnyékban a 600-addal mögötte, ennyit elárulok (tapasztalat)... És ha azt látod, hogy behajol és ráhasal a tankra, akkor rúgj vissza gyorsba 2-őt és nyélgáz...különben úgy ellép a 750-el, mint a szél...
Mással menni nem kis felelősség...ha elől vagy, ha mögötte....hamar máshogy kezd menni az ember, ha nem egyedül van....pláne ezekkel a motorokkal...de Peti az jó, csak néha gurul el a gyógyszere (de akkor egy egész patikányi... )
nekem Ők szedték ki,meg Ők csinálták az összekötőt is. Mindennel együtt 25ezer volt. Reggel elvittem a motort, délután mehettem érte..