173ezer volt a végszámla, sajnos akkor már drága volt a dollár. Ennél jóval olcsóban is meg lehet venni, szerintem jó árfolyamon kb 120-130ból kézben van. Milyen motorhoz kellene, vettél már valamit?
Hahó emberek!
Valaki mesélte annó,hogy komplett gyári idomszett,fényezve-matricázva külföldről jó árban beszerezhető.
Hol és mennyi?
Ki tud róla valamit?
Ma megkaptam Bringa barátomtól a várva várt hívást... MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ KERÉK KINTRŐL.....
Ez nagyon hamar megérkezett...holnap megyünk érte...
Csak fel kell dobni rá egy gumit...berakni a gépbe és vihetjük a Sima Team-hez...
Azután pedig összerakás és lehet újra BASSSSSZATNI NEKI!
A régi gummát nem raknám vissza semmiképp, úgyhogy addig felmegy rá egy BRIGI a tartalékokból....annyira jó lesz a BT., amég a Sima Team belövi a futóművet, majd azután csere...
Ha tényleg 4600-km van benne és ha esetleg az 100% versenypályán ment bele azt sem fogod észrevenni! 4600km, az a motor még gyerek 26000 lenne benne még az is semmi, 100ezret elmegy simán egy ezredes blokkja...
Köszi Tutis! Igen! A patentokat átnéztem és gondoltam én is arra ha pályázik akkor nyilván nem lehet hiba az idomzaton, mert azt ilyenkor az elején leveszik! A leömlők teljesen újszerűek! Semmi elszíneződés nem látszik még rajta! A lánc is a gyári! Viszont azt nem néztem meg,mennyire van már állítva! Na majd holnap megnézem! Nem tudom,mennyire fontos vagy nem fontos az,hogy a hátsó gumi már cserés volt,(Pilot Power van rajta) az első viszont a gyári! Tapadásügyileg értem. Ebből nem lehet nagy gond? A tulaj azt mondja,hogy utcán kurvára nem számít,ennek csak páylán volna jelentősége! Lehet igaz,de én mindig ódzkodtam attól,hogy két különböző gumi van fent! Mindegy,elsőre míg megszokom,jó lesz így! Úgyis össze kell szoknom a géppel! Nyilván nem fogok felesleges hülyeségekbe belemenni.
Csá!
Ööööö....holnap? remélem...már megvan minden, csak össze kell rakni..
Tegnap akkorát műanyagoztam, hogy mikor megátták a régészeti restaurátorok, állva akartak pippantani a titkos technológiáért !
Na mivan? nem lesz juróring? Tee salátapalánta teeee... ,
Vagy csak betárazol egy pályázós cumót?
Találtam idomgarnitúrát,369 dollár....
Mostanában nem igen téptem a fülecskéjét a motorkámnak... Csak lájtos laza munkábaingázás volt. Merre motoroztok?
Doki: Készül a gépsas? Remélem erre jársz majd, ha sikerül összerakni a biciklidet.
Valaki mesélte annó,hogy komplett gyári idomszett,fényezve-matricázva külföldről jó árban beszerezhető.
Hol és mennyi?
Ki tud róla valamit?
Ma megkaptam Bringa barátomtól a várva várt hívást... MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ KERÉK KINTRŐL.....
Ez nagyon hamar megérkezett...holnap megyünk érte...
Csak fel kell dobni rá egy gumit...berakni a gépbe és vihetjük a Sima Team-hez...
Azután pedig összerakás és lehet újra BASSSSSZATNI NEKI!
A régi gummát nem raknám vissza semmiképp, úgyhogy addig felmegy rá egy BRIGI a tartalékokból....annyira jó lesz a BT., amég a Sima Team belövi a futóművet, majd azután csere...
sikerült megoldanom a gumit
Ööööö....holnap? remélem...már megvan minden, csak össze kell rakni..
Tegnap akkorát műanyagoztam, hogy mikor megátták a régészeti restaurátorok, állva akartak pippantani a titkos technológiáért !
Na mivan? nem lesz juróring? Tee salátapalánta teeee... ,
Végre! Remélem akkor eltakarodsz innen a náthásba, és húzol át az 1000 -es topicba!
Épp eleget rontottad itt a levegőt!