Hát mit is mondjak. Igazából akkor ültem először 400-ason. Elég jól ment, de nem úgy mint a GixxeR-em! Fékek jók voltak. Valamiért nagyon hintázott, sztem szar volt a hátsó rugóstag. Herélt kipuff volt rajta, hangja valami állati volt mikor odahúztam neki. Sztem kezdő motornak ideális egy jobb példány belőle.
Na csöndbe legyél ebihal! Reutersnek dolgozom a konyhán, ahol Krikettel teszteljük a nőket, amellett, hogy műmájerfotózgatok...
Hozzam el magát a motort is, nem?
Majd kirakom a tiédre, az ilyen behatolásokat úgyis élvezed... Serranót meg megértem, hiszen csak a jussát akarja neked visszafizetni... Azután az ominózus eset után, mikor felültél mögé, elmentetek valamerre, és menet közbe jól megberhelted hátulról, teeeee...
Ne fotózzál már mindent wazzzze... csak azóta vagy ilyen májjjer kattinnngatós, amióta nem a cíííííp 3310-esed van!
Légy régies...ne fotózzad bazzeee, hanem kapard le nekem körömmel azt a DOT számot és hozzad el nekem...
Ezt a T betűt meg nagyon sürgősen nagyícccsad fel a hátad méretűre és basszad rájjjja, mert legalább meglát ez TutanKAMMON Humán Sz(a)errá(g)nó is vagy ki... na ez aztán belédszáll, mint a barom hátulról, ha nem rakot ki azt a T bötűt!
Szüleid nem mondták, hogy veszélyes ez a motorozós dolog?
Na ezt szépen leírtad...miközben ettem a brassóimat, majdnem kifújtam 1-1 beszólásodon az egészet a monitorra!
GRATULA KÖLYÖK A SIKERES VIZSGÁDHOZ!
Üdv. a klubban...most már van mit elvenni tőled a SÜNÖKNEK!
Engem már csak egy dolog érdekel, hogy aki kawán vizsgázik az jogosult-e egy BIVAJERŐS GIXERT vezetni?
Mert ezt úgy tudom úgy működik, mint amikor automata autóval vizsgázol... csak azt is vagy jogosult vezetni örökre!
Ja és még érdekelne a kawa hátsó felnién lévő Briginek a DOT száma! Szerintem az sem volt kóser....
A biztonság kedvéért ezt azért rakd ki a rendszámod helyére...
Videó az elmegy, nekem a csaj kéne
akárki akármit mond, szerintem nagyon hangulatos kis vidi.
Hozzam el magát a motort is, nem?
Majd kirakom a tiédre, az ilyen behatolásokat úgyis élvezed... Serranót meg megértem, hiszen csak a jussát akarja neked visszafizetni... Azután az ominózus eset után, mikor felültél mögé, elmentetek valamerre, és menet közbe jól megberhelted hátulról, teeeee...
Légy régies...ne fotózzad bazzeee, hanem kapard le nekem körömmel azt a DOT számot és hozzad el nekem...
Ezt a T betűt meg nagyon sürgősen nagyícccsad fel a hátad méretűre és basszad rájjjja, mert legalább meglát ez TutanKAMMON Humán Sz(a)errá(g)nó is vagy ki... na ez aztán belédszáll, mint a barom hátulról, ha nem rakot ki azt a T bötűt!
Szüleid nem mondták, hogy veszélyes ez a motorozós dolog?
Rohadjak meg Doki, de a Gyóni Beton motorshow-n lefotózom neked a Brigi DOT-számát!
Hidd el no, meg kell mondani a jardoknak, hogy rutinon a nyolcast 'busával csináltam! Burn outtal, persze...
Kirakom Dottóre, de előtte megnyálazod a rendszámom Elissa felügyelete alatt!
GRATULA KÖLYÖK A SIKERES VIZSGÁDHOZ!
Üdv. a klubban...most már van mit elvenni tőled a SÜNÖKNEK!
Engem már csak egy dolog érdekel, hogy aki kawán vizsgázik az jogosult-e egy BIVAJERŐS GIXERT vezetni?
Mert ezt úgy tudom úgy működik, mint amikor automata autóval vizsgázol... csak azt is vagy jogosult vezetni örökre!
Ja és még érdekelne a kawa hátsó felnién lévő Briginek a DOT száma! Szerintem az sem volt kóser....
A biztonság kedvéért ezt azért rakd ki a rendszámod helyére...