Jól van TE fosharang...megnézem, ha Simától elhoztuk...
Most hívom nemsoká, hogy mi a kotta a gépemmel...
Remélem semmi komoly...
Remélem nem fáj már annyira a picsád a multkori miatt...?
Szeva Te Ganaj!
Csá!
Az első lánckerék tengelyén van egy koronaanya jellegű "adó", és a lánckerékvédő(kuplungkiemelő) burkolatban van a vevőfej, nézd meg a vevőt, ill. a kábelezését, mert lehet, hogy kapott valahol az is! Szarszalonna!
Azt üzeni, hogy összekapja magát és már megy is...
Nagyon kedves és aranyos majd meglátod....
150 Ft-ért mindent megcsinál nagyon odaadóan és tisztességesen, becsülettel...
Na akkor te is a jófajta motoros vagy, aki képes aláfeküdni, csak hogy védje a gépét...
HELYES! Én is aláfeküdtem volna, de eldobott vagy 15-20 métert...pedig nagyon kapaszkodtam...
Akkor semmi baj nem lett ez a lényeg...
semmi semmi..nem dőlt el befeküdtem alá,,de tényleg oszt ahogy megállt felkaptam mint egy ropit..inkább a szemem folyjon ki..motort még nem karcoltam meg.első kimenetelre 1.25 ök mentek..jo pálya,nagyon melós..az meg hogy csuszik..hülyeség..nekem csak kigyorsításon ment el a hátulja..mondjuk azon mindegyiken
itt a vidijjo http://videa.hu/videok/jarmuve...
Milyen volt e-ring? Idén csak egyszer voltam de akkor egyedül egész nap. Néha feljött egy seatos elütni de semmi egyéb élőlény nem volt körülöttem. Mikor mész legközelebb? Csak mert társulnék ha lehet.
Így normál szemmel, hozzá nem értve szakszerűen nem látszik rajta semmi látványos ferdülés!
Tegnap amikor elvittük a Krisztiánhoz ő már ránézésre mondta is, hogy igen a villák kicsit elmentek, a kormánycsutka lefele áll, meg stb...
Kicsit vágja a srác a témát, de azt mondta nem olyan vészes ez, mint ahogy kinéz, de ma délbem hívom és mondja, hogy mi a kotta...
Most hívom nemsoká, hogy mi a kotta a gépemmel...
Remélem semmi komoly...
Remélem nem fáj már annyira a picsád a multkori miatt...?
Szeva Te Ganaj!