Jobbulást ennél nagyobb esésed ne legyen.
Két kérdés:
Kamerát hová és mihez rögzítetted?
Jutyubra konvertálva töltötted fel? Nekem állandóan gagyira veszi a figurát, letömöríti, ez a te videód meg jó minőség.
jobbulást tutis neked is meg a motornak is, tibi abszolút nem volt hibás, az ideális íven ment, nem szabadott volna neked ott elkezdeni az előzést, várnod kellett volna még egy kanyart és utána elmenni mellette! ez az én véleményem
Urak, itt a jó lehetőség kicsi motorozásra a Hringen.
Aki akar az jöjjön, és regezzen a pályanapra.
Én ottleszek. Persze ha nem fog esni. http://roadandride.hu/index.ph...
Érdekes a dolog. Igazából ddt volt az ideális íven, de sztem nem vett észre téged, h jobbra ottvagy mellette(talán picit elötte is), mert el volt foglalva az előzéssel. Mondjuk a jobb kanyarnál jobbra nézel nem balra, szóval látnia kellett volna.
Azért örülök, h nem lett nagy bajod, meg a motorodnak sem.
A tegnapi nap sajnos rossz véget ért. Nyakam fáj de nem vészes. Motort talán ma lebontom, idom pár helyen repedt de nem vészes, meg újra kell fényezni.. Gomba, végsúly stb lehorzsolódott a kavicságyban. Kapott a váz is a kavicsból de nem vészes..
A történet az én szemszögemből. mentem ddt után 1 kört. Igazából egy másik motorost akartam bevárni, de amikor célegyenesben elhúzott előttem, mondom megyek utána. Ez kb 1 körig ment, de láttam hogy nem nagyon megy túl gyorsan, ezért sikerült felérnem rá. Mínusz 3 előtt már intett is hogy menjek. Okés, gondoltam Ő már csak levezető köröket megy. Célegyenes, akkor sem előzött, direkt vártam hogy bevág féktávon, mivel az 1000-e tuti ott tud hagyni egyenesben. Nem jött. jobbos kanyar, kigyorsítás majd féktáv. Ekkor értem be egy motorost. Kintebb engedem a motort féktávon, hogy a kigyorsítás jobban kijöjjön. Ekkor látom ddt motorját szűken elfordulni a balosban. Mivel előtte van még a motoros, nem aggódok, mivel azon az íven a motoros lefedi ddt ívét. Így a jobbosban próbálok majd szűken elfordulni, erre látom hogy jön ddt. Ekkor egyvonalban voltunk már. Észleltem hogy ebből baj lesz, ezért próbáltam lassítani, mivel szerintem a másik motorossal volt elfoglalva, arra nem figyelt hogy amerre megy ott már én kanyarodnék el.. Ahogy bevágott elém, muszáj voltam fékezni, mert ha nem fékezek, kibasszuk egymás alól a motort. Fék, motor felegyenesedik, kavicságy...nagyjából ennyi..Mondjuk azt nem értem hogy ha egyszer valaki elenged, miért is jön be olyan manőverre ami necces? Nem hibáztatni akarok senkit mert ez versenypálya, de ha nekem sincs önmérsékletem akkor most ketten nézzük otthon a törött motorunkat.
Itt a manőver: http://www.youtube.com/watch?v...
Várom az anyagot emailben...
Ne izgulj, júni buliban is fetrengeni fogunk nálam, csak nem a VAS-akkal...
Ahogy Kriki barátunk mondaná: "Majd jól bebögrézünk" !
Jó kis buli lesz!
Tényleg faín nap volt, de az igazi majd akkor lesz, ha mindenki megy majd...
Jó kis banda ez...
Leszámítva a nem várt eseményeket én is jól éreztem magam és szerintem mindenki...
Na a mai nap igazán jól sikerült volt itt 750-es Gixer fetrengés az Erigy ledobta a láncot Pocok alatt, Tutis is elesett Ezek csupa rossz dolgok ráadásul én mind a három esetet végignéztem,nem volt kellemes! Amikor felmentem Pocoknak köszönhetően az utolsó 15 percre azt sem tudtam hol vagyok hirtelen Próbáltam életben maradni főleg, amiket láttam az előző órákban még élesen bennem voltak. Pont mire belejöttem ki is intettek, de nem baj huligánok ráb@sztok mert most beindultam a pályaidom fel lesz rakva és jön az öreg letúrni mindenkit
Kösz mindenkinek a délutánt én jól éreztem magam és örülök, hogy így összejött a bagázs ismét!
Milyenek lettek a felvételek Gyors?
Van köztük jó...nem valami fasza helyről nyomtam...a vidi készítést meg nem is biztos, hogy jól csináltam....
A NagyMaciról csináltam egy vidit, remélem sikerült...
Na a zőcccséges volt igazán ma mázlista...ha ott átdobja az R1, akkor az csúnya lett volna...
De megmenekült a Pocok, szépen egyenesbe parancsolta az eriggyet....
Orvos is látta a Tutist? Vagy majd csak holnap? Vagy annyira nem volt nagy a perec?
Sajna ez a fránya esés benne van a pakliban....
Jobbulást az emberednek!
Két kérdés:
Kamerát hová és mihez rögzítetted?
