A jardine Gp1-et én is néztem, de a k7-hez alul van egy középdob, a K8-hoz meg a gyári középdobra van rádugva a végcső. Ergo a K7-nek ad még egy plusz hangot a középdob, a K8-nál meg sajna a gyári középdobból jön ki a hang..
Az SV-n egy igen egyszerű eljárást alkalmaztunk ( valószínüleg ez lesz a gixeren is ), a végeredményt a fényképeim közt megtalálod. Gyakorlatilag annyi történt hogy izmos lemezdarab méretrevágva az eredeti rendszámtartó konzol felfogatásához hozzáhekkel, rendszám rácsavaroz. A gixeren egyszerűbb a művelet mert megcsak az indexeket sem kell megbuherálni.
Agip Formula Moto Super Clien! Ez a pontos neve!Ez egy spricnis flakonban van,egy két punpálás belőle a felnire,majd ronggyal áttörlöd és utána vízzel leöblíted és ennyi! Olyan könnyen lejön,hogy el sem hiszed!De komolyan! És ami még jó benne,hogy nagyon sokáig elég egy flakon!Én már négy éve vettem az előző mocimhoz 2 flakonnal,abból még csak az egyiknek a fele fogyott el mostanra,pedig én elég gyakran használom!Szóval bátran ajánlom mindenkinek!Nagyon jó!
Végre meglett a kipuffom is! Jardine Gp1! Ultra brutál hangzás,valami eszméletlen!
Szinte full extrás lett így a gép!Mindent felraktam rá amit szerettem volna.. kipuff,sportlégszűrő,elektronika,kisebb fogaskerék elöl,versenyplexi,xenon,ledes helyzetjelzők,felnicsík,karbonos Gsx-R villahíd és tanksapka matrica,Gsx-R-es markolatok kék kormánysúllyal,tankfólia,bukógomba,rendszám, szelepsapkák! Talán nem hagytam ki semmit! A lényeg hogy nagyon tettszik,és meg tudtam valósítani amit szerettem volna,igaz 2 év alatt,de sikerült!
Most a motoros rendszámfelhajtón dolgozunk,akinek esetleg már van ilyen az segíthetne infókkal,megköszönném!
Eddig Brigéciolt használtam ( occsó+jó), de mintha gyengült volna a hatása, vagy nem is tudom mi történhetett. Nekiálltam felnit tisztítani, Brigéciol a felületen, hagytam kb. 10 percig hatni az anyagot, de csak annyit értem el hogy amit a víz nem vitt le ojajat azt szivaccsal szépen elkentem. Müvelet megismétel, hatás semmi. Sz'al vagy a Brigéciolt hagyta el az ereje, vagy a lánckenő kenceficével ( castrol ) nem stimmel valami. Vagy esetleg mindkettő felejtős?
Domino! Kaphatók nagyon jó kis "csodaszerek" amiknek segítségével könnyű a felnitisztítás.. én már csak tudom,hiszen órákat szoktam eltölteni a tisztítással! Nagyon nem szeretem ha koszos..
általában csilli-villi:D
Szebb időt mindenkinek!
Szerintetek létezik a felnikoszolódás ellen valami praktika ( folia, vagy valami )? A fehér felni igen sz@rul nez ki mocsokosan és melós tisztítani ( lustaság fél egészség... ).
de belemegy 10-15cm-et csak nem 30 cm-et kb! ez a baj
de amugy megoldottam, olajreersztőcsavar ki és kb 3 decit leeresztettem belőle és most van kb 2mm-el a felső nivo fölött!
fecskenő gumicső nem jött be mert nem tudok addig lemenni vele h elérjem az olajat! megakad sok helyen!
ennyi plusz olajjal lehet vvmi baja? ma voltam vele veszprémben oda vissza 225km!
szevasztok! segitség kellene! túltöltöttem a gixxxert olajjal, van vmi módszer amivel letudnám esetleg a felesleget szívni? vagy pedig csak az olajleeresztőnél tudnék leereszteni belőle? kb 1-1,5deci olaj van benne az ablak fölött pluszban ez gondot okozhat? előre is köszi remélem mihamarabb válaszól vki!
Csinálok amiről lehet! Ok?
Szinte full extrás lett így a gép!Mindent felraktam rá amit szerettem volna.. kipuff,sportlégszűrő,elektronika,kisebb fogaskerék elöl,versenyplexi,xenon,ledes helyzetjelzők,felnicsík,karbonos Gsx-R villahíd és tanksapka matrica,Gsx-R-es markolatok kék kormánysúllyal,tankfólia,bukógomba,rendszám, szelepsapkák! Talán nem hagytam ki semmit! A lényeg hogy nagyon tettszik,és meg tudtam valósítani amit szerettem volna,igaz 2 év alatt,de sikerült!
Most a motoros rendszámfelhajtón dolgozunk,akinek esetleg már van ilyen az segíthetne infókkal,megköszönném!
általában csilli-villi:D
Szerintetek létezik a felnikoszolódás ellen valami praktika ( folia, vagy valami )? A fehér felni igen sz@rul nez ki mocsokosan és melós tisztítani ( lustaság fél egészség... ).
de amugy megoldottam, olajreersztőcsavar ki és kb 3 decit leeresztettem belőle és most van kb 2mm-el a felső nivo fölött!
ennyi plusz olajjal lehet vvmi baja? ma voltam vele veszprémben oda vissza 225km!