Gondolkoztam,hogy veszek neki újat,de a fék és kuplungkart + a kormányvégsúlyt is kb 2 hete kapta tőlem és nem volt óccsóóóóóóóóóó
De majd el dönti ő,én csak próbálkozom,hogy lehet olcsón megúszni
Én ha majd egyszer pályaidomot csináltatok, akkor olyanra fényeztetem, mintha most szedték volna ki a kavicságyból...
Ugyanis a baki bármikor érkezhet....
Egyébként szerintem szép színű az enyéb, de ha lehetne, akkor egy kicsit én is világosítanám, bár ez így jól megy a feketéhez...
törleszteni? Azt hogy kell? Én az R1-et akartam megelőzni, ezért is engedtem ki a motort jobban kigyorsításra. ekkor ddt még jócskán a hátam mögött volt..
Nem. video mpeg4 (divx, xvid) 1500kb/sec audio mp3: 192kb/sec. Ezzel töltöm gépre le filmnézésre. Ha nagy méretű a vidi akkor video mpeg4 (divx, xvid) 768kb/sec audio mp3: 96kb/sec. Így feleakkora méretű lesz. általában a kisméretűek mennek a netre fel.
Nem is kell nézegetni.
Ilyen tempónál pláne nem.
Aztán miért keresne egy olyan embert, akit lazán megelőzött az előző kanyarban, lassabb nála?
Tibi íven ment, Tutis belülről, szűkebb íven, nagyobb tempóval érkezett.
Szerintem akkor is necces lett volna neki az a forduló, ha nincs ott a kutya sem...
Szerintem lement neki a redőny, hogy simán megelőzték és "törleszteni", bizonyítani akart.
Csak ott és úgy ezt nem lehet.
Doki, a mersz pályázás mondom hogy nem verseny. Én is használok köridőmérőt, de ha előttem lassabb motoros van, megvárom a menőverét, baszok a köridőre. Hidd el volt olyan r1-es srác aki csípőre tett kézzel ment végig a pályán. (lehet látszik is valahol a vidin) Nem vicc. De azt is megvárom hogy hol akar menni. de mondom, meddő vita ez, csak az én nézőpontom az hogy nem az ideális ívet használom bármi áron. De mindegy, legyek én a hunyó, én már unom. A végeredményt kell nézni CSAKIS én láttam ennek kárát. Más hiába hibázott is akár, szerencsésen megúszta, hála az égnek.
ddt, csak még egy baráti megjegyés. Ha intesz valakinek pályán az azt jelenti hogy menjen nyugodtan. Nem kell tudnia hogy Te 6.-ikban csorogsz végig a pályán és hogy 6.-ikban fordulsz és tattara... Nekem az intésed azt jelentette hogy mehetek tőled, veled nem kell törődnöm. Máskor ne kalimpálj a kezeddel és akkor nem leszel félreérthető.
Azt nem tudom milyen tempóban veszi a kanyart azért a 2:13-hoz már kell húzni neki de abban biztos vagyok, hogy amikor ő ott lenyelezte a gépet akkor a 600RR nem ugyan azt csinálta mint a leáttételezett ZX-10R vagy az R1. Ez volt a különbség. Nekem ott néha egykerekezik a motor és nem tudok jobbra lesegetni pláne akkor nem ha előzök is. Előre nézek amerre menni akarok. Ez történt most is.
Én most magamból kiindulva, mint említettem vágom teljesen az íveket...tehát ha én vagyok ott, akkor arra gondolván, hogy én vagyok a jó helyen úgy mentem volna el ott,mint a picsa, ahogyan ddt500 is tette....
Azzal a különbséggel, hogy én nem vagyok rutinos pályázó annyira, hogy nézegessek ide-oda, hogy mi a fasz van....szóval én ezt elég balesetveszélyesnek tartom így....
És a megoldás az lenne, hogy nem is engednék fel a pályára olyat, aki a regisztrációnál nem tudja szabad kézzel egy papírra nagyjából fejből felrajzolni a pályát....
Ez kurva balesetveszélyes, hogy így kell figyelni a rossz ívet használókat....
nem, én ha jól emlékszem 2:11-eket mentem ezen a turnusokon amikor otthagytam Virágot. Virág követésekor valamivel lassabban mentünk, nem néztem még de most töltődik a vidi, majd megnézheted. (én még nem néztem)
Itt vettem, és még kell hozzá alapozó és nitro lakk....
