Moto2: Talmácsi Gábor megőrizte összetettbeli 6. helyét
Talmácsi Gábor nem erről a szezonfináléról álmodott: motorja végig rakoncátlankodta a futamot. Annyit tehetett, hogy maga mögött tartotta Cluzelt a vb 6. hely megszerzése érdekében. Végül tizedikként szelte át a célvonalat.
szerpentínen szemből jött egy audi, át csuszott a mi sávunkba és eltalálta az oldalunkat. kormány, tükör, idom eltört, tank behorpadt. nem estünk el ugyhogy jol megusztuk. nekem varrták a bokám barátnőmnek eltört két lábujja meg a lábközépcsontja
Lehet igazad van, DE a sok szöveg igazságot takar. Nem megszabadulni akarok tőle, ha lesz kinek tetszik eladom, ha nem megtartom, és pusztán érdekelnek a supermotók is válaszolva ezzel Speed Bike kérdésére.
Szép napot!
Jááájj dicsákk!
Hogy verjelek á mélég féjúsohmó te páráj.....
Há májd egész náp á séggedben vótám, ázt még most sem hágysz békét he?!
Tüzes egy csáje vágy a héccencségedet!
Hogy vákló dikkházzon hátúrú....
Talmácsi Gábor nem erről a szezonfináléról álmodott: motorja végig rakoncátlankodta a futamot. Annyit tehetett, hogy maga mögött tartotta Cluzelt a vb 6. hely megszerzése érdekében. Végül tizedikként szelte át a célvonalat.
Persze, erről miért nem esett szó a hírekben? Mert ezt nem tudja felfújni a média? Amúgy a motoroddal akkor most mi lesz?
Szép napot!
Hogy verjelek á mélég féjúsohmó te páráj.....
Há májd egész náp á séggedben vótám, ázt még most sem hágysz békét he?!
Tüzes egy csáje vágy a héccencségedet!
Hogy vákló dikkházzon hátúrú....
Nem is vagytok motorosok....
Na csicsizzetek akkor!
Nem!
Ha töröd is a motort, akkor 1-1,5 millából kijön évente!
Lili néni aranyos, nem fogaz(már) , és aki kidől, az csak én lehetek.....
Úgyhogy köszi te szaaar!
Rég röhögtem ennyit!
Kacska Macska is szépen helyrehozta a kerti bútort...
Köszönjük a tegnap estét!
Igen szépre sikeredtél, Atyánkkal együtt.
"egykoron harcosok voltak" című film ugrott be............