Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy íratlan szabály: Mindig a hátsó a hibás..
Az ideális íven DDT ment, 2esből kijövet is előtted volt.

Gondolom mivel ismeritek is egymást, nyilván nem akart kicseszni veled.
Pláne mivel ha összementek, valszeg ő is elesik..
Én elhiszem, hogy tied volt a kigyorsítás de amikor te felállítod a motort majd elkezdesz fékezni (17-ik mp) a pálya túlsó oldalán vagy. Teljesen a jobb szélén! Totálisan szembe állsz a falall. Akkor sem fordultál volna be normálisan ha mi nem vagyunk ott.
Alapból 5-6m lehetett köztünk oldaltávolságban. Én meg vajh hova nézhettem? Nyilván jobbra fel amerre menni akartam.
Látom mindenki ossza az észt ész nélkül.
Ilyenkor mindenki qrva okos,jó motoros,de kíváncsi lennék ha a párom helyében lennétek és más miatt borul,hogy hogy állna a szátok.Olyankor is osztanátok az észt?
Én is ott voltam,láttam a dolgot,sőt végig néztem az egész MERSZ-et és akár tetszik akár nem,rengeteg idióta motoros van köztetek is(neveket nem mondok) akit nem engednék be ilyenkor a pályára,mivel nemcsak pályások vannak fent hanem olyanok is akik talán először lépnek pályára.
Aki nem figyel a másikra az ne menjen fel!
Irjátok,hogy az R1-es is elment a párom előtt.Még jóhogy elment,mit kellett volna tennie?Meg kellett volna állnia,mert a párom csúszik?
Ez nevetséges.
Úgy gondolom mindenki foglalkozzon a saját gondjával,bajával.
Szerintem ez már nem fórum téma,hanem kettőjüknek kell megbeszélni.
Én nem tudom hogy hogyan magyarázzam meg a nyagyérdeműnek hogy a kigyorsítás az enyém volt a balos után, ha egyszer nem értik meg. ddt nem hátra kellet volna figyelned hanem arra amerre mész. Melletted voltam nem mögötted. De ezt utólag hiába magyarázza az ember.
Az a baj, hogy Te azt feltételezed, hogy nekem hátul van szemem ill. gondolatolvasó vagyok. Téged megelőztelek. Ebből az következik, hogy békésen elmotorozgatok a jóval lassabb R1 mögött? Nem. Én kivártam, hogy mit csinál és utána előztem meg. Na most ha én előzök akkor még tekerjem hátra a fejem, hogy vajh nem előz-e még rám valaki?
Szia. A video alapjan a Kawas a 2. kanyarban berakta fektavon melled a motort (kifekezett), majd az idealis iven ment tovabb. Elotte volt egy Yamaha, aki pillanatra feltartotta, ezert gondolhattad hogy majd te elfersz, de a Kawa gyors volt, es a Yamahast siman kikerulte lenduletbol. A kawas mar nem lathatott teged, hiszen meg voltal elozve, neked kellett volna ovatosabbnak lenni ebben a szituban, mivel te erkeztel hatulrol. Eleve egy eleg lehetetlen probalkozas volt ott elozni, hiszen ez csak akkor ment volna ha a 2 elotted haladonal sokkal gyorsabb vagy, es elejuk tudsz vagni meg a bekomanyzasi pont elott.

