Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnapi évadzáró túra útvonala: indulás délelőtt 10 órakor a Hősök teréről, irány Bécs, kellemes ebéd (5 pár virsli mustárral és kenyííírrel sőrrel lekiserve) 15 perc pihenő indulás Siófokra, megmártózunk a kellemes Magyar tengerben tolunk 1 sült hekket 1 páleszt 2 sört, innen cél Dobogókőőőő, szerpentin előtt apró szusszanás szervezetbe kevéske zőőőőccccsség bevitele (sponsored by: a rágcsáló), majd a kanyarok támadása. Majd ha jól végeztük dolgunkat akkor mindenki mehet a picsáááábaaaaaaa....
igen az és nagyon jó 1x volt szerencsém kipróbálni
GixxerPeti! SOS! Ha tudsz, minél hamarabb gyere mesire!
Marha... Ezt csak hallottam az osztályban!
Dehogy is nem... most is kilogisztikáztad, hogy buzi a dirid!
Lehet olyan szak is van... Fasz kivan a sok hülyével vazze. Már normálisan tanítani se tudnak... Logisztikai szakon vagyok, de még logisztikát abszolút nem tanultam.
Dabasi Párducképző...
Ez melyik suli?A háziasszonyképző?
Jánátürlik!
Szevasz Drága!
Megy a meló ezerrel.
Edzések is pörögnek.

Emberünket megkérdezed majd, miként döntött - rohadt dózsás - a papírral kapcsolatban?
Ma a suliban robbant a bomba, nyomozások indultak meg. Az igazgató úr a norvég kiutazása előtt írt egy levelet az asszonyának, melyben megírta, hogy szakítani akar. Ez még nem is lenne gond, a java most következik: Bevallotta, hogy megcsalta őt, ráadásul egy férfival. Végül maga is megerősítette, hogy meleg.
Eddig sem volt szimpatikus a csávó, most a suli hackerei észnélkül keresik azt a levelet. Talán a történelemben először esik meg az, hogy a kopasz Gárdista, és a fukszos cigány a legnagyobb egyetértésben küzdenek egy nemes célért.
Hát beszarás... Valakinek reszeltek. Idő kérdése.
PPPIIIISSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!Mi a fasz van Töki?
Akkor cseréljünk!
Mindig bántod a kissebet.
Szerinted.
Ruhás.
Mindegyforma.
Ugyanolyan, csak kicsit más, és egyáltalán nem hasolnít rája... Szerintem valami Kawasaki lesz.
Ollan mint a gixxer.
Hihető!
Azt észrevettem.
Nemazenyém.
Tied?
Kigyulladt a bicikli! Ég! Lángol!