Nekem nagykibaszás ám ennyit írni, mert a felét nem értem .....Nem tudok én az ilyen hétvégi dísz-motorkázgatós gondolatmenettel azonosulni..... én nem azt mondtam, hogy csak nézegeted....közben azért fotózgatod is magad rajta, néha beindítod, röfögteted, és közben marha büszke vagy, hogy neked van ilyened... én legalábbis igy csinálom... Én sem megyek nyolcvanvalahányezreket...az rengeteg lenne, de azért havi egy szervíz azért becsúszik.....vazelin nélkül nyáron...télen vazelinnel...
Kicsi kalácsképű Bundibogyóm.... ,
Nagy geci vagy azért, de tetszik az új nicknevem...vannak azért tiszta pillanataid.....
Figy,én imádott kuglófom egyetlen szem mazsolája! Nekem ne szónokolj itt! Lehet kihagy az emlékezetem, (lehet a tiéd) de nem rémlik hogy egy szóval is mondtam volna,hogy nem hajtom a vasat! Ez csak a te agyszüleményed! Az hogy esetenként lemosom,és nem az időjárás jelentést nézem esténként hátha megérkezik a várva várt eső,az nem azt jelenti hogy csak nézegetem itthon! Az,hogy nem várom meg míg a fehérből fekete lesz az nem áll egyenes arányban azzal hogy nem is használom! Talán nem megyek 80valahányezreket,de azé ne féccsé engem teee szobaSTRICIgli!
Érdekel valahogy a stunt világa is. Persze nem olyan komolyan, mint ahogy Angyal Zoliék nyomják, hanem csak úgy a magam kedvére. A K8-ast meg nem akarom kinyírni... Ezt a GSX-R750-est néztem ki magamnak.
én az utcai gépből csinálok tavaszra pályagépet pályára pálya szett, utcára gyári szett. Csak majd vmi kompromiszumot kell kötni a gyors szerelés érdekében. minden már a pincében lapul. Csak neki kéne esni.
Őőőőő renccám nélkül rövid túra lenne.Arra marad a betonkeverő.Pályázni meg jobb egy 3 kilért vett lom sornégyest a sóderágyba rakni mint azt amivel melózni meg osztrák szerpentinre túrázni járok.
Nem indultam el a retek idő miatt... Úgyhoyg ez az országjáró tours jövőre marad. Ne haragudjatok...
Kicsi kalácsképű Bundibogyóm.... ,
Nagy geci vagy azért, de tetszik az új nicknevem...vannak azért tiszta pillanataid.....
Meg sofőr... (itt most a nem túl sok értelemtől csorgó nyálat kell érteni)
Pannon, közel hozzád
Mondta Era(Tutisné) hogy jártatok .
Remélem nincs semmi bajotok!
Fel a fejjel, minden rendbe jön!
Jobbulást nektek!
http://youtu.be/d6u4ptksD1s
http://youtu.be/fmcnsYQkt8U
Ez a sárga szebb mint az eredeti sárga!
Honnét tod mekkora bazi földrakást akarok én dönteni?
Ha én eccer berakok valamit a sóderágyba na ott be van rakva nyakig.
Idom fel-le