EN ugy gondolom, hogy szerencses kimeletelu lett dolog. A nagy balesetet elkerulted, neked se lett bajod, es a motor is jol meguszta (ha jol lattam). Szoval marakodni ezen folosleges, tanulni kell belole, es motorozni tovabb :)
bocsi, de tévedsz. igaz hogy a balosban én voltam hátul de kigyorsításon már egymás mellett voltunk. Csak láttam hogy ddt kurvára zár rámfele. Ha nem fékezek, én érek a kanyarhoz előbb és ddt az oldalba jön bele. Én már a kanyar előtt jóval elkezdtem fékezni, mert láttam hogy ddt nem fog beengedni.
Az egész történeted ott bukik meg, hogy te voltál hátul. Te látod mi történik. Ott egy előzés fért bele. Az nem a tiéd volt.
Végül is a manőver sikerülhetett volna. Ha az elkövetője 1:55-ös rider. Ha az a Danger Dani akkor Tutis adjon hálát az égieknek, hogy nem csapta el az 5 millás motorját.
na itt vagyok. Igen átmegy előttem a kék motor is. Ha jobban elolvasod az eredeti írásom. Őt értem utól. láttam hogy Ő balos után balra sorol ahogy te is hogy rá tudjon menni a jobbosra. Ő volt előtted. Én a balosban kieresztettem jobbra, hogy kigyorsításon előtte legyek és a jobbost szűken veszem. Ép ezért vállaltam be az előzést mert simán el tudtam volna menni előtte kigyorsításon, mert tudom hogy a Danger Dani hogy megy. Tudtam hogy gyorsabb vagyok nála. Azt is láttam hogy Te még akkor mögötte vagy, ergo követed az ívét. Szóval olvasd el még1x az első írásom, pontosan le lehet követni róla az eseményeket. Te vágtál ki Danger Dani mögül és jöttél rá arra a ívre ahol én voltam. Tök mindegy hogy ideális vagy nem ideális, ha ott van valaki azon az íven akkor nem megyek arra. Kielőzted danit de arra már nem gondoltál vagy nem nézted hogy ahova mész ott már van valaki történetesen én. Én fordultam volna ott el ahol Te fordultál... A másik vidit ép ezért tettem be, hogy mások is lássák hogy simán lehet ott előzni. Biztonsággal.
Te véded a párodat ezzel semmi gond nincs. Ha már nem fáj a feje kérdezd meg tőle. Mi volt a terved azzal a manőverrel?
Megnéztem a videót vagy 20X. Lassítva. Elmondom mik voltak a lehetőségek.
1. Tutis elüti ddt mert az bevágott elé. 2. Tutis elüti az R1-est mert az bevágott elé. 3. Tutis bevág ddt elé aki elüt őt. 4.Tutis bevág az R1 elé aki elüti őt. 5. Tutis elmegy mindenki mögött majd elesik. 6. Tutis bevág ddt elé nem ütköznek. Tutis talán beveszi a 3-as kanyart és a ddt ill az R1-es mögé kerül mert abból a szögből ahogy beérkezett abba a kanyarba nincs az az isten, hogy rendesen kigyorsítson. Már ha egyáltalán el tudott volna fordulni. Tehát akármi történik legjobb esetben is ugyan ott lett volna.
Persze én nem értek hozzá.
És tényleg a kék motor zár be. De az a forduló ott tutisnak mindeképp szűk lett volna.
Sztem tök mind1,hogy ki ment előtte, ott nem kelett volna elkezdeni így előzni. Ha be is fordul tutis, úgy feltartotta volna a többit,h sztem annak kellet volna nem kicsit védeni.
Valóban látni
Ja. PNG-be mentette ki a VLC. Mindjárt felrakom.
Csak nem képzeled, hogy a hasamra ütve mondok ilyet. Tessék a bizonyíték. Nemtom milyen sorrendbe megy fel. Valamelyik szélső képen látszik az én motorom meg az előttem lévő de az a videóbol is kiderül, hogy előttem van egy kék R1. Utána tutis ahogy abszolute nem az ideális íven megy mert előzni akar. 2 motort egyszerre.
A következő képen fordulok el én. És voálá. Az utolsó képen ott az R1.
Marad a helyén, vagy csere p.idomra ez még a jövő zenéje.
1.47 a mansellig?
amúgy le a kalappal,esni sem tud mindenki
fényezni fogod,vagy marad ez a háborút megjárt dizájn?
1.47

Ismerkedtem a bukótérrel.
Azt hittem, milyen jó vagyok....... és nem tévedtem.
szerintem te vmit rosszul látsz a vidin.....
De mindegy,mert szerintem ezt kettőjüknek kell megbeszélni!

Era
Tutis és mindenki més aki hibásnak tart. Jó nézzétek meg a vidót és kérdezzétek meg magatoktól, hogy a 12-ik mp-ben még előttem lévő motoros hova tűnik. Megy előttem egy kék R1 akit én megelőzök pont ott ahol még lehet előzni! És ahol megakad a felvétel én tök simán elfordulok majd a tutis előtt átmegy a kék motor! Csak egy villanásra látszik de ott van. Tutis te nem engem csaptál el majdnem hanem őt!
Letöltöttem a videódat a jutyubrólés beraktam egy videóvágó progiba. Nagyon szépen látszik 18,18-nál megy el előtted a kék R1. Tán a Danger Dani az de nem biztos.
Monsignore!Mit műveltél,szétszaladt a ménes?remélem legalább 2 perc alatt lett volna az a kör
Ruha, kesztyű szakadt, motor horzsolásokkal megúszta .

Folytatni tudtam.
Lett valami bajod? S a motornak?