Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ingyenélni?Én kakucsra gondoltam.Bár a robi döglött azóta is.
Bassza meg, ide hallom, hogy az ötösön tolják a sportmotorokat keményen, én meg otthon gubbasztok De talán nem is gond Sok a részeg hülye a diszkónál.
Régi szép idők...
Ez aranyköpés...
Ingyenélni jah Elméletileg otthon vagyok 2-re. Utánna robogó. Este meg ismét foci.
Holnap mész?
Ma beindítottam a Suzukimat, hosszú idő után. Pfű de szokatlan volt a 90-es tempó robogó után... Az első 207 km/h-s menésnél még enyhe csőlátás volt, de a második menetnél megszűnt a jelenség

Ami kevésbé jó. Elhagytam a bal oldali kormányvégsúlyt, ha valakinek van gyári feleslegbe, megvásárolnám! Egyszerűen lövésem sincs, hogy hogyan hagytam el, meg hogy hol, és mikor
Képet holnap csinálok majd
Egy tele toi-toi -t már próbáltam (fasza kék fehér színűt ), de nem érte át a gumipók, a motor kezelési könyve nem írta, hogy nem teherszállító, így nyomatom, amit találok felbaszom a tankra azt helló!
Budiajtót nem szállítottál már rajta?
Te nem tudtad hogy nem transzportgép?
ÖÖÖ...azt meg sem néztem, mert tankbag van rajta, nagyjából a benzinbetöltőnél volt az alja...de mostmár mindegy is...a 6 os ásványvizet is elhoztam...lassan meg kellene néznem mi van a bőr alatt. , ,
Nem horpadt be?
muszáj...bocs..
Jaja...lefelé és felfelé sem muszály, de azért 1 -be érdemes kuplungot használni, én meg kímélem a technikát, így koptatom a bowdent...majdnem mindíg!
Bár most csütörtökön, mikor hoztam egy 10 kg -os dinnyét a tankon na akkor csak indulásnál használtam, és amikor megérkeztem,a közte lévő 30 km -en nem!
őőőőő nem muszáj kuplungolni.Az első túrámon az egyik srácnak a mátra felé elszakadt a kuplungbowdenje.Végig kuplung nélkül jött a teljes kör alatt.Nem gyengén nyomta sem sebességben sem másban.
Nemnem....de egyszer mellémverődött egy sv1000 -es csóka, piros lámpa után kiemelte az elejét , de olyan kuplunghanggal, hogy túlszárnyalta a motor dübörgését.
Mikor letette, akkor megint hallatszott a visítás,eléggé megrémültem Szerintem ezek az apróságok basznak oda minden motornak!
Erős motorok gyengéje a kuplung ez biztos..
Óóóóhhhhh, hogy rohaggyá el élve.....én meg a körmömmel kapartam fel.....
Mert mindennel csak úgy vagy, hogy BASSSSZAD NEKI!
TE vadállat, technikagyilkoló...a multkor is micsinátttá a gokartokkal TEEEE + a többi pályaépítő HULLLIGÁÁN?
Bazz ezek után a kommentek után, mire számítottál?
Én egy élősködő zárlatos faszpumpa vagyok, aznapra már nem kellett többet innom, úgyhogy már jó voltam, otthon megmaradt egy csomó drága ásványvíz.
Szólok, hogy ami a konyhaasztalon ragadt, az nem a 2 komponensű, hanem az 1 komponensű saját gyártmányú ragasztóm volt! , , ,
Bazzzzzzeg, hogy te fesz puncizol és sose hívsz, hogy szakadna bele valamelyikbe a fászod....
Nekem madarason 1 nap alatt meghalt a kuplung, amikor gyorsulásin voltunk anno...igaz öregebb gixer volt, de nem bírta ott se a kawa se más kuplungja....
Ha baszva van, akkor egyiké sem bírja....és ez azért van, hogy basszad neki ilyen helyen...
Gixxxer600K7 srácnak is meghalt a madarasi gyorsulásin a kuplungja...na és? Tudta, hogy azért van, mert gyorsult....ez ezzel jár!

Normális-e vagy sem, ezt mindenki maga dönti el és a pénze....de tény, hogy nem 5000-él szépen elváltok motorok ezek...
Harmatos vagyok, mint a lepkefing,de megtaníthatsz egy két trükköt, persze ha lesz mivel
Amúgy fura, mert én azért döntöttem a gsxr mellett, mert szépnek találtam (k6- felfelé), az meg sem fordult a fejemben, hogy ennyire jó is!
Amúgy nem biztos, hogy elmegyek veled motorozni elég volt egyszer, hogy megalázzanak (GIXXXER600K7),aki szintén 20.000 körül cserélt kuplungot, az a srác még betegül ment, legalábbis szerintem
Max 2 hét és talpon a gép, osztán majd elmegyünk baszatni egyet oda Fót alá ezekkel a ZŐCCSÉGESEKKEL....én mád tudom mi fán meg bokron terem ott a TUTI!

Már rég kész lenne a gépem, ha ez a semmirekellő, fosgörcs Szobabringa valamit csinálna is ahelyett, hogy összebassza a konyhaasztalomat a pudvás ragasztójával....
És még az üdítőmet is megitta a büdös fosharang....oszt nem is csinált semmit....

Tessék bammeg ráültem 5 percre a kib@szott bringára és máris szétrúgtam Nem bírja alattam a technika
Neked nem 30k-nál döglött meg?
Hmm.
Én mentem! Vita lezárva részemről, irány az éjszaka várnak az angyalkák a buliban

Hi all!