Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azzal nehezen...
tenkjú tenkjú :)
Speciel téged megfogtak volna egy IBR 250-el is.
GRAT..GRAT... BRAVO...
sráácok remélem mindenki megveszi az uj fastrideot és megnézi a yourride rovatot:P
Rossi átalakíttatott jobb lábas Dainese ruhája...
Szeretné, ha a bal lábára is megcsinálnák ezt a vádelmet ugyanúgy, mint a jobb lábára...
Nem akartam ÖSSZEBASZNI, így csak a fejemre...
A LEGNAGYOBB KIRÁLY!
Nagyon fogok neki ma szurkolni az időmérőn és holnap a versenyen is... Hihetetlen, hogy bevállalta!
Érdekes. Nekem több lóerő kell, hogy csak simán szüneteltessék az A kategóriás gépek vezetési engedélyét...
Töködre tetted, vagy a fejedre?
Tegnap voltunk G.P.-vel sisakot próbálni....ájjjjjjjjj de brutál az a Rossis sipka...
Cöcöcöcöcö.
Nemigen.Haladok én csak nem gixxeresen.Nem kell kibaxni a kuplungot 8e nél me alatta halott a varrógépem.
Hidd el ahhoz hogy elvegyék a nem létező jogsim simán elég az a 72 paci.
Szeeeva Ghost!

Igyekszem kellemesen tölteni a felépülésemmel töltött időket...
Jóvan papa, de te nulláról százra annyi másodperc alatt gyorsulsz fel, ahány VB címe van Rossinak, ráadásul akkora fordulatszámon motorozol, ahány lóerő van egy lovaskocsiban.
Így persze, hogy nem száll szét a kuplungod.
Nyert pár VB címet... Oszt utánna elment csajozni
caoo dottore....... látom jol elvagy..............
Szerintem tudod te, hogy miről beszélek és hogy a mi "túráink" miben különbözik a tietektől....
Elhiszem egyébként, hogy tempós...egyszer hazafele menet belefutottam egy túrázó, vegyesvágott brigádba és olyan 170-180 volt az utazójuk...
Háááát két észrevételem is van.A túrák hogy mások hogy mennek nem tudom de a mi túráinkon elé szép tempót diktálnak.
És mindíg van pár gixxeres sosem szokott panasz érni a lassúság miatt.Sőt............meglepődnél.
Nem az öreguras tempóra meg nem is a tájfutó természetjáró szakkörös kis buziknak.... ugye vágod mire gondolok te erdei árokkarbantartó....
Háát a Gixerek nem igazán az öreguras túrákra lettek kitalálva...bár van olyan, aki így használja biztos...
Te más stílust képviselsz, úgyhogy nem is kell így használnod a váltót...

Viszont a dugásra térve, én mindíg azt mondom, hogy a csajnak is ugyanannyi ideje van rá mint a pasinak....
De nehogy annyira belassuljál, hogy elaludj közbe a csajon...
Megjegyzem sehogy.
Viszont napi 5-600 Km simán lemegy egy túrán és 74e nél sem lesz baja a kuplungomnak.Ezt a pénzt ráköltöm inkább egy jó slovén túrára fürdéssel és egy kis öreguras szerpentinezéssel.
Dugásban sem nyerő a gyors eredmény.Inkább a hosszú kitartó munka. Minnél többször minnél hosszabban.
És akkor még nem is említettem Pééééterünk Kékvillámját és a NagyMACI piros tornádóját.....UTÁNÉGETŐVEL MENNEK VAZZZEEEG....
Azért én nem jellemezném így a Rockstarunk vezetési stílusát...
Szerintem jónéhányunkat odabaszná a papa akár még váltó és kuplung nélkül is...

Megnézném Zolikám , hogy te miként tartanád a lépést egy Pocok féle atomreaktorral és egy Gyorsi féle Nitrós 750-el....
Ez a Rock-szar .....akarom mondani Rockstar gyerek, pedig tudja ezt a mutatvány nagy gépészkedések sorozatával...

Egyébként egy kuplungot simán ki lehet nyírni egy kunmadarasi gyorsulásin is...és hááát valljuk be van olyan eset, amikor a lámpától így indul el az ember...
Lepence a hely neve.
Namost aszontad lepence helyén van.Ha a helyén van lepencét el köllött rakni.