Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jo szerintem 1000-1500 euro között biztos lehet valamit találni kint és akkor hogy gondolod? Jössz velem és együtt kiválasztjuk? Meg én legkésőbb februárig szeretném hazahozni sőt azon is gondolkodom hogy hozni kéne mellé még valamit mert a futón két hely van!
Jó válasz!
Nem kell ahhoz asztalos! 1-2 sör mellett mi is megtudjuk csinálni szerintem!
K2 600 = gsx-r 600 2002-es évjárat.
Minél is?
Ennél alacsonyabb költségvetésüt nem hiszem ,hogy találsz. Tip-topp állapotu. Csak dobsz rá egy pályaidomot azt goo. 250 pénz!
Nöm.Nekem valami alacsony költségvetésű 600-as kéne külföldi papírokkal.
Honda CBR, gsxr stb.2000-től évjárattal.
Olyan amit nem féltek pályán ha zakózok.
Persze nem hátrány ha később le tudom vizsgáztatni és elpasszolni utcaiként és ugye minnél szebb,jobb,olcsóbb blablablabla.
Hát javitani elég szar!Pedig ritkán mondok ilyet!
Akkor szerzek egy asztalost!
K2 600? idomok nélkül?

Hát más motorra készitett pályaidomot megnézem hogy farigcsáljátok át!
Engem meg a maradék érdekelne ha működőképes.
Egészben.
Szia! Még nem biztos, hogy ki tudok menni csak tervezem, de szerintem a pályaidomot rá lehet faragni!
Szia! Ha jó a pályaidom a k3ra akkor az engem érdekel!
JEEEEE!Már wárom!
Fejidomom, van hozzá!
Boldogat
Na!
Asszonynak az van,mi vele a cumi?
Látom nem bírsz magaddal Te senki, te nulla... muszáj neked mindig ilyen mocskos dolgokkal egy lapon emlegetned engem?
Speed barátom nagyon jó emberke és nagyon jól is jött nekem akkor a gumi, amit kaptam tőle... remélem majd tudom valami mással viszonozni neki!

De az apám, hogy te megvettél nekem egy komplett futóművet, első felnit, féktárcsákkal és idomokkal....csak azért mert rábeszéltem itt ecsegen a 76 éves Lilinénit, hogy legyen JÓ hozzád, amikor találkoztok... na azért ez már durva!
Jól kilehettél már éhezve, hogy mindez neked ennyit megért!
De köszi mégegyszer Barátom!
Igaz azóta szid Lilinéni mint a bokrot, hogy hogy tehettem ezt vele... ... nem gondolta volna, hogy hátralévő életében ilyen szörnyű dolog történik vele, mint TE!
Szia atix K4-est nem akarsz bontani?
Sziasztok nem kell valakinek K4-es alkatrész? mert nekem kéne egy komplett eleje de az itthoni árak nem igazán jók és inkább hozatok be olaszból egy pálya gépet és ha kell valakinek valami akkor csinálhatjuk együtt is és nem kell más hasznát is ki fizetned.....
Sziasztok!

Srácok. Jövő héten bontok egy K2-est. Ha valakinek kell valami belőle az jelezze időbe! vagy mail.
Picur!
Pihend ki magad holnapra.

Szigetelünk vazzeee........
Ázze nem fogod elhinni,mostanáig melóztam!Ne vegyetek soha Ford Kat!Na húzok is haza!Szasztok!
Mi a pálya veled pádre?
Sziasztok!

van egy jobbos és egy balos idomom eladó. Nem karcmentes de használható ha kell valakinek 70 389 6486