Szia . Lehet kapni csavarkiszedő készletet ( Lidl üzletben is) ezt kell megprobálni ! Én már több csavart kiszedtem vele. Lényege hogy kifelé hajtod a csavaron akkor mar bele és igy kapaszkodik meg a fejébe.
Kis segítség kellene! A képen látható, bejelölt két imbusz csavar fullra elnyíródott a bal oldali féknyeregben a motoromon és már tanácstalan vagyok, hogy milyen módszerrel lehetne kivenni! Nincs már elég anyaga, hogy nagyobb méretű imbuszt üssek bele, mert már azon is tól vagyok!
Ki lehet ezt fúrni, vagy van valakinek valami jó ötlete a kivételhez?
Köszi előre is!
Látom itt, hogy az az Izzzé...az a...na hogy is hívják már azt a kamu motoros, csajozós focista gyereket...az a SpeedBike vagy ki... na látom itt hogy engem emlegetett ruha ügyben!
Itt a típusa és az ára 150.000Ft volt! Megéri most a superzone-ban körbenézni, mert nagy leárazások vannak... és még volt ebből a típusból egy 54-es és egy 56-os, ha jól emléxem!
És az Arlen Ness-ből is nagyobb méret volt már csak!
Remélem sikerül kifognod egy jót!
Ahhaaaaaaa váágom! Az övét is néztem már,de hirtelen fel sem tűnt hogy ugyan az,csak színben más. Amúgy fel is ajánlotta,ha arra kerülne a sor akkor eljön velem nézni egyet!Még is ismerősebb arra mint én! Na,majd meglátjuk mit sikerül kifogni.
Cimbi! Most nézem,faszás a ruhád! Hamarosan vennem kell egyet,és most nézelődök.. Pontosan,melyik Berik változatról van szó? mennyibe sikerült hozzájutni, és hol vetted?
Majd megyek arra és elütöm.