A lelkiismeretemet akkorra tartogatom ha vaj van a fülem mögött. Most csendben van. Szerintem is befejezhetjük mert totál parttalan a vita. A videó meg van. Aki nem vak látja az igazságot. Tehát mindenki más.
Aha. Odamentem. Mi történ elesett? Igen. Bevágtál elém. Adjál neki betétlapot. Fizesd ki a felét. Én: jaj bocs sajnálom. Nézzük a videót. Ja nem én voltam a hibás. Csá. Ez történt. Ha nekem is ott lett volna 20 haverom egyszerűen körberöhögnek.
Más nevében ne beszélj és fejezd be a faszságot!
Kár ezen vitatkozni,látjuk milyen vagy és ennyi,itt be kell fejezni.
Örülj,hogy neked nincs bajod.
Az meg már a te magándolgod,hogy mit gondolsz és hogy számolsz el a lelkiismerettel.
Valóban. Tegnap még sajnáltam a Tutist, + 6 ember vádló tekintetében álltam. De akkor is azt mondtam, hogy nem én vagyok a hibás.
Ma megnéztem 6X a videót és csak arra jutottam, hogy semmi rosszat nem tettem. De ő köti az ebet a karóhoz. (Mindenki más ellenében).
Ezek után ne várd, hogy kedves, aranyos, megértő legyek.
Hozzánk is oda jött,hogy mi van,tutis felborult szöveggel?
Teljesen más volt a hozzáállása,csak van egy-két okoska aki ossza az észt és máris fordul a kocka.
De felesleges ezen vitatkozni,a moci javítása pénz amit nekünk kell állni,akkor meg mi ez a sok vergődés és ész osztás?
Nincs az embereknek jobb dolga mint itt irkálgatni és nyomni a baromságot?
figyusztok, értsétek már meg egy kicsit a mersz estét is. Nemsokára fentlesz a videó a mersz estéről. A lassú motorosok külső íven haladnak. nem lehet kívülről megelőzni őket, muszáj vagy bemenni belülre. Ezt csináltuk mindketten ddt is meg én is. Csak én már direkt úgy kezdtem a kanyart hogy következőnek belülre essek, ddt meg a lehetőséget látta meg a belső ívben. egyszerűen ki kellett volna néznie jobbra, és akkor nincs gond. De látom ezt nehéz sokaknak megérteni.
Unalmasak vagytok.
Biztos már a levegőben nyomja a kanyart.....
Undorító a te hozzáállásod is,tegnap nem ez volt,de mindegy.....
Le lehet most már pattanni a témáról.....
Jó figyi. Utolsó kérdésem hozzád nem keverek bele semmit mert mellébeszélsz. Itt te hol mész? Hány méterre vagy a fűtől? Ha én a 10m széles pálya túloldalán vagyok hogyan kéne látnom téged? Erre válaszolj légyszíves.
A lényeg, most már talán tudni fogod, hogy ott nem belülről fordulunk a kanyarra, hanem kívülről. Lehet neked az az íved, de a gyors haladáshoz nem jó.
Az nem zavar, hogy az sem látszik amikor a ddt kifékez téged? A kamerád látószöge kb. 20 fok. De a hozzászólásod mindent megmagyaráz. Jön a nagy tutis ergo mindenki húzódjon le.
óó mostmár a füvön mentem? biztos crossoztam ott. Nevetséges vagy ember. Széles a pálya, ha adsz helyet elfordulok. Ha bevágsz elém nem tudok elfordulni. ennyii
Mert te aztán qrvára ott voltál és vágod az egész szitut.
Nem unod még h órák óta te is csak osztod az észt?
Foglalkozz te is a saját bajaiddal.
Egyébként meg ne mondj véleményt senkiről,főleg ha nem ismered.
Nyaljátok nyugodtan ddt-t és itt vége ennek az értelmetlen idióta okos tónis hozzászólásoknak.
Gyerekesek vagytok!
Mindegyikőtök azt hiszi azért mert már többször volt fent a pályán mint 10,az már isten király motoros.
