motorgyilkos, nem anyagyilkos. Stressz alatt lehettél és nem emlékeztél? MI volt benned a stressz, meséld már el? Érdekes én meg emlékszek mindenre pedig úgy bevertem a fejem hogy még mindig fáj a nyakam.
A videót látva tényleg normálisan mész. egyvalamit felejtesz el. jobbra nézni amerre mész. De ezt nem fogod megérteni, és mások se hiába magyarázok. Érdekes módon a jobbos kanyarig mivel én vagyok a pálya azon oldalán nekem rövidebb az út, mégis nekem kell satuzni kurvára félúttól hogy beférj elém. Akkor ez szerintem azt sejteti hogy amikor még elindítottad a manővered nagyon nem előttem voltál. illetve ha nem satuzok én megyek be oda előbb. Csak én figyeltelek cimbi hogy mit csinálsz. Ez a különbség kettőnk között. De maradjunk annyiban vagy abban amiben szeretnéd, én nem bánom. Legközelebb tényleg jobban vigyázzunk.
No, nem mintha szamitana barmit is a velemenyem, de ez nem DDT, sara.
Sajnalom, mert csini motor!
Hogy miert irtam le ugy szazadszorra? Mert talan ha sokan mondjak, elhiszed/elfogadod. Ez benne van a pakliban.
Orulok, hogy nem lett komolyabb a baj.
Lecsekkolom azokat a gummákat majd
És ha gondolod, akkor megpróbálok intézni neked egy 2ezerért cserét is.... első-hátsó, de lehet el sem fogadja majd a srác, mert nekem lesz úgy csináljuk...
Pedig jó, hogy felkerült ide, mert így mások tanulhatnak belőle....
Motorozásban benne van a bukás és az elkottázás is, nem gépek vagyunk...
Amit én észrevettem Tutis a 2 vidid között, hogy amikor a bukás volt ott nagyon jobb oldalra kerültél, az előző vidin meg, amikor a Virágot előzted, akkor kb. félpályáról kanyarodtál rá a kanyarra...., ami sokkal másabb volt, mint a bukáskor....
Tényleg ezt mondtam, hogy nem fogom szóba hozni? Stressz alatt lehettem. Tudom neked a legszarabb hiszen elestél de érts meg engem is. Nagy aggódva odamegyek, hogy mi történt te meg azzal kezded. "Bevágtál elém azért estem el." Köpni nyelni nem tudtam. Haverod rögtön a sporszerűségről kezdett okítani meg, hogy adjak betétlapot. Te meg úgy néztél rám mint egy anyagyilkosra.
És erre biza emlékszem most is amikor látom a videót ahol az én véleményem szerint tök normálisan megyek.
Szóval a legjobban azzal járunk ha kijelentjük: Szerencsétlen eset volt és te szívtad meg. Legközelebb jobban vigyázunk.(Bár én csak az ingyenjegyemet használtam el a merszen szóval mostanában nem találkozunk fent a pályán).
Szerintem maradjunk ennyiben.
igen, mert én már akkor javában fékezek. Én akartam azon a helyen fordulni ahol Tibi. De ezt is már leírtam többször is. Mindegy, lehet találni más témát is. feltöltődött az első vidi, hamarosan lehet nézni.
Abban a kanyarban jobb oldalról fordulni, olyan mintha egy vonat elé mennél be keresztben.....aki az ideális íven fordul az ott pont telibe ver...
Ha egyszer is odatévednék majd jobb oldalra, akkor már nézek is ki balra, hogy jön-e valaki és ha igen akkor már húzok is le jobbra a fűre inkább...
Amúgy tényleg, komolyan, tökömet se érdekelte akkor ddt. Ha Virágot meg tudom előzni ott aki kb ugyanaolyan tudású mint én, akkor a dangeres r1-et is meg tudom, mert tudom hogy Ő lassabb mint én. Amikor oldalra néztem először, akkor láttam hogy Ő az r1 mögött van. ezért is mertem bevállalni a szitut. De ezt már többször leírtam. Mindegy, legyek én a hibás, én egyáltalán nem is akartam belekavarni a fórumot, ugyanis tegnap megbeszéltük hogy ez nem kerül fel ide témaként.
Nem ezt rosszul tudod. Ha én intek valakinek az arra a pillanatra, kanyarra, féktávra szól. Nem az egész merszre. Aznap 3 kört mentem egy R1-es előtt mögött aki 3 perces köröket ment így elég sokat integettem. Neki is, meg a gyorsabbaknak is. Senki nem esett el miattam. Intettem és nem is jöttem beléd a -3 féktávján. Nálam addig volt érvényes az intésem.
A videót látva tényleg normálisan mész. egyvalamit felejtesz el. jobbra nézni amerre mész. De ezt nem fogod megérteni, és mások se hiába magyarázok. Érdekes módon a jobbos kanyarig mivel én vagyok a pálya azon oldalán nekem rövidebb az út, mégis nekem kell satuzni kurvára félúttól hogy beférj elém. Akkor ez szerintem azt sejteti hogy amikor még elindítottad a manővered nagyon nem előttem voltál. illetve ha nem satuzok én megyek be oda előbb. Csak én figyeltelek cimbi hogy mit csinálsz. Ez a különbség kettőnk között. De maradjunk annyiban vagy abban amiben szeretnéd, én nem bánom. Legközelebb tényleg jobban vigyázzunk.
Sajnalom, mert csini motor!
Hogy miert irtam le ugy szazadszorra? Mert talan ha sokan mondjak, elhiszed/elfogadod. Ez benne van a pakliban.
Orulok, hogy nem lett komolyabb a baj.
...vagy nálam!
Érdekel? ha igen az email címemen zaklass,elmondok mindent...
Hol lehet kapni ezt a dzsekit?
Megvolt tegnap a randi a bűűrökkel?
Lecsekkolom azokat a gummákat majd
És ha gondolod, akkor megpróbálok intézni neked egy 2ezerért cserét is.... első-hátsó, de lehet el sem fogadja majd a srác, mert nekem lesz úgy csináljuk...
Motorozásban benne van a bukás és az elkottázás is, nem gépek vagyunk...
Amit én észrevettem Tutis a 2 vidid között, hogy amikor a bukás volt ott nagyon jobb oldalra kerültél, az előző vidin meg, amikor a Virágot előzted, akkor kb. félpályáról kanyarodtál rá a kanyarra...., ami sokkal másabb volt, mint a bukáskor....
És erre biza emlékszem most is amikor látom a videót ahol az én véleményem szerint tök normálisan megyek.
Szóval a legjobban azzal járunk ha kijelentjük: Szerencsétlen eset volt és te szívtad meg. Legközelebb jobban vigyázunk.(Bár én csak az ingyenjegyemet használtam el a merszen szóval mostanában nem találkozunk fent a pályán).
Szerintem maradjunk ennyiben.
Ha valaki azt mondja, hogy ez karcos lesz, teli erőből picsánrúgom...
Jobbulást mindkettőtöknek!
Ha egyszer is odatévednék majd jobb oldalra, akkor már nézek is ki balra, hogy jön-e valaki és ha igen akkor már húzok is le jobbra a fűre inkább...
Iszonyúan oda figyel a mocijára,ez a mindene.