Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...MI AZ A DOT SZÁM...
Kriki

Légyszíves beszélj a bőrös virslivel, vinném hozzá a pizsimet.
Keresek eladó d211-et párban (csak dot számosat)

Megtaláltam itt van a kamrában

Kora reggel hangoskodtok?

Hogyan van ez?
Ha még egyszer leírja valaki, hogy DOT szám...! Hupsz! Leírtam. Életembe nem néztem még meg, vagy ha még is csak bután pislogtam mikor megláttam.
Szobacica! Mindig tudtam, hogy meleg vagy de, hogy pont a hüjjegyerekkel állsz össze!
Én nem tudok olvasni, csak írni!
Szia hgyerek!
Én nem ezt mondtam, olvasd el az előzményeket...ő volt az aki ismeretlenül vagdalkozott, hogy osztom az észt,(meg a hülye tutis alá tette a lovat, annélkül hogy tudná ki vagyok, ill az előzményekből felkészült volna...) és mivel nem ismerem ezért legalább annyira feltételezhetem róla, hogy kamu (az ő hozzáállását kopizva), ami persze nem igaz mert tudom kicsoda, utánaolvastam, csak rá akartam világítani, hogy amivel itt megvillan az nem korrekt...nem ismer, de nem is kérdez...csak megnyilatkozik.
Engem meg nem érdekel, hogy mihez ért! És ez nem egyenlő azzal, hogy nem ért hozzá.....olvass már te is rendesen... Bár nagyon érzékeny a DOT számaira, meg a guminyomásaira, meg a keverékeire, meg azokra akik itt sztárolják.....én ennek a másik oldalát látom ami senkinek nem tetszik, dehát ez van...
Amúgy a nickneved nagyon rendben van...téged szeretlek, bár ez sem érdekel, de jót beszélgetünk , ,
Ma Május 31. van..... még két nap van a felíratkozásra....

A következő lista már élesben megy, szóval ide már csak az írja fel magát, aki 1000%, hogy jön! Mindez a kaja rendelés miatt kell időre....aki nem íratkozik fel az jöhet attól bármikor , csak kaja nem biztos, hogy marad neki...

1. Tomiquattro (Aki mellesleg a szülinapos lesz)
2. Gixxerpeti
3. Gyorsi
4. Kriki (drága kis ágyasom)
5. Joe-Z (Ricsi is jön lehet)
6. Jómagam (Doki)
Gyorsi!

Te mondtad a multkor, hogy tudsz piát occcsón?
Mert, ha nem, akkor az asszony tud nekünk rendelni nagykeráron, csak akkor azt is össze kellene dobni és egyben megrendelni, és Tomiquattro Tesó kocsival lehozná...
Gyorsi!

Motor nélkül csak az jöhet, akinek nincsen...
Kapun való belépés csak motorral!
ez a matrica jobb.. :P:P
MadMax family jön e?
Invitáltad Őket?
Csak lightosan
Halihó!

Esti műszak felébredt mély álmából!
Mondtam én ,hogy jó a motostyling
Na látod
Ezt lehet dizájnolni ahogy akarod és nem fakadsz majd sírva ha esetleg eldőlsz vele
Csak kibírjuk az oda utat 1-2 óra nem számít ha 2 nap piálásról van szó
Gratula az új motorodhoz!
De igen, azér kéne! Csak betáraznék előre, tudod...
Azért Brian-re azt mondani, hogy nem ért a gumikhoz meg úgy ánblokk a motorozáshoz...
Hogy is mondjam?! ERŐS!
Jóvanna, valahol nekem is el kell kezdeni... De ötvenes robogóval megcsinálnád ezt utánnam? 40 km/h a max, tudod...
Áki Mester!

Szívesen bevárunk (NagyMedve nevében is).
Lehet, hogy vonattal kéne menni.
Oszt töltögetni gazdagon az oda úton.
Faragok ientet én is....

http://youtu.be/knuz38oT2kc
Skacok ma ilyen matricára tettem szert