Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bassza meg már kötöttem a hángedlimet... ,
Agyrázkódás amiről beszélsz.
Nekem nincs,a páromnak vannak hasonló tünetei,nála volt is egy kis képszakadás,én végig néztem a történetet....
Figyejjé mán PelyhesPöcs_ke!
Most, hogy megva már a jogsid, jöhetnél biciklizni egyet a 600 -as fosoddal, vagy inkább te is pucerálod, hogy csak a festése kopjon? , Hétvége felé kisüt a nap szerintem menni kell....
Persze nem bele a másik seggébe, hanem csak úgy normálisan ész nélkül
Én drukkolok hogy jól jöjjél ki belőle.
Te tudod.Te vagy a főnök.
Tojásokat leellenőriztettem,pillanatnyi térfogatnövekedés,múló állapot...ebből te nem eszel!
...igen,a bukógomba megúszta,az egyik biztos
Tudom mi vár rám,elég sok pénzről van szó,ezért jogi képviselő fog beszélgetni a biztosítóval.
Én mindent megeszek!Még a herepörköltet is!
Nem vagyok finnyás...a tojást nyersen is ettem, még a budi építő időszakomban!
Megennéd te a tojásoslevest? Guszta egy ízlésed van.
Frankón megúsztad...
Gyerek van már? mert akkor a tojás is mehet a levesbe!
Maargit! Noooormális?
Akár hiszed, akár nem komolyan sajnálom ami veled történt, kész csoda hogy még itt irkálsz nekünk... ,
Remélhetőleg jól jössz ki belőle! És fogsz még motorolni..
A bukógomba elég sértetlennek tűnik.....
Szia Zoli!
A gomba jó dolog, az utolsó 2 fikkanásomnál segített volna egy keveset, igy most már tényleg felteszem!
Na megint egy igazi díszmotoros! , Fasza! , ,
Azé' néha ülj fel rá..persze csak ha lemostad, és felvaxoltad....de csak egy fotó erejéig ám!
Én azért még beleverek egy párezret csak úgy biztonságiból, helyetted is kalácsképű kishusom, hogy merevedjen meg a faszod motorkázás közben! , ,
Ha nem voltam elég alattomos geci jelezd, mert akkor rágyúrok!
Szevasz tutis!

A Traktor DJ Studioval csináltam egy majd' egy órás mixet. Hogy tudom lementeni faszán mp3-ba? Nemigen tudom, hogy a progin belül mit, hogy, s merre...
a 2.5.3-as verziót alkalmazom.
Ha 100 felet kapta volna el az autót sztem te számodra is egyértelmű,hogy mindketten ottmaradtak volna...
Itt el kell mondani azt amit én is elmondtam a rendőrnek szembesítésnél......

Ahol a balesetük történt elvileg 90-es tábla van...
Meg kell mondani,ha gyorsabban jöttem volna akkor most nem itt beszélgetnénk vagy a tolókocsiban ülnék!

Bizonyíték az,hogy nem lett senkinek maradandó sérülése sőt 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek....
Biztosítási nyomozó ,ne viccelj már
A biztosító nem a nő.Biztosítási nyomozók meg ilyesmikkel szoknak dolgozni.
Nekem 2 hét alatt fizetett a biztosító de kocvsival voltam és annyira egyértelmű volt a tábla meg nem adása hogy nem tehette.
Bár Gino-t kérdezd a GSR topicban neki sem könnyű asszem.
Ez ilyen! És lesz majd sárga-lila meg mittudomén....
Nekem fekete volt a jobb lábam rossz volt ránézni!

Nem tudom nálam volt két hétig ,hogy sokat szédültem, rosszul lettem kis sétától meg hasonlók, nálad van ilyen?
Bizonyítsa be! Digit már az óra nem akad fel....
Az én balesetemnél is gyorshajtásra akarta fogni a nő de mivel 0 bizonyítéka volt így bekaphatta jól mélyen!
Riogattak hogy motoros balesetnél szeretik a relatív gyorshajtásra fogni.
Már emailt is kaptam valakitől a pufogó miatt,nagyon kapós

Egyik tojásom kapott,alig fér el a lábaim között.Húzódott a lábam,térd buci,combom belső fele lila mind a kettő,a rötyire már ki tudok menni,csak jóval a dolog előtt indulnom kell
Kisujj eltört,ennyi a gáz mindössze,max két hét és egyben vagyok....
Mikor kijöttek a rendőrök,minket elvitt a mentő.
Helyszínelés volt,de nem tudom,hogy mit mondott az autós,a kórházba pár órán belűl bejött hozzám a két helyszínelő,pár kérdés volt,de el is felejtettem tőlük megkérdezni mi újság
Semmi papírom az esetről,de ha talpon vagyok utána nézek az tuti.
Nem az a szitu,hogy ki tudnak hozni vétkesnek...bízom benne.
Kapom a jogi segítséget,úgy indulok neki....
Az a legdrágább Dokikám!

A Jardine Gp 1 dobot 120-ért árulták két éve akkor már 60 ért lehetett szerezni amcsiból!
Ennyit róluk!
4600 Ft pontosan a Suzuki Hollós Újpestnél!