A K7 megbízható. A váltója szeret nálam ragadni picit, amit Castrol 10W50 racse olajjal orvosoltunk. 10W40-től nekem ragadt a kuplung és a váltó. Néha sikerült ürest találnom ott is, ahol nincs.
Gumi, benzin, biztosítás... Évi akár pár 100 000Ft-ot is el lehet tapsolni simán. Ha csak tankolsz és nyáron használod, nem mész sem gyorsan, sem pedig nagy távokat, akkor egész olcsó tud lenni a fenntartása. Nem fogy a gumi, benzin... Aki Gixxer-t vesz, az általában használni is akarja. Vagy a motor fogja használni a pilótakekszet. Ez a motor sokakból kihozza az állatot.
De, hogy valami normális árat is mondjak neked... Idén 12 000-es szervizen kívül nem költöttem semmi extrát a motorra. Időm sem volt menni vele mondjuk. Egész szezon alatt mentem kb. 8000km-t. Ez idő alatt amit mentem, azt átlag 6.5Literes fogyasztással tettem meg. Mintegy 180 000Ft-ot motoroztam el, ha jól számolom össze. A szervizelés az cakkumpakk 12500Ft-ba fájt. Biztosítás 3 havonta 14500Ft volt. Önkormányzati adó az ugyebár ismeretes mindenkinek.
Ha elszámoltam volna valamit, akkor sorry, de már totál zombi vagyok.
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy kb mennyibe van 1 ilyen motor éves fentartása?
Egy k2-es szépségre esett a választásom,és ezért érdekelne hogy éves szinten mennyibe fájna az egész
Köszi.
Nézelődj csak nyugodtan én is azt teszem, de a neten nem fogunk találni, ez szinte biztos. Úgy hallottam, hogy kint is vannak nagy börzék, nagyobb vásárok, de így meg vagy találunk valamit vagy nem. Jobb lenne biztosra menni, nem akarok potyára kocsikázni!
De attól még jóóó.
Nekem egész évre fele sincs.
De, hogy valami normális árat is mondjak neked... Idén 12 000-es szervizen kívül nem költöttem semmi extrát a motorra. Időm sem volt menni vele mondjuk. Egész szezon alatt mentem kb. 8000km-t. Ez idő alatt amit mentem, azt átlag 6.5Literes fogyasztással tettem meg. Mintegy 180 000Ft-ot motoroztam el, ha jól számolom össze. A szervizelés az cakkumpakk 12500Ft-ba fájt. Biztosítás 3 havonta 14500Ft volt. Önkormányzati adó az ugyebár ismeretes mindenkinek.
Ha elszámoltam volna valamit, akkor sorry, de már totál zombi vagyok.
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy kb mennyibe van 1 ilyen motor éves fentartása?
Egy k2-es szépségre esett a választásom,és ezért érdekelne hogy éves szinten mennyibe fájna az egész
Köszi.
Kár hogy neten sehol sincsenek.
Megnézném valamikor.
Helyileg hogy smint?