Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

figyi, ez egy paintes rajt, bocs ha nem tudok jobbat kihozni belőle. Én az elhelyezkedéseket akartam vele érzékelni, egymáshoz való helyzetünket. Te azon az íven mentél amelyiken az r1 és amikor láttad hogy szélesen fordul, rájöttél az én ívemre. nincs itt délibáb, csak egy mentegetőző ember. ha egymás mellett vagyunk miért nem láttál, ezt azért elmagyarázhatnád. De leszarom, mert a történteket nem lehet visszafordítani. De ahelyett hogy itt oltod az észt az ideális ívről meg hasonlókról, kicsit elgondolkozhatnál hogy ebben a balesetben Te is benne vagy, én mégis azt választottam hogy csak magam perecelek. Mersz estéken általában belülről kell előzni mert a lassabbak mennek a külső íven. Te külső íven voltál a jobbosra és bejöttél belülre. Ami körrekord döntésnél ideális. De nem egy mersz estén ahol ép téged is előznének mert beragadtál az r1 mögé...
Az a legegyszerűbb ám mellé menni kigyorsításon aztán te majd elfordulsz 50-el a két marha meg aki az íven megy dögöljön meg igaz? Szerinted ha ott a ddt valamilyen hatodik érzékkel elereszt téged akkor utána velük mi történt volna? Miután kilökted őket? Ha kirepülnek mind a ketten a kavicsba akkor kifizted a kárukat?
Milyen érdekes, hogy állandóan mindenkit gúnyosan "leszakértőzöl" és az meg sem fordul a fejedben, hogy 10 mersz esteddel meg a 2:10-el te aztán kurvára kezdő pályázónak minősülsz. Itt a hozzászólok 90%-a többet pályázott mind te. Hozzád képest bizony szakértők. Az van itt, hoyg te nem bírtad elviselni, hogy megelőztek. Biztos jobban mutatott volna a videón ahogy leveszed a két embert egyszerre. Csak ahhoz te kevés voltál. ja és még egy. Simn még a Danger Dani mögött el kellett volna fordulnod. Csak hát aki nem bírja elengedni a féket ugye az megy egyenesen.
Figyelmedbe ajánlanám a 40123 hozzászólást. Arra az emberre érdemes hallgatni.
Húúúúú és ez mit változtat a dolgokon?
Hogy bevágtak elé és felborult?
Fejezzétek már be,mert már már unalmas az okoskodás!
Kicsit javítottam a rajzodon, mert nem fedte a videó szerinti valóságot.
Közel sem az ideális ív.
Szerintem senkit nem érdekel pár ember véleménye.
Mindenki foglalkozzon a saját problémájával.
Hihetetlen mennyi okos tóni van ezen a fórumon,csak az észt osszák,de annyi eszük sincs mint egy tyúknak.
Be lehet fejezni az ész osztást,mert már unalmas és szánalmas néhány ember butasága.
ne szomorkodjál már..mostmár legalább látszik hogy nem csak a kv-zó előtt parkolsz vele
köszi a felajánlást, de kb már le is van telefonálva minden. jövő héten viszem az idomot javítani, pár helyen repedt csak, kurva jól bírta. festést pepe megoldja utána. alkatrészekért lehet már délután el fogok tudni menni.
1-2 mersz most kimarad mert igaz járóképes a motor de nincs kedvem vele így menni. majd ha kész lesz.

Mondjuk akinek van karbon lsl bukógombája jobb oldali eladó, azt megvenném. illetve jobb oldali arany valtermoto bukógomba is érdekelne.

Itt van pár kép a sérülésekről
nem jössz vmerre gurulni ? arra felé megyek amerre laksz dehogy még hova arról fingom sincs
A videon majd a füvön mész a rajzon meg szinte középen...

Szerintem ezen nincs mit vitatkozni...
srácok...ez nem rátok vall...ne vitatkozzatok..ezt már nem fogjátok tudni eldönteni..igyatok meg együtt egy sört,jobb lesz ugy meglássátok..én fizetem..de csak hogy ott legyek és ha verekedés van,gyorsan köttethessek fogadásokat
Elmondtam miért engedtelek el. Nem téged hanem egy árnyékot. 6-ban mentem a pályán egy kört. Nem azt jelenti, hogy végig úgy fogok menni. Ha gyorsabb vagyok megelőzlek. Nem mentem neked nem vágtál be elém mert ott előztem ahol simán elfértem. A kettes kanyar féktávján.
Szerencsére nem csak te voltál ott hanem a kamera is. Magyarázd el, hogy ebből a képből hogy hoztad ki azt a piros vonalat ami téged jelképez. A kettőnek köze nincs egymáshoz.
Te nekünk jöttél ennyi. Téma részemről lezárva Te a saját képi bizonyítékodat félremagyarázod. A 2-es kanyarból kigyorsítás után egyszer nem voltál 2m-nél messzebb a pálya JOBB szélétől! Itt meg berakod magad szinte középre.
Nem vagy képes elfogadni a valóságot ennyit. Hibáztass engem ha ez megnyugat. Egy délibábot kergetsz. Amit csak te látsz.
ha valamiben tudok segíteni sikíccsáááá

