Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megoldva Joe-Z

speed: hát akkor valszeg nem oké
Szasz Te pályázásba belebuzult Joe-Z!

Szedd össze magad kisfiam, mert addigra szerintem már Balukapitánnyal lehet túl leszünk pár hideg sörön!
Sziasztok!
Pénteken volt szerencsém megvenni egy GSX-R 600ast K6ost. Olyan kérdésem lenne, hogy az rpm indicator lámpát nem tudom beállítani. Tudna vki segíteni, hogy ezt hogyan is lehetne? Előre is köszi!
Üdv...
Doki annyi modding van,hogy én csak Pénteken 18:00 körül tudok indulni úgy néz ki!
Atika, Kriki ti mikor tervezitek majd az indulást mert jó lenne együtt menni!
Sziasztok!

K6-K7 GSXR600-akon a színkódot hol lehet megtalálni?
Már típusoknál olvastam, hogy a biztosítéktábla / akksi környékén szokott lenne, van valakinek infója, hogy pontosan ezen merre van?
Az is nagy segítség lenne, ha valaki tudná a GSXR600 K6 kék-fehér gyári kék-hez tartózó kódot...
időm - olvasni a fórumot - homá...
Doki,

Mivel szinte egyáltalán nincs időm homályosíts fel légyszíves, hogy pontosan hol is lenne ez a buli, illetve lehet-e csak 1 nap/éj menni...
Nekem mind3 nap tuti nem megy, de ha szerencsém lenne, akkor 1 du/éj/de-re fel tudnék nézni.
Melyik napra lenne amúgy érdemesebb menni a programok tekintetében? Van már valami konkrétum?
Tuning!

Bocs, hogy nem válaszoltam az sms-re amit írtál, kérdésedre válaszolva nem tudok segíteni!
arról van egy linked esetleg hogy konkrétan melyik eladótól van ez a szett?
előre is köszi
Alfonso hol van?
Kis csoportba?
Vagy a hobbisták között?
Red Bull
Lábon hazament, csavarok meglazultak a blokkon többet még nem tudni, a héten gumi, olajcsere, tömitések, átvizsgálás.
Majd mindeki okosabb lesz.
Bízunk a legjobban.
Éjfélkor lámpaoltás
Ecsegfalván!
Hallod, bennevagyok, csak az a helyzet, hogy én szombaton, éjszaka 11 felé már szeretnék hazaérni. Családi okok, na.
mikor lesz a buli meg hol ? Speed toyota ha kész azzal le kéne menni, nem ? csak nem tudom mikor végez a karosszériás
Tutis írd meg légyszíves hol vetted a pályaidomodhoz a csavarokat amik összekötik a hasidomot a fejidommal!
Mi a helyzet Geri R1-ével? Lehet tudni már mi van az atomreaktorral?
Meg hát!
Meg volt egy kis gizdázás Esztergomban ,tele volt az utca jó csajokkal
na egye fene ha már így könyörögöl, felveszlek msn és megbeszéljük fürge szarvas...
Rendben van sárgarézbőr! Már csak az aznapi hazajutást kell megoldanom Fater visz melózni...
Ahogy mondod sápadtarcú testvérem úgyhogy Dabasot is útba bírjuk ejteni
Pestrűű rajtolsz?
mivel heveny motorhiányban szenvedek, így kénytelen vagyok a saját szülinapi bulimra négykerékkel érkezni...hogy hány hely van az még nem fix de egy ember tuti elfér, úgyhogy ne gyárccsááá kifogásokat...