Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Emmostmiez?
Ennyi volt...
Hááát Menáger Úr... az enyémen egy körülbelül 1-2 miliméteres szivárgás volt és egy cseppnyi kis hajlás az egész hűtőn...
Nekem ezt 6000-ért csinálták meg... a tied viszont úgy nézem, hogy kapott a szájára rendesen...
Köszi
Szééépek vagytok fiúkák!
Átállítottam makró módba, de nem akart a fenének sem tökéletes képet csinálni...
Ezt nem tudják, mer ezt nem hordom magammal!
úgy is elveszik, akkor meg minek megcsinálni?
A fényképezést még gyakorold.
Így e!
Nemsemmi.... Azért elég komoly a rendőrt ennyire hülyének nézni.... szerintem ez nem pénz érte, főleg ha megállít a rendőr egy ilyennel a seggeden....na utána...beindul a pénzköltés (bünti, rendszám le, forgalmi el...stbstb)
Nekem néhanapján - ha megállít a rendőr - a gyárival is elkezd szkanderezni (nemhogy ezzel), hogy nincs -e okosítva a rendszer, majd jön a gumi, hogy ejnyebejnye, majd a jogsi.....mikor a végére érünk még puszit sem ad úgy köszön el.... , , ,
Olcsóbb letakarni, vagy betenni a hátizsákba a rendszámtáblát.....
Köszi

Amit indul a projekt, kérnék majd hozzá elérhetőséget.
Ha nincs labdává gyömöszölve menthető lehet.Kerepesen a Szekeres elég meglepő darabokat javított meg.
Enyém is görbe volt mint a huzat 8 rugóért helyrerakta meg kanyarított egy új ventiburkolatot a romból rá.
Hűűű de sok születésnap van mostanság. Az összes Gixxer-es születésnapja ekkor van?
Nem értek hozzá, de a hűtőfolyadék lassan és biztosan távozott belőle.
Majd lefényképezem.
Hűtő mennyire sérült?
Nem lesz occccó.
Idomok, hűtő, kormány a tartozékaival együtt stb....
Sajnos ez benne van.
KisAti szülinap lesz.
Szerintem erősen szigeteléshez fog hasonlítani.
Sokba lesz? Mit kell rá venned?
Szigetelünk?
Boldogat!
Na ja!
Muszáj neki, menni kell hát menni kell!

Igaz Eli?