Na erre voltam kíváncsi, illetve én is így gondoltam, hogy ha te ott beleállsz, akkor szerintem sanszos lett volna a salak....és az ha jól csalódom, akkor sokkal nagyobb tempóban történt volna....
Virág? Viccelsz? Jobb az ideje a ringen mint nekem
Aznap szerintem olyan 2:13-2:15-öket ment most forgalomban, pár kört vidiztem róla, (nemsoká fentlesz) ebben a kanyarban mentem el neki és utánam jött.
Szevasz.
Az MD 80-al készített videóidat konvertálod?
Mert amit én felteszek a youtube-ra az nem olyan jó minőségű mint a tiéd.Segíts egy kicsit .köszi.
De itt a másik vidi, ugyanaz a szitu, mégsincs gáz. Motoros ideális íven veszi a balost, én elrontom hogy a következőre belül maradjak kigyorsításon és megelőzzem. http://www.youtube.com/watch?v....
ráadásul még nem is teljes ívben fordulok, kiengedem bal szélig teljesen.
Ezért írták sokan, hogy csak azért előzhetett meg, mert te ugye szinte full jobb oldalt voltál rossz íven...egyébként nem hiszem, hogy meg akart volna előzni más esetben....
Ez egy balszerencsés, rossz helyen, rossz időben találkozásotok volt a pályán....ami sajnos balul végződőtt...
Én ha felmegyek majd, akkor tutti, hogy igyekszem a jó íveken menni, amennyire csak tehetem...
Már fejben pöpecül vágom a pályát, remélem ez előnyömre válik, mintsem majd hátrányomra....de én is félek az ilyen szituktól...
Én nem feltétlenül zúgtam volna bele a salakba de kb. annyi esélyem lett volna rá mint a Tutisnak. Én ott rendes tempóban akartam venni a kanyart ergo ha ott beleállítok ki tudja hol állok meg.
Hát ha már kérded azért mert hatodikban vettem a célrarát mint azt már többször is említettem. Fent volt a race chrono és 227-el mentem a célegyenesben. Miután befejeztem a végig hatodikban megtett köröm (2:16-os kör volt) a cél végén féktávon ott voltam de nem mentem be melléd mert bevágtál elém és láttam, hogy nem nézel ki jobbra. De mivel nem akartam balesetet nem eröltettem a dolgot. Ezek után 3-ban vettem az 1-es kanyart mögéd értem és a 2-es féktávjánál elmentem melletted.
Próbáld meg ketté választani a két esetet. Én azért intettem a neked mert a gyors jobbosból 6-ban jöttem ki és tudtam, hogy nem fogok úgy kigyorsítani mint elvárható lenne tőlem. Ezért mutattam, hogy jöhet az ember balról mert nem húzódok ki. És te jöttél is. De miután a kört befejeztem mentem úgy mint bármikor máskor.
a salakos témát rosszul gondolod, a pálya ott szerintem 6-8 méter széles, van hely elfordulni. Mindenesetre ddt azt csinálta mi le van írva az oszi féle képen. Csak a szituban ott volt még előtte ekkor az r1. Ép ezért választottam más ívet, mert tudtam láttam hogy az r1 is szűken veszi a balost.
De én is számíthattam volna rá. Ép ezért néztem ki 2x, másodjára láttam hogy húzódik rám. Talán bele se mentem volna a szituba ha nem int 4 kanyarral előtte hogy menjek nyugodtan..De a célegyenest sem értem, ott miért nem előzött meg? Az 1000-ese már a rajtvonalnál lelépte volna az én 600-asomat..
ddt500 ott bemegy balra, ahol az oszi által belinkelésen is van, mégpedig azért, hogy nagy tempóban vegye be a kanyart, amit csak az ideális íven lehet...
Namármost, ha neki ott gyors a tempója, akkor más választása nem volt neki, csak az ideális ív nem?
Ugyanis, ha kintebb megy, akkor ő zúg bele a salakba.....vagy rosszul gondolom...?
Láttuk mi is, hogy sokak nem ismerik a pályát és mennek, ahol csak tudnak...ezt aláírom, és gondolom nem könnyű köztük menni...
De ti már ddt-vel ismeritek egymást....ott rajtatok kívül nem volt csak az R1-es srác...nem számítottál rá, hogy ha ddt a balodra került abban a tempóban, akkor ő az ideálison fog ellépni?
Neked ott már nem fordult volna el a géped szűken, ha rádőlsz?
Mondjuk így kintről biztos nem ugyanaz, mint rajta ülve....csak így kérdezem...
Nem egyenesedik fel neki a motor, mert benéz jobbra, látja hogy én ottvagyok és nem vág be a számára ideális ívre, hanem elfordulok én, kívül az r1 és mögötte meg Ő.
figyi doki, nemsokára fent lesz az első rész a vidinek. Merszen nincs ideális ív. Olyan ív van ahol biztonságosan tudsz előzni. Tudod hányszor esek le az ideális ívről? Ahányszor előznöm kell. Én nem azt nézem hogy az ideális íven menjek, hanem hogy biztonsággal előzzek. Ddt is betette a motort szűken a balosba, de attól én még nem válok köddé, ott vagyok neki jobbra, csak ki kellett volna jobbra néznie.
Ezzel semmi baj nincs, hogy figyeltek másokra...ÍGY IS KELL!
De ismerd már el végre, hogy kibaszottul szar íven akartad ezt a kanyart bevenni...ha ő fékez amiatt, hogy te ott beférj, akkor neki egyenesedik fel lehet a motor és ő nem bírja bevenni a kanyart...
