Szívesev Arany Kukkeres Fekáliasodó46om!
A párodba rakj bele (jó)pár kilómétert..... ne abba a szerencsétlen motorba..kapott az már idén eleget....
Mutasd a csajnak a csattogós gázkarod, majd az megcibálja neked úgy, hogy egyből beleszaladnak tiltásba a hangszálaid!
Te komposztálnivaló teee....
Szia KisPuding!
Csak a szivattyú kb 35.000 pénz, ha ennyiért hozzájutsz (talán bontva).... kezdhetsz zsebbe nyúlni , vagy pihenj vissza még egy kicsit, én így szoktam. K4 -5 600 már igazi pénztemető kategória....
Kössz mégegyszer a tegnapi segítséget TE motoros patkány!
Holnap mi is belerakunk pár kilómétert a VAS-ba párommal...tanítom motorozni,mert nagyon belezúgott a feelingbe... A FÓTI manőverem szerintem már most azonnal is menne neki!
majd a végeredményt nézd meg :) szerintem egész tél rá fog menni lesz mindenből tartalék cuccom. Ha terv szerint fog menni. Bár ma basztam el egy kis dollárt a robogóra, bár megérte bontóban olyan jó cuccokat bugáztam hozzá és meglepően poton pénzért
De az is lehet, hogy mindet elbaszom a benzinbe.
Ezekért a szarokért még az is sok!
Feltűnően olcsó...
A párodba rakj bele (jó)pár kilómétert..... ne abba a szerencsétlen motorba..kapott az már idén eleget....
Mutasd a csajnak a csattogós gázkarod, majd az megcibálja neked úgy, hogy egyből beleszaladnak tiltásba a hangszálaid!
Te komposztálnivaló teee....
elsőnek nekem helyt kell csinálni virág ládákat el kell takarítani - gázolajt szeretik a növények ?
Csak a szivattyú kb 35.000 pénz, ha ennyiért hozzájutsz (talán bontva).... kezdhetsz zsebbe nyúlni , vagy pihenj vissza még egy kicsit, én így szoktam. K4 -5 600 már igazi pénztemető kategória....
Holnap mi is belerakunk pár kilómétert a VAS-ba párommal...tanítom motorozni,mert nagyon belezúgott a feelingbe... A FÓTI manőverem szerintem már most azonnal is menne neki!