Úgy csináltok mintha ti lennétek az istenek,pedig ugyanolyan emberek vagytok mint bárki már,sőt van egy-két idióta is akinek nem lenne szabad motorra ülni.
Komolyan mondom nem értem mit kell ezen filózni meg osztani a baromságot.Nézz szét a portádon és foglalkozz azzal.
Vagy unatkozol?
látom nem érted a szitut. r1 elől, ddt mögötte. én mellettük. 2 motor el tud fordulni a kanyarban, ahogy el is fordult az r1 és ddt. csakhogy ddt helyén nekem kellett volna lennem, ddt az r1 után fordult volna alapesetben ha ki tudja várni a sorát és figyel raa az oldala is ahova menne. de komolyan, ha már az r1 sincs a kamera látószögében, akkor én még mindig mögöttük vagyok? Ez most komoly?
De hazudsz bazd meg! Belhazudsz a teljes fórum pofájába! Berajzolod, hogy mentél középen miközben a füvön mentél! Nem voltál mellettem bazd meg! Semmilyen íven nem mentél!
És nem mentegetőzöm csak valamiért zavar, hogy a saját faszságodat rám akarod verni! Mindenki látja, hogy te voltál a fasz! Te miért nem?
Ja és nagyon szépen köszönöm, hogy nem öltél meg minket.
Igen. Milyen furcsa, hogy mindenki hülye csak ti vagytok okosak. Ez elég gyakori ebben a topicban. Egyébként a kedves urad csinálja a fesztivált. Ő rakta be a videót. Ő vádol meg másokat. Pihenje ki magát. Rakja össze a motort. A merszet ne nézze versenynek.
Kár ezen vitatkozni,látjuk milyen vagy és ennyi,itt be kell fejezni.
Örülj,hogy neked nincs bajod.
Az meg már a te magándolgod,hogy mit gondolsz és hogy számolsz el a lelkiismerettel.
Ma megnéztem 6X a videót és csak arra jutottam, hogy semmi rosszat nem tettem. De ő köti az ebet a karóhoz. (Mindenki más ellenében).
Ezek után ne várd, hogy kedves, aranyos, megértő legyek.
Teljesen más volt a hozzáállása,csak van egy-két okoska aki ossza az észt és máris fordul a kocka.
De felesleges ezen vitatkozni,a moci javítása pénz amit nekünk kell állni,akkor meg mi ez a sok vergődés és ész osztás?
Nincs az embereknek jobb dolga mint itt irkálgatni és nyomni a baromságot?
Vettél már valamit?
Biztos már a levegőben nyomja a kanyart.....
Undorító a te hozzáállásod is,tegnap nem ez volt,de mindegy.....
Le lehet most már pattanni a témáról.....
Kérd meg, hogy nézze meg a videót és kérdezd meg a véleményét az esetről!
Meglepődnék ha Neked adna igazat..
meghogy most iszok egy sört..köcsögök.
Mi csak válaszoltunk rá.
De látom felesleges bármit is írni mert hiba van a rendszerben.
Nem unod még h órák óta te is csak osztod az észt?
Foglalkozz te is a saját bajaiddal.
Egyébként meg ne mondj véleményt senkiről,főleg ha nem ismered.
Nyaljátok nyugodtan ddt-t és itt vége ennek az értelmetlen idióta okos tónis hozzászólásoknak.
Gyerekesek vagytok!
Mindegyikőtök azt hiszi azért mert már többször volt fent a pályán mint 10,az már isten király motoros.
Úgy csináltok mintha ti lennétek az istenek,pedig ugyanolyan emberek vagytok mint bárki már,sőt van egy-két idióta is akinek nem lenne szabad motorra ülni.
Komolyan mondom nem értem mit kell ezen filózni meg osztani a baromságot.Nézz szét a portádon és foglalkozz azzal.
Vagy unatkozol?
És nem mentegetőzöm csak valamiért zavar, hogy a saját faszságodat rám akarod verni! Mindenki látja, hogy te voltál a fasz! Te miért nem?
Ja és nagyon szépen köszönöm, hogy nem öltél meg minket.