Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bontás alatt lévő 2004 kék SUZUKI GSX-R 600 alkatrészek eladók...
Érd: boniteam@freemail.hu
Nem az a legjobb nekem
Akkor vegyél kawát.
De sajnos azt elfelejtetted, hogy a jóval én nem érem be, nekem a LEGJOBB KELL!

Én megpróbáltam rádbeszélni a jót.
Csak sornégyes Gixxer kell!
Vacillálgattam ilyen nézőpontból is, igazából azért döntöttem a SRAD mellett, mert már át van építve, tehát jó pár költség egyből leírható. Gondolok itt olajzásra, duplaventi, idomokra, fékekre, satöbbi. Hátulütője lesz a blokkja, mert igen nehéz rácsapni a megkímélt jelzőt. Ebben a videóban 1:25-nél fel is tűnik a motor, használat közben. Kettő nagyon jó gyerekkori barátom is van, akik motorszerelők, egyikük a MAMI-ba végzett, a másik meg a Pannóniában tölti az utolsó évét. Tehát szereléssel nem lesz gond. A beszerzés már neccesebb, erről még elbeszélgetek unokatesómmal, hátha tud néhány fasza forrást.
Hát a váltókar lábtartó rögzítése kitekeredett autópályán akkor kellett.
Azóta soha.
nem baj :) akkor is a szerszámosláda nélkül sehova !
Őőőőőőő be tudnék újítani egy Ducati 916-ost 10000 pályakilóméterrel digóból.
Érdekel?
Neeem nemm azért sajnálnám. Azért sok mindent kibírnak ezek a gépek de az olyanfajta gyilkolást mint a stunt

Arra egy ilyet kell venni csak sztem ezt fenntartani baromi sokba kerül mert öreg és kivan a lelke már.... Ráadásul ott van a kockázat,hogy rádhívják a rendőröket és akkor szopó van
Ha van perec pályán utána fel nem mész.Futóműhöz egy csavarhúzó kell bár attól függ mit mész pályán.
no problem :) így is éjjel szoktam szerelni

A K6-ossal csinálnád?
Én kidobtam a szerszámos pakkot belőle! -1,5 KG Bár híztam 4 kilót akkor lehet,hogy semmi értelme nem volt?
Gyakorolnék egy parkolóban amíg rám nem hínák a rendőröket
Csak szar állandóan átszerelgetni mindent....
Legalábbis én egyszer szedtem szét az elejét (rápróbáltuk a pályaidomot) pffff összeraktam 1,5 óra alatt de megmaradt 4 csavar... Én nem fogok szívni ráadásul mi van ha épp lejössz pályáról hazaérsz este 9-re hullán de reggel már mennétek csapatni utcán is! Nekiállsz éjjel szétszedni? Neeeeeeeee
sose lehet tudni azt :) futóművet is igény szerint lehetne állítani. Vagy ha véletlen perec van akkor vmien szinten összetudod rakni. Nálam mindig van szerszámosláda még a motorban is ! (bár abban csak szerszámok)
de nekem a sisak még a fejemre jön
Tegyük, fel, ha stuntmotort vennél, mit csinálnál?
Én nem vennék ilyen öreg kiherélt motort....
A másik,hogy ki van vonva véglegesen a forgalomból. Elkap a rendőr akkor úgy megkefél,hogy csak pislogsz majd!
Ruháját akarja gépkapoccsal felszögelni magára.
Mit akarsz egy GSXR-en szerelni.
11,09991445165 egész pontosan !
van utánfutóm azon fogom szállítani. Így tud velem jönni barátnőm is. Meg csomagtartóban elférnek a szerszámok + benzin stb stb