Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezeknek a gumiknak nem is ti vagytok a célközönsége.
Idén jómagam 20 rugóért adam el GixxerPetinek egy pár Dunlopot. Ami fő, hogy meg volt elégedve a rajta lévő húsmennyiséggel!
Nemhiába születtem meg
Sőt! 850 Ft-os is maradt brigéciolra!
Ökör biciklisnaturalista
Hogy fognak neked örülni anyádék!
Tanácsod jó helyeken landolt.
Jövő héttől kíméletlenül indul a munkaszezon! Reális esélyt látok a nyár eleji motorvásárlásra.
De az is lehet, hogy mindet elbaszom a benzinbe.
Szia!
Ezekért a szarokért még az is sok!
Tudd valaki erről valamit?
Feltűnően olcsó...
Szívesev Arany Kukkeres Fekáliasodó46om!
A párodba rakj bele (jó)pár kilómétert..... ne abba a szerencsétlen motorba..kapott az már idén eleget....
Mutasd a csajnak a csattogós gázkarod, majd az megcibálja neked úgy, hogy egyből beleszaladnak tiltásba a hangszálaid!
Te komposztálnivaló teee....
Thx, tiéd is szép majd ha váltasz nekiadod tiédet
szerintem felújítom. Már van mindenem ami olyan. Esetleg még egy aksi kell meg fékbetét.
hasonló lesz :) hajrá !
elsőnek nekem helyt kell csinálni virág ládákat el kell takarítani - gázolajt szeretik a növények ?
Kitartás
Most akkor az a rotyogó marad vagy megy?
tök mind1 :) valami majd lesz oylan még nem volt hogy nem lett semmi mindent amit üzemanyag hajt pénztemető ennyi erővel
Grat! Szép járgány! Öcsém tíz éves, de már most tudja milyen motorja lesz. Gsx-R !
Bátorság bontóban olcsóbb! Számlanélkül...
Szia KisPuding!
Csak a szivattyú kb 35.000 pénz, ha ennyiért hozzájutsz (talán bontva).... kezdhetsz zsebbe nyúlni , vagy pihenj vissza még egy kicsit, én így szoktam. K4 -5 600 már igazi pénztemető kategória....
kell pedál is tekerni
Skacok ma 1 éve vettem a kicsi Gixeremet
meg bukógomba
Kössz mégegyszer a tegnapi segítséget TE motoros patkány!
Holnap mi is belerakunk pár kilómétert a VAS-ba párommal...tanítom motorozni,mert nagyon belezúgott a feelingbe... A FÓTI manőverem szerintem már most azonnal is menne neki!
majd a végeredményt nézd meg :) szerintem egész tél rá fog menni lesz mindenből tartalék cuccom. Ha terv szerint fog menni. Bár ma basztam el egy kis dollárt a robogóra, bár megérte bontóban olyan jó cuccokat bugáztam hozzá és meglepően poton pénzért