Ma beindítottam a Suzukimat, hosszú idő után. Pfű de szokatlan volt a 90-es tempó robogó után... Az első 207 km/h-s menésnél még enyhe csőlátás volt, de a második menetnél megszűnt a jelenség
Ami kevésbé jó. Elhagytam a bal oldali kormányvégsúlyt, ha valakinek van gyári feleslegbe, megvásárolnám! Egyszerűen lövésem sincs, hogy hogyan hagytam el, meg hogy hol, és mikor
Képet holnap csinálok majd
Egy tele toi-toi -t már próbáltam (fasza kék fehér színűt ), de nem érte át a gumipók, a motor kezelési könyve nem írta, hogy nem teherszállító, így nyomatom, amit találok felbaszom a tankra azt helló!
ÖÖÖ...azt meg sem néztem, mert tankbag van rajta, nagyjából a benzinbetöltőnél volt az alja...de mostmár mindegy is...a 6 os ásványvizet is elhoztam...lassan meg kellene néznem mi van a bőr alatt. , ,
Jaja...lefelé és felfelé sem muszály, de azért 1 -be érdemes kuplungot használni, én meg kímélem a technikát, így koptatom a bowdent...majdnem mindíg!
Bár most csütörtökön, mikor hoztam egy 10 kg -os dinnyét a tankon na akkor csak indulásnál használtam, és amikor megérkeztem,a közte lévő 30 km -en nem!
őőőőő nem muszáj kuplungolni.Az első túrámon az egyik srácnak a mátra felé elszakadt a kuplungbowdenje.Végig kuplung nélkül jött a teljes kör alatt.Nem gyengén nyomta sem sebességben sem másban.
Nemnem....de egyszer mellémverődött egy sv1000 -es csóka, piros lámpa után kiemelte az elejét , de olyan kuplunghanggal, hogy túlszárnyalta a motor dübörgését.
Mikor letette, akkor megint hallatszott a visítás,eléggé megrémültem Szerintem ezek az apróságok basznak oda minden motornak!
Erős motorok gyengéje a kuplung ez biztos..
Mert mindennel csak úgy vagy, hogy BASSSSZAD NEKI!
TE vadállat, technikagyilkoló...a multkor is micsinátttá a gokartokkal TEEEE + a többi pályaépítő HULLLIGÁÁN?
Bazz ezek után a kommentek után, mire számítottál?
Én egy élősködő zárlatos faszpumpa vagyok, aznapra már nem kellett többet innom, úgyhogy már jó voltam, otthon megmaradt egy csomó drága ásványvíz.
Szólok, hogy ami a konyhaasztalon ragadt, az nem a 2 komponensű, hanem az 1 komponensű saját gyártmányú ragasztóm volt! , , ,
Nekem madarason 1 nap alatt meghalt a kuplung, amikor gyorsulásin voltunk anno...igaz öregebb gixer volt, de nem bírta ott se a kawa se más kuplungja....
Ha baszva van, akkor egyiké sem bírja....és ez azért van, hogy basszad neki ilyen helyen...
Gixxxer600K7 srácnak is meghalt a madarasi gyorsulásin a kuplungja...na és? Tudta, hogy azért van, mert gyorsult....ez ezzel jár!
Normális-e vagy sem, ezt mindenki maga dönti el és a pénze....de tény, hogy nem 5000-él szépen elváltok motorok ezek...
Harmatos vagyok, mint a lepkefing,de megtaníthatsz egy két trükköt, persze ha lesz mivel
Amúgy fura, mert én azért döntöttem a gsxr mellett, mert szépnek találtam (k6- felfelé), az meg sem fordult a fejemben, hogy ennyire jó is!
Amúgy nem biztos, hogy elmegyek veled motorozni elég volt egyszer, hogy megalázzanak (GIXXXER600K7),aki szintén 20.000 körül cserélt kuplungot, az a srác még betegül ment, legalábbis szerintem
Max 2 hét és talpon a gép, osztán majd elmegyünk baszatni egyet oda Fót alá ezekkel a ZŐCCSÉGESEKKEL....én mád tudom mi fán meg bokron terem ott a TUTI!
Már rég kész lenne a gépem, ha ez a semmirekellő, fosgörcs Szobabringa valamit csinálna is ahelyett, hogy összebassza a konyhaasztalomat a pudvás ragasztójával....
És még az üdítőmet is megitta a büdös fosharang....oszt nem is csinált semmit....
Ami kevésbé jó. Elhagytam a bal oldali kormányvégsúlyt, ha valakinek van gyári feleslegbe, megvásárolnám! Egyszerűen lövésem sincs, hogy hogyan hagytam el, meg hogy hol, és mikor
Képet holnap csinálok majd
Te nem tudtad hogy nem transzportgép?
Bár most csütörtökön, mikor hoztam egy 10 kg -os dinnyét a tankon na akkor csak indulásnál használtam, és amikor megérkeztem,a közte lévő 30 km -en nem!
Mikor letette, akkor megint hallatszott a visítás,eléggé megrémültem Szerintem ezek az apróságok basznak oda minden motornak!
Erős motorok gyengéje a kuplung ez biztos..
TE vadállat, technikagyilkoló...a multkor is micsinátttá a gokartokkal TEEEE + a többi pályaépítő HULLLIGÁÁN?
Én egy élősködő zárlatos faszpumpa vagyok, aznapra már nem kellett többet innom, úgyhogy már jó voltam, otthon megmaradt egy csomó drága ásványvíz.
Szólok, hogy ami a konyhaasztalon ragadt, az nem a 2 komponensű, hanem az 1 komponensű saját gyártmányú ragasztóm volt! , , ,
Ha baszva van, akkor egyiké sem bírja....és ez azért van, hogy basszad neki ilyen helyen...
Gixxxer600K7 srácnak is meghalt a madarasi gyorsulásin a kuplungja...na és? Tudta, hogy azért van, mert gyorsult....ez ezzel jár!
Normális-e vagy sem, ezt mindenki maga dönti el és a pénze....de tény, hogy nem 5000-él szépen elváltok motorok ezek...
Amúgy fura, mert én azért döntöttem a gsxr mellett, mert szépnek találtam (k6- felfelé), az meg sem fordult a fejemben, hogy ennyire jó is!
Amúgy nem biztos, hogy elmegyek veled motorozni elég volt egyszer, hogy megalázzanak (GIXXXER600K7),aki szintén 20.000 körül cserélt kuplungot, az a srác még betegül ment, legalábbis szerintem
Már rég kész lenne a gépem, ha ez a semmirekellő, fosgörcs Szobabringa valamit csinálna is ahelyett, hogy összebassza a konyhaasztalomat a pudvás ragasztójával....
És még az üdítőmet is megitta a büdös fosharang....oszt nem is csinált semmit....
Hmm.
Hi all!