Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még1 mondom, remélem utóljára. A mersz este nem versenynap. Ép ezért járok merszre, mivel nem kell elém bevágó motorosra számítani. A legtöbb lassú motoros általában ugyanúgy közlekedik, ha elkezdi kívülről akkor kívül is fejezi be, mert tudja hogy bármikor előzhetik. Én sem vagyok egy gyors motoros, de merszen vannak nálam lassabbak is jóval. Mindig kiszámítom hol mennek, és mindig kivárom a helyzetet a biztonságos előzésre. Az r1-et simán le tudtam volna előzni ebben a kombinációban. Tudtam hogy lassabb. A kigyorsításomkor láttam hogy ddt még a hátánál van. amikor még1x odapillantottam láttam hogy ddt húzódik rám. Ha nem veszem el a gázt és kezdek fékezni, csak annyi látszódik a felvételből hogy megyek, veszem be a kanyart és valaki kibassza alólam a motort. ezt nem akartam. Nem vártam ddt reakcióját, mivel 4 kanyarral előrébb intett, tőle menjek nyugodtan, ő most lassút megy. Arra se számítottam hogy bejön elém. Ismeri ő is a mersz estéket, figyelni kell a lassabbakra. ha én neki lassú voltam abban a szituban, akkor se figyelt rám, ő maga is elismerte hogy nem is látott. Pedig nem mögötte voltam. majd legközelebb jobban figyelek. Okoskodni lehet, károm nekem van. Nem nagy kár, de hangsúlyozom, lehetett volna másképp is a végkimenetel, én figyeltem a többi motorosra. Velem ezt nem tették meg.
Jó lenne nem ítélkeznél mások felett,főleg ha nemis ismered!
Nem igazán értem miért mondtok bárkiről is véleményt Pl h nincs rutinja,stb.Miről beszélsz?
Azért mert más 11x volt fent pályán és nyert 2 kis barom kupát az már istenkirály motoros?
NEVETSÉGES!
Nincs mit hawer...
köszi a vidit haver.
Minek mentem volna ki a kavicsába? Nem kezdek el fékezni, nem egyenesedik fel a motor és szűken el tudok fordulni. ddt-nek éppen hogy ki kellett volna várni a sorát hogy elforduljon előtte az r1 és elforduljak én, mivel külső íven az r1 ment, belső íven meg én.

Amúgy csak megjegyzem a sok engem hibáztatónak hogy ddt-vel este megbeszéltük hogy nem említünk semmit a fórumon, nem beszélünk a bukásról. Erre mi van? este máris nyomja a bukás infó fel a fórumra. Igazán kihagyhatta volna a beszámolójából, és akkor nincs ez a vita itt.
de ha már említi a saját szemszögét, azért én is említhetem az én szemszögemet.
Legyen a fórum neve: ÓVODA!

Nekem a tutis meg a férjem és ezért szólok bele.
De már tényleg nevetségesek vagytok!És fárasztó!
Én azt mondom ddt a hibás,ti azt mondjátok nem ő.
És mi van megoldva?
Semmi,csak az h nekünk kell helyre hozni a mocit.
Még1x kérem,hogy mindenki foglalkozzon a saját dolgával!
Ok .Hétfőn vagy kedden utalok.
Szia!
Küldöm a számlaszámot pü-be
Szevasz!

Küldtem neked privát üzenetet a másik oldalon az olajjal kapcsolatban.
Köszi
Tutis!
Mivel a Tibi a haverom ezért foglalkozok az "üggyel".
Te magadtól mentél ki a kavicsba!Senki nem kényszerített rá!
Ha megfelelő rutinnal rendelkeznél eleve nem is próbáltál volna ebbe a szituba belemenni!De belementél.Kérdem én miért nem fordultál el?Te csakis magadnak köszönheted hogy kimentél a kavicsba.
Ha a Tibi figyel és elveszi a gázt,hogy Te beférj előtte akkor még nagyobb sebességgel mész ki, az jobb lett volna?
Vagy esetleg arra gondolsz hogy még az ívet is módosítsa hogy Te át tudj jönni balra,hogy jól jöjjön ki a hármas kanyar....?Szóval nem is értelek..
ITT a videó...
Gyors!

Most járt nálam G.P. Hallom, hogy vettél valami jó kis KÖRMÖS gummát...
Hol található?
há én csak mos néztem meg a vidit...
Én csak azon filózom, hogy a DDT-nek vajon hol kellett volna elfordulnia abban a tempóban, amivel ott ment?
Ha kívül marad, akkor ő is a salakban végzi nem?
Akár mennyire is ideges vagy EZT AZÉRT NEM KELLETT VOLNA!

"Most leszek akkora bunkó,hogy azt kívánom, aki ossza az észt,történjen meg vele dettó ugyanez és majd akkor jöjjön oda hozzám és mondja el ugyanezt amit most a fórumon írkál.
Kíváncsi leszek az arcára és a mondandójára!"
És mi volt a következő mondatom? "Bár ez hülyén hangzik mert ha nem én vagyok a hibás akkor miért adnék pénzt? Majd megbeszéljük." Sajnáltam őt ennyi. Valóban örülök, hogy nem lett semmi bajom.
Még csak annyit,hogy nem én(velem nemis beszéltél) és nem a párom mondta,hogy betétlap,stb.
TE ajánlottad fel,hogy a festés felét állod.
Tudtommal nem adtál pénzt,nem utaltál,nem kerestünk meg azóta,hogy fizess.
Akkor meg a picsát kell ezen vergődni?
Úgy csinálsz mintha milliókat fizettél volna ki nekünk tegnap.
Neked semmilyen károd nem lett,ennek örülj!
Örülök neki
Na lépek innen,mert látom folyik a háború
na..eszontam egy orával ezelőtt:nem fog ez már eldölni és lehetett volna rosszabb is..mosmá csak a sör hiányzik..előőővele
akarni a kiskutya szokott..baszni ..én fogok
ám azé lesz meglepi..legalábbis magamnak
Érdekes módon én láttalak, mellettem voltál, és azt is láttam hogy zárni fogsz rám. Ha nem fékezek akkor még előbb is érek a kanyarhoz, azaz te oldalról jössz belém. mindketten borulunk, ráadásul a betonon, ami tuti rosszul esett volna mindkettőnknek. motorban tuti nem ennyi kár keletkezik hanem több, ráadásul lehet vittük volna az r1-et is magunkkal. Én nekem volt időm felismerni a helyzetet és meghozni a kisebbik rossz döntést. Figyeltem az épségedre. Te meg még nem is láttál, ez érdekes számomra. De meddő vita ez.. Párom kicsit ideges a hsz-ekre, ő rosszabbul éli ezt meg. Én már túlvagyok a dolgon, motort rendbe rakom. De higyjétek el, ha van helyem, befordulok. Ha nincs helyem nem tudok. Ennyi a történet lényege.