Azert erezhetoen nyomatekosabb, sokkal jobb utcan menni vele. Palyan is nagyon jo a kozep tartomany. Szerintem a legjobb valasztas, nem hiaba vettem ezt, es nem is nagyon akarok mast....
Igen, engem is meglepett ez, hogy teljesen 600as karakterisztika. Szerencsém volt az új K8as 750est kipróbálni, az tény hogy nagyon jó gép, de többet vártam, ha már +150ccm van.
mi a mindkét faluvégén au utolsó házaknál megfordulunk és csak az első kanyarnál kezdjük húzni a gázt akkor alig lehet vmit hallani, pedig haver r1-én egy elég hangos sportdob van de ahogy elmegy az első kanyarban már semmit se lehet hallani!
sztem ha nem esik tuti kinézek majd egyik kedven útszakaszom csak kár h nincs már 25-30fok akkor lenne az igazi, de vigyázzatok mert hamar megelégelik a hangoskodást...az ott lakók
Volt olyan h én is kint voltam ott 1-2órát oda-vissza egyhuzamban és 1x megálltam egyik buszmegállóban cigizni nah ott volt egy kis balhém... de nem volt vészes...
Azt hiszem sejtem melyik útszakaszról van szó de nem biztos h jóra gondolok... nincs messze Hőgyésztől igaz? Csak el kell indulni Dombóvár felé és Hőgyész után a köv kis falutól kezdődik nem ? Amúgy Dvártól 8km-re lakom...
csá
igen mentünk tegnap kereken 200km-et kurva j volt kicsit hideg volt, de az nem tartott vissza minket!
jövőhétvégén szombat vasárnapra tervezünk megint egy keményebb motorozást, van egy kurva jó útszakasz egy baj vele, h oda vissza csak 6-7km de kurva jó kanyarok vannak rajta na tegnap is ott verettünk, meg szekszárd felé is elnéztünk 2-szer is! jövőhéten ha ráérsz jöhetsz velünk! amugy hol laksz? mi hőgyésziek vagynuk!
Üdv!
Valaki megtudná nekem mondani, hol kapok Fuchs Silkolene márkájú olajat?
Elég sokan dícsérték, úgyhogy körülnéznék a kínálatuk és az áraik között.
tolna megyeiek vannak itt a fórumon? holnap megyünk motorozni ha jó idő lesz rméljük, ha van vki vagy többen is lehet hozzánk csatlakozni mi hőgyésziek vagyunk, ha van vki aki jönne az írjon ide a fórumba!
Volt olyan h én is kint voltam ott 1-2órát oda-vissza egyhuzamban és 1x megálltam egyik buszmegállóban cigizni nah ott volt egy kis balhém... de nem volt vészes...
igen mentünk tegnap kereken 200km-et kurva j volt kicsit hideg volt, de az nem tartott vissza minket!
jövőhétvégén szombat vasárnapra tervezünk megint egy keményebb motorozást, van egy kurva jó útszakasz egy baj vele, h oda vissza csak 6-7km de kurva jó kanyarok vannak rajta na tegnap is ott verettünk, meg szekszárd felé is elnéztünk 2-szer is! jövőhéten ha ráérsz jöhetsz velünk! amugy hol laksz? mi hőgyésziek vagynuk!
Valaki megtudná nekem mondani, hol kapok Fuchs Silkolene márkájú olajat?
Elég sokan dícsérték, úgyhogy körülnéznék a kínálatuk és az áraik között.
Gondoltam megnézik és el is veszik gyorsan a garit
Belekötnek abba az 1000-es szervíznél ha egyszer kétszer kicsivel 8 ezer fölé megy a fordulat?