Ki a hibás,vagy ki nem,én ezt nem tudom....de ezért félek én az első pályázásomtól! Lányos zavaromban azt sem tudnám merre van előre,csinálnék nagy ramazurit
Lebontottam a motort, van pár apró alkatrész ami cserére szorul, de megoldom.
Még1x utóljára a sok szakértőnek. Higyjétek el, én voltam abban a szituban, tudom mi hogy történt. Egész mersz alatt mindig is figyelek a biztonságra, csak akkor vállalom be az előzést ha menni is fog.
Nemsokára felteszem a teljes mersz anyagot, ezen is látszik hogy nem vagyok vakmerő. Az egész mersz arról szól hogy biztonságosan motorozunk, biztonsággal kerülgetjük a lassabb pilótákat. Sokan azt se tudják merre megy a pálya, melyik az ideális ív, ezt hátulról észre lehet venni mögötte menve. Mindig kiszámítom hogy hova fogok érkezni, hogyan kanyarodok, eddig sose volt baj. Dangeres R1-et is láttam előre hol fog kb menni, ezért is eresztettem kintebb a motort, hogy ne essen túl le a fordulat és legyen erő kigyorsítani kanyarig. de gondoljatok kicsit bele, ha a dangeres srác van elől, utána ddt, és mindketten kitűnnek a kamera látószögéből, akkor szerintem azt jelenti hogy mellettük vagyok már kigyorsításon, nem pedig előttem vannak. Azt az ívet akartam venni ahol ddt ment. Ha ő oldalra néz, látja hogy mellette vagyok. ráadásul 4-5 kanyarral előrébb intett nekem, nyugodtan menjek elé. Én olvasatomban ez az hogy nem kell tőle tartanom, nem fog bevágni elém. A balosban igaz utólért, de előtte volt az r1, ha türelmes, kivárja az r1 elfordulását, és kielőzi egyenesben. Látta Ő is hogy az r1 szélesen fordul, mint ahogy sejteni lehetett előre is. Ezt én is láttam, ezért is mentem bele az előzésbe. Csakhogy míg én figyeltem mindkét motort, ddt csak arra figyelt hogy előzzön. Az hogy hol előz és hogy vannak-e mellette azt már nem. Szóval lehet itt szakérteni, én voltam ott, én tudom mi történt. Ha nem ismerem fel a veszélyt, akkor nagyobb baj lett volna. Mérlegeltem és tudtam hogy tizedmásodperc alatt dönteni kell, mert nem fogok elférni ddt miatt. De nem azért mert nem lehetett volna elkerülni az ütközést. Ha Ő figyel jobbra is, észleli a mellette lévő motorost (engem) és nem megy arra az ívre.
De mindegy, leszarom, motor hamarosan kész. Nekem kicsit furcsa hogy intek egy motorosnak menjen elém és bevágok utána neki csak hogy megmutassam, de ez is benne van a pályázásban... Ráadásul nem egyenesben megy el nekem ahol tiszta az előzés hanem kanyarban rámegy az ívemre, de sebaj, tegnap is tanultam valamit..

szerintem meg...mivel párttatlan állást tudok foglalni,aszondom,hogy regisztrációnál aláírtok egy papírt-amelyben benne foglaltatik ,hogy pályáralépéskor mindenféle kárigényről lemondtok...és mindenki aki felmegy pályára..az ezek után következő mondatok mind csak magyarázat és értelmetlen felelőskeresés.mondom párttatlan vagyok!de ez az igazság..persze az én igazságom peace
Még a hozzászólások előtt megnéztem a videót és pontosan látszik hogy 0:17 nél megakad a felvétel és egyszer csak 2 motor is elhúz... Na ha Tutis már Tibinek majdnem nekiment volna akkor a kék R1 oldalba veri Tutis motorját... De a videón mind2 motor "megaakdasnal" elsuhan effektíve Tibi bőven elfért ott.
Ez az én véleményem
Bíztam benne mert már kerestem. Vissza is adod?
Nálam maradt a Power Tape-ed..
Ilyen azért nem fog történni,mert ilyenkor én nem megyek mellé.Én itt csak akkor előzök így,ha még a kanyar előtt visszaérek szinte teljesen a jobb oldalra.Meg eleve itt kívülről több embernek el lehet menni. A másik, nem vérre megy a dolog, a mansellnél vagy az uszodánál nyugodtan el lehetett volna menni mellettük,ha ennyivel gyorsabb.
Még ehhez annyit, hogy a 2-ik videón te jó 4-5m-el beljebb mész és még így is nehezen veszed be a kanyart. Az első videón meg teljesen lemész a jobb szélre. Még ha az előzést be is fejezed akkor sem tudom, hogy hova lyukadtál volna ki.
DDT ment az íven, Tutis pedig nem tudja hol az ideális ív. Ez mindkét videóból kiderül amit linkelt.
Most leszek akkora bunkó,hogy azt kívánom, aki ossza az észt,történjen meg vele dettó ugyanez és majd akkor jöjjön oda hozzám és mondja el ugyanezt amit most a fórumon írkál.
Kíváncsi leszek az arcára és a mondandójára!
A gond ott van, hogy egyedül 2 ember hiszi, hogy a párod más miatt esett el. Te meg a párod. Ő volt a hibás ennyi. Örüljön, hogy nem csapott el mást. Nem zavar, hogy minden pártatlan ember ezt mondja?
És van köztük valóban sokat pályázó ember.