BAsszameg.....
Ez naon jóóóó
Mibe fájt koma? Honnan?
Én is nagyon agyalok a dolgon, be kell ruháznom nekem is, mert ha felmegyek és meglátom mit műveltek, elkap a láz és akkor.....
Szia!
Te kezdted te kis buzi! Most edd meg amit főztél, vagy nem tetszik hogy nem nyalom a segged, már nem azt hallod ami nem tetszik neked vegyek vissza?...ki vagy te nekem te takony, hogy itt utasítgatsz?
Menj vegyél fékkarokat mindenkinek, azt valamelyik kistudású egy hongkongi utángyártott szarod miatt esetleg bajba kerül (tudod mint a gumim miatt...), akkor mehetsz hozzá magyarázkodni...ja remélem felismered a stílusod!
Sziasztok most jöttem haza kunmadarasról, szerencsére nagyon jó időnk volt úgyhogy király volt. Nagyon kevesen voltak, gondolok a nézőkre, max vagy 100-an jöttek motorral a többiek kocsival, de azért nagyon jó volt, jól mentek a motorok, a kocsik meg pláne rengeteg kocsi volt köztük elég sok komoly is, sajnos én is kocsival mentem mert tegnap szerencsésen csontig vágtam a bal mutatóujjamat, úgyhogy maradtam a négy keréknél. Ja s a motorommal hétfőn elértem az 5000. Km-ert Itt egy pár kép.
Ringen, amikor keróztál a kawával kérdeztelek, hogy kuplungos volt, vagy gázra? Erre mondod, hogy nem értem....na mondom majd leállítod a gépet és majd odajössz, de mentél a csajokhoz....
Ott meg nem akartalak már zavarni....
Legközebb viszont megköszönném, ha kicsit kiokítanál a kerekezés trükkjeiről....
Kapjad össze magad bazzzeee, remélem nem valami luvnyák miatt akarol késni....
Mire leérsz már tele leszünk sörrel....
Csak nem Ricsire az utánégetős SV-sre kell várni....
Következő hónapban lesz a buli, tehát Június 18, 19, 20 .... helyszín Ecsegfalva, ami Budapesttől kb. 170-180km-re van...
Tomiquattro Tesó szülinapját ünnepeljük és fórumtali lesz...szombati napon lesz a bográcsozós buli és a fő nap...
Péntek este, amikor lemegyünk, akkor lesz egy kis esti piázás és szalonkka sütés...(ez a szalonkka egy kis vidéki rágcsáló)....
Szóval röviden ennyi....és ha aludni akarsz, akkor hozz egy hálózsákot is...
Kaját kell csak befizetni majd és a hozzávalókat....a piát mindenki magának állja...
Ez naon jóóóó
Mibe fájt koma? Honnan?
Én is nagyon agyalok a dolgon, be kell ruháznom nekem is, mert ha felmegyek és meglátom mit műveltek, elkap a láz és akkor.....