Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A lelkiismeretemet akkorra tartogatom ha vaj van a fülem mögött. Most csendben van. Szerintem is befejezhetjük mert totál parttalan a vita. A videó meg van. Aki nem vak látja az igazságot. Tehát mindenki más.
Nem is akarsz?
jo nagy levegőt..jo sokat..
Aha. Odamentem. Mi történ elesett? Igen. Bevágtál elém. Adjál neki betétlapot. Fizesd ki a felét. Én: jaj bocs sajnálom. Nézzük a videót. Ja nem én voltam a hibás. Csá. Ez történt. Ha nekem is ott lett volna 20 haverom egyszerűen körberöhögnek.
Más nevében ne beszélj és fejezd be a faszságot!
Kár ezen vitatkozni,látjuk milyen vagy és ennyi,itt be kell fejezni.
Örülj,hogy neked nincs bajod.
Az meg már a te magándolgod,hogy mit gondolsz és hogy számolsz el a lelkiismerettel.
Valóban. Tegnap még sajnáltam a Tutist, + 6 ember vádló tekintetében álltam. De akkor is azt mondtam, hogy nem én vagyok a hibás.
Ma megnéztem 6X a videót és csak arra jutottam, hogy semmi rosszat nem tettem. De ő köti az ebet a karóhoz. (Mindenki más ellenében).
Ezek után ne várd, hogy kedves, aranyos, megértő legyek.
Hozzánk is oda jött,hogy mi van,tutis felborult szöveggel?
Teljesen más volt a hozzáállása,csak van egy-két okoska aki ossza az észt és máris fordul a kocka.
De felesleges ezen vitatkozni,a moci javítása pénz amit nekünk kell állni,akkor meg mi ez a sok vergődés és ész osztás?
Nincs az embereknek jobb dolga mint itt irkálgatni és nyomni a baromságot?
Hol találni a videot?mizujs haver?örülök,hogy jobban vagy,s a vasnak sincs nagy baja.meglepödtem,mikor hallottam mi történt.
Szia Joe

Vettél már valamit?
há nem tom..nekem amikor Rizi belekente az első felnimbe a kipuját akkor odamentem..oszt megbeszéltük..azota haverok vagyunk..
figyusztok, értsétek már meg egy kicsit a mersz estét is. Nemsokára fentlesz a videó a mersz estéről. A lassú motorosok külső íven haladnak. nem lehet kívülről megelőzni őket, muszáj vagy bemenni belülre. Ezt csináltuk mindketten ddt is meg én is. Csak én már direkt úgy kezdtem a kanyart hogy következőnek belülre essek, ddt meg a lehetőséget látta meg a belső ívben. egyszerűen ki kellett volna néznie jobbra, és akkor nincs gond. De látom ezt nehéz sokaknak megérteni.
Unalmasak vagytok.
Biztos már a levegőben nyomja a kanyart.....
Undorító a te hozzáállásod is,tegnap nem ez volt,de mindegy.....
Le lehet most már pattanni a témáról.....
Brian szavában hiszel?
Kérd meg, hogy nézze meg a videót és kérdezd meg a véleményét az esetről!
Meglepődnék ha Neked adna igazat..
Rosszul mondod, majd pákó ad továbbképzést. Mond utánam, hulye kocsog. :)
Jó figyi. Utolsó kérdésem hozzád nem keverek bele semmit mert mellébeszélsz. Itt te hol mész? Hány méterre vagy a fűtől? Ha én a 10m széles pálya túloldalán vagyok hogyan kéne látnom téged? Erre válaszolj légyszíves.

mindenkinek bebaszok egy gecinagyot..vagy nem..de az biztos..
meghogy most iszok egy sört..köcsögök.
A lényeg, most már talán tudni fogod, hogy ott nem belülről fordulunk a kanyarra, hanem kívülről. Lehet neked az az íved, de a gyors haladáshoz nem jó.
Az nem zavar, hogy az sem látszik amikor a ddt kifékez téged? A kamerád látószöge kb. 20 fok. De a hozzászólásod mindent megmagyaráz. Jön a nagy tutis ergo mindenki húzódjon le.
Nem mi írtunk először a fórumba,hanem ddt.
Mi csak válaszoltunk rá.
De látom felesleges bármit is írni mert hiba van a rendszerben.
óó mostmár a füvön mentem? biztos crossoztam ott. Nevetséges vagy ember. Széles a pálya, ha adsz helyet elfordulok. Ha bevágsz elém nem tudok elfordulni. ennyii
Mert te aztán qrvára ott voltál és vágod az egész szitut.
Nem unod még h órák óta te is csak osztod az észt?
Foglalkozz te is a saját bajaiddal.
Egyébként meg ne mondj véleményt senkiről,főleg ha nem ismered.
Nyaljátok nyugodtan ddt-t és itt vége ennek az értelmetlen idióta okos tónis hozzászólásoknak.
Gyerekesek vagytok!
Mindegyikőtök azt hiszi azért mert már többször volt fent a pályán mint 10,az már isten király motoros.
Úgy csináltok mintha ti lennétek az istenek,pedig ugyanolyan emberek vagytok mint bárki már,sőt van egy-két idióta is akinek nem lenne szabad motorra ülni.
Komolyan mondom nem értem mit kell ezen filózni meg osztani a baromságot.Nézz szét a portádon és foglalkozz azzal.
Vagy unatkozol?
látom nem érted a szitut. r1 elől, ddt mögötte. én mellettük. 2 motor el tud fordulni a kanyarban, ahogy el is fordult az r1 és ddt. csakhogy ddt helyén nekem kellett volna lennem, ddt az r1 után fordult volna alapesetben ha ki tudja várni a sorát és figyel raa az oldala is ahova menne. de komolyan, ha már az r1 sincs a kamera látószögében, akkor én még mindig mögöttük vagyok? Ez most komoly?
ezt igy kell ugyhogy mindannyian elbasztátok..
De hazudsz bazd meg! Belhazudsz a teljes fórum pofájába! Berajzolod, hogy mentél középen miközben a füvön mentél! Nem voltál mellettem bazd meg! Semmilyen íven nem mentél!
És nem mentegetőzöm csak valamiért zavar, hogy a saját faszságodat rám akarod verni! Mindenki látja, hogy te voltál a fasz! Te miért nem?
Ja és nagyon szépen köszönöm, hogy nem öltél meg minket.
Igen. Milyen furcsa, hogy mindenki hülye csak ti vagytok okosak. Ez elég gyakori ebben a topicban. Egyébként a kedves urad csinálja a fesztivált. Ő rakta be a videót. Ő vádol meg másokat. Pihenje ki magát. Rakja össze a motort. A merszet ne nézze versenynek.