Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól van TE fosharang...megnézem, ha Simától elhoztuk...
Most hívom nemsoká, hogy mi a kotta a gépemmel...
Remélem semmi komoly...
Remélem nem fáj már annyira a picsád a multkori miatt...?
Szeva Te Ganaj!
van egy ilyen kis fekete kábel, olyan mint egy netkábel. oda megy be valahova a bal lábadhoz. nézd meg megvan e..
Nincs is semmi baja! Kicsit koszos...
Csá!
Az első lánckerék tengelyén van egy koronaanya jellegű "adó", és a lánckerékvédő(kuplungkiemelő) burkolatban van a vevőfej, nézd meg a vevőt, ill. a kábelezését, mert lehet, hogy kapott valahol az is! Szarszalonna!
Nem engedi végignézni a videót...
Azt üzeni, hogy összekapja magát és már megy is...
Nagyon kedves és aranyos majd meglátod....
150 Ft-ért mindent megcsinál nagyon odaadóan és tisztességesen, becsülettel...
Dottore!

Küld át!
Mosogatni, mosni, vasalni kellene.
Tessék Zoli...
A takarítónőmről gyors lőttem neked egy képet...
dejó hogy mégse mentem tegnap:D ilyen állatok is voltak a ringen
Na akkor te is a jófajta motoros vagy, aki képes aláfeküdni, csak hogy védje a gépét...
HELYES! Én is aláfeküdtem volna, de eldobott vagy 15-20 métert...pedig nagyon kapaszkodtam...
Akkor semmi baj nem lett ez a lényeg...

Vidi super...
Jöhet a vörös is.Csak fiatal,dögös és ne pasi legyen.
Dögös szöszik nem nagyon voltak. Vörös dögös viszont igen sok. legközelebb lövök Neked egyet.
semmi semmi..nem dőlt el befeküdtem alá,,de tényleg oszt ahogy megállt felkaptam mint egy ropit..inkább a szemem folyjon ki..motort még nem karcoltam meg.első kimenetelre 1.25 ök mentek..jo pálya,nagyon melós..az meg hogy csuszik..hülyeség..nekem csak kigyorsításon ment el a hátulja..mondjuk azon mindegyiken
itt a vidijjo
http://videa.hu/videok/jarmuve...
Há nem kellett volna fáradni.
Nem hiányolom.
Valami dögös szőke 20-ast hosszú combokkal toplessben lőhettél volna ez helyett.
Pedig ezt direkt Neked csináltattam.
Jajj ezt a képet nem kellett volna.
Bár még nem reggeliztem úgyhogy...........
Hosszú családos szabi volt itt-ott, sz'al picit hanyagoltam a netrejövetelt. mail jöhet bármikor.
Domino Cimbora!
Jól el van lenni tűnve maga...
Figyi már...hamarosan dobok egy mailt neked...csak kérdezni akarok valamit, hátha..
Na ne basz? Zsófi Kawájával?
Gép? Neked nincs bajod?
Milyen volt e-ring? Idén csak egyszer voltam de akkor egyedül egész nap. Néha feljött egy seatos elütni de semmi egyéb élőlény nem volt körülöttem. Mikor mész legközelebb? Csak mert társulnék ha lehet.
cípjóreggelt!
tegnap én is soderágyaztam e-ringen...igaz eddig ez volt a legnagyobb bajom..
Így normál szemmel, hozzá nem értve szakszerűen nem látszik rajta semmi látványos ferdülés!
Tegnap amikor elvittük a Krisztiánhoz ő már ránézésre mondta is, hogy igen a villák kicsit elmentek, a kormánycsutka lefele áll, meg stb...
Kicsit vágja a srác a témát, de azt mondta nem olyan vészes ez, mint ahogy kinéz, de ma délbem hívom és mondja, hogy mi a kotta...