Hááát Menáger Úr... az enyémen egy körülbelül 1-2 miliméteres szivárgás volt és egy cseppnyi kis hajlás az egész hűtőn...
Nekem ezt 6000-ért csinálták meg... a tied viszont úgy nézem, hogy kapott a szájára rendesen...
Nemsemmi.... Azért elég komoly a rendőrt ennyire hülyének nézni.... szerintem ez nem pénz érte, főleg ha megállít a rendőr egy ilyennel a seggeden....na utána...beindul a pénzköltés (bünti, rendszám le, forgalmi el...stbstb)
Nekem néhanapján - ha megállít a rendőr - a gyárival is elkezd szkanderezni (nemhogy ezzel), hogy nincs -e okosítva a rendszer, majd jön a gumi, hogy ejnyebejnye, majd a jogsi.....mikor a végére érünk még puszit sem ad úgy köszön el.... , , ,
Olcsóbb letakarni, vagy betenni a hátizsákba a rendszámtáblát.....
Ha nincs labdává gyömöszölve menthető lehet.Kerepesen a Szekeres elég meglepő darabokat javított meg.
Enyém is görbe volt mint a huzat 8 rugóért helyrerakta meg kanyarított egy új ventiburkolatot a romból rá.
Nekem ezt 6000-ért csinálták meg... a tied viszont úgy nézem, hogy kapott a szájára rendesen...
Nekem néhanapján - ha megállít a rendőr - a gyárival is elkezd szkanderezni (nemhogy ezzel), hogy nincs -e okosítva a rendszer, majd jön a gumi, hogy ejnyebejnye, majd a jogsi.....mikor a végére érünk még puszit sem ad úgy köszön el.... , , ,
Olcsóbb letakarni, vagy betenni a hátizsákba a rendszámtáblát.....
Amit indul a projekt, kérnék majd hozzá elérhetőséget.
Enyém is görbe volt mint a huzat 8 rugóért helyrerakta meg kanyarított egy új ventiburkolatot a romból rá.
Majd lefényképezem.
Idomok, hűtő, kormány a tartozékaival együtt stb....
Sajnos ez benne van.
Szerintem erősen szigeteléshez fog hasonlítani.
Muszáj neki, menni kell hát menni kell!
Igaz Eli?