3500Ft-ból megvan a 3 flakon....és azért a nitro lakkot ajánlom, mert azzal mégjobban bírja a strapát, még a benyát is!
Én simával lakkoztam és a benya leszedte...
Ha az arany részeket akarjátok átfújni, akkor meg kellene előtte nézni a motoromon, hogy egyezik-e a két szín...
Akkor a Virág ezt a kanyart biztosan nem úgy nyomja, mint ddt500...
Ugyanis ha olyan tempóban veszi ő is, mint ddt500, akkor szerintem, ugyanez az eset lett volna...
Szerintem Tutis ezekután ebben a kanyarban inkább te is gyere bal oldalra és ott nem lesz akkor ilyen gáz....majd máshol meg előzöl...
Ha beleáll a fékbe akkor lehet tényleg necces ddt-nek a salak. Bele se kellett volna állnia a fékbe, hanem a manővere előtt benézni oda ahova akar menni, ezt nem tudom máshogy szépen leírni. Attól hogy van egy ideális ív az nem biztos hogy szabad is, nincs-e arrafelé másik motoros..
De majd el dönti ő,én csak próbálkozom,hogy lehet olcsón megúszni
Ugyanis a baki bármikor érkezhet....
Egyébként szerintem szép színű az enyéb, de ha lehetne, akkor egy kicsit én is világosítanám, bár ez így jól megy a feketéhez...
Ilyen tempónál pláne nem.
Aztán miért keresne egy olyan embert, akit lazán megelőzött az előző kanyarban, lassabb nála?
Tibi íven ment, Tutis belülről, szűkebb íven, nagyobb tempóval érkezett.
Szerintem akkor is necces lett volna neki az a forduló, ha nincs ott a kutya sem...
Szerintem lement neki a redőny, hogy simán megelőzték és "törleszteni", bizonyítani akart.
Csak ott és úgy ezt nem lehet.
ddt, csak még egy baráti megjegyés. Ha intesz valakinek pályán az azt jelenti hogy menjen nyugodtan. Nem kell tudnia hogy Te 6.-ikban csorogsz végig a pályán és hogy 6.-ikban fordulsz és tattara... Nekem az intésed azt jelentette hogy mehetek tőled, veled nem kell törődnöm. Máskor ne kalimpálj a kezeddel és akkor nem leszel félreérthető.
De nem gáz,sőt nekem tetszik.
De majd Gábor eldönti mi legyen.Mert ilyen van a bauhausban is.
Vagy a profilok között van olyan ,hogy "video for youtube"
Ezt használod?
Azzal a különbséggel, hogy én nem vagyok rutinos pályázó annyira, hogy nézegessek ide-oda, hogy mi a fasz van....szóval én ezt elég balesetveszélyesnek tartom így....
És a megoldás az lenne, hogy nem is engednék fel a pályára olyat, aki a regisztrációnál nem tudja szabad kézzel egy papírra nagyjából fejből felrajzolni a pályát....
Ez kurva balesetveszélyes, hogy így kell figyelni a rossz ívet használókat....
Néztem a bauhausban a flakonosokat,de szerintem azok egy kicsivel sötétebbek.
De lehet én láttam rosszul.
De majd szét nézek én is,hátha lehet világosabbat venni vagy kevertetni.
Köszi
olcsóbb?
nem olcsóbb,én vagyok az olcsóbb
Itt vettem, és még kell hozzá alapozó és nitro lakk....
3500Ft-ból megvan a 3 flakon....és azért a nitro lakkot ajánlom, mert azzal mégjobban bírja a strapát, még a benyát is!
Én simával lakkoztam és a benya leszedte...
Ha az arany részeket akarjátok átfújni, akkor meg kellene előtte nézni a motoromon, hogy egyezik-e a két szín...
Egyébként kurva jól néznek ki, de az ebay nem olcsóbb?
Vagy kevertetted?
Ugyanis ha olyan tempóban veszi ő is, mint ddt500, akkor szerintem, ugyanez az eset lett volna...
Szerintem Tutis ezekután ebben a kanyarban inkább te is gyere bal oldalra és ott nem lesz akkor ilyen gáz....majd máshol meg előzöl...
van fekete is