Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fasza volt végigolvasni az elmúlt 1,5 - 2 napot, jókat röhögtem....
Konzekvencia : Hülyének ne próbáljátok elmagyarázni, hogy hülye....
Mázlista Lódoktor...

Bezzeg K8 750-hez csak vagyonokért találtam, de idővel lesz nekem is valahonnan jó árasított....
Akkor gumi sem kell ,
Na mit találtam a gixeremhez.... idom
Én már láttam.Nekem a sima horganyzott szarul nézett ki egy év alatt.
hordtam anno üveggyapotot az ivecoval ....
ponyva alatt 50fok, semmi friss levegő és rövid nadrágba meg polóba végig rakni a kocsit a ponyva tetejéig nagyon jó volt utána a hajam majd kitéptem mint valami beteg ember úgy rángatoloztam
Van ilyen amcsis vegyvédelmi plexis siskás ruhám, majd abban nyomjuk...
Utánnanézek, hogy van-e valami ismerősöm ilyen ügyben..., de csak majd holnap...
Elég takony meló, de nem vészes...rétegesen kell kenni, mint a cukrászok a pitéket....
lencsefejű imbuszban nincs olyan ami rozsdásodó
Szia!
Jobban kell húzni neki, nekem bejött, azóta nem hallok semmit... ,
Köszi Joe-Z!

Majd figyelem mik vannak náluk, sőt szerintem jövőhéten be is robogok bukógomba miatt....
Szőrtelenítesz?

Amúgy egy ritkaszar és piszkos meló sok szálló porral és viszketést kap az ember az üvegszáltól.
Joe-Z koma!
ITT van, amit keresel.....
Drága kicsit, de nem annyira...
Segíthetnél hol tudok venni hozzá alapanyagot mert eddig csak webshopos oldalakat találtam de azért nekem lenne pár kérdésem egy szakértőhöz is .
De akkor azt mondod nem egy nagy durranás a dolog nem?
Joe-Z!

Én már csináltam ilyen gyantázós melót, ha kell csörögj és Gixxerpetivel megyünk is...
Mi gyantázunk Peti Tesó, meg addig lecseréli az olajadat....
Ja! Én meg pár 10.000 -et GSXR -el
És érdemes rozsdamentest venni mert nincs rosszabb mint a berozsdált fejű csavart lenyalni.
Igazad van! Én úgy hallottam, hogy az a gyorszáras csavar 14 rongy a 3 db pfff mondom mi van?
Ilyen megoldásra gondoltam, kösz a tanácsot!
jahogy....hát oda a pályamenők gyorszáras csavart szoktak venni,,,,de azt a pízt inkább gumira költeném.lencsefejű 5 ös imbuszcsavar -belűről önzárós anya oszt viszonlátás...
Itt vettem a használt motyóknál !
Ez egy frankó oldal, sok cuccuk van jó áron!
http://www.motostyling.hu/

Meglátjuk,hogy haladok lehet jöhettek segíteni!
De vágod melyik csavarokra gondolok ami a hasidomot összefogja a fejidommal.... oda kell három csavar. Gyárilag egyben van ez a rész!
Az jó áron volt hallode....
Nem lehet oan bonyolult, de ha kell segíteni akkor szólj szívesen menek és segítek, tanulok, okosodok....
De ha tudsz valami hasonlót az enyémre akkor szólj hamarba, mert én eddig csak mocskos drágán találtam.
vagy danger,,,faszomtuggya
minek ahhoz csavar?Dangersbe kapsz ,,de jo drága..valami tizenezer a gyorsszett..szerintem felesleges.rakd fela gyáriakkal..
20 rugóért vettem ezt a három elemet

Kicsit meg kell erősíteni a cuccot pár helyen meg van repedve (párszor eldobta a mocit a Gergő)

Úgy néz ki én magam fogom kijavítani a héten veszek gyantát és üvegszálat felcsapok műanyagosnak