Én csak azt minősítem aki előtte minősítette Gábort.Ennyi.
Egyébként nem küldök el senkit a f@szba,mert nem érdekel.
Nem érdekel az sem már h ki mit mond,én Gábornak hiszek és nem másnak.
Nem érdekel más véleménye!
Nem hiszem, hogy neked itt most le kellene minősíteni a fórumot és az itt lévőket, csak azért, mert nem úgy látják a dolgokat, ahogyan az te látod...
Attól sem fog jobb lenni a helyzet, hogy itt elküldessz mindenkit a f@szba és mindenféle jelzőket dobálsz másokra, valamint mások esését kívánod...
Itt senki nem az észt osztja, csupán elmondja pártatlanul mindenki a véleményét az esetről a videó alapján.
Ami tény, az tény...Tutis Mester nagyon jól megy és jó motoros is, de ezt elbaszta.....nagyon nem a megfelelő íven ment, és ddt500 viszont szinte a legmegfelelőbben...ezért előzte meg...
Sajnálom is Tutist és a gépét nagyon...
De azért szerintem figyelembe kellene venni azt, hogy mindenki úgy látja, hogy ez így nem volt okés....
Ki a faszom ez a sok idegen?
Fejezzétek már be a vitát!
Ha én nem vagyok hibás,akkor nem csőditem ide a bandámat.
Ha hibás vagyok akkor vállalom a számlát.
Majd ők ketten megbeszélik ha akarják.
Aznap szerintem olyan 2:13-2:15-öket ment most forgalomban, pár kört vidiztem róla, (nemsoká fentlesz) ebben a kanyarban mentem el neki és utánam jött.
Az MD 80-al készített videóidat konvertálod?
Mert amit én felteszek a youtube-ra az nem olyan jó minőségű mint a tiéd.Segíts egy kicsit .köszi.
http://www.youtube.com/watch?v....
ráadásul még nem is teljes ívben fordulok, kiengedem bal szélig teljesen.
/nem shox termék/
Ez egy balszerencsés, rossz helyen, rossz időben találkozásotok volt a pályán....ami sajnos balul végződőtt...
Én ha felmegyek majd, akkor tutti, hogy igyekszem a jó íveken menni, amennyire csak tehetem...
Már fejben pöpecül vágom a pályát, remélem ez előnyömre válik, mintsem majd hátrányomra....de én is félek az ilyen szituktól...
Várom a teljes videódat....
Vigyázz magadra mester! Legyen majd kitől tanulni...
Próbáld meg ketté választani a két esetet. Én azért intettem a neked mert a gyors jobbosból 6-ban jöttem ki és tudtam, hogy nem fogok úgy kigyorsítani mint elvárható lenne tőlem. Ezért mutattam, hogy jöhet az ember balról mert nem húzódok ki. És te jöttél is. De miután a kört befejeztem mentem úgy mint bármikor máskor.
ddt500 ott bemegy balra, ahol az oszi által belinkelésen is van, mégpedig azért, hogy nagy tempóban vegye be a kanyart, amit csak az ideális íven lehet...
Namármost, ha neki ott gyors a tempója, akkor más választása nem volt neki, csak az ideális ív nem?
Ugyanis, ha kintebb megy, akkor ő zúg bele a salakba.....vagy rosszul gondolom...?
Láttuk mi is, hogy sokak nem ismerik a pályát és mennek, ahol csak tudnak...ezt aláírom, és gondolom nem könnyű köztük menni...
De ti már ddt-vel ismeritek egymást....ott rajtatok kívül nem volt csak az R1-es srác...nem számítottál rá, hogy ha ddt a balodra került abban a tempóban, akkor ő az ideálison fog ellépni?
Neked ott már nem fordult volna el a géped szűken, ha rádőlsz?
Mondjuk így kintről biztos nem ugyanaz, mint rajta ülve....csak így kérdezem...
Én azért örülök, h senkinek nem lett nagyobb baja. És a lényeg ez!
Ezzel semmi baj nincs, hogy figyeltek másokra...ÍGY IS KELL!
De ismerd már el végre, hogy kibaszottul szar íven akartad ezt a kanyart bevenni...ha ő fékez amiatt, hogy te ott beférj, akkor neki egyenesedik fel lehet a motor és ő nem bírja bevenni a kanyart...
Egyébként nem küldök el senkit a f@szba,mert nem érdekel.
Nem érdekel az sem már h ki mit mond,én Gábornak hiszek és nem másnak.
Nem érdekel más véleménye!
Nem hiszem, hogy neked itt most le kellene minősíteni a fórumot és az itt lévőket, csak azért, mert nem úgy látják a dolgokat, ahogyan az te látod...
Attól sem fog jobb lenni a helyzet, hogy itt elküldessz mindenkit a f@szba és mindenféle jelzőket dobálsz másokra, valamint mások esését kívánod...
Itt senki nem az észt osztja, csupán elmondja pártatlanul mindenki a véleményét az esetről a videó alapján.
Ami tény, az tény...Tutis Mester nagyon jól megy és jó motoros is, de ezt elbaszta.....nagyon nem a megfelelő íven ment, és ddt500 viszont szinte a legmegfelelőbben...ezért előzte meg...
Sajnálom is Tutist és a gépét nagyon...
De azért szerintem figyelembe kellene venni azt, hogy mindenki úgy látja, hogy ez így nem volt okés....
Fejezzétek már be a vitát!
Ha én nem vagyok hibás,akkor nem csőditem ide a bandámat.
Ha hibás vagyok akkor vállalom a számlát.
Majd ők ketten megbeszélik ha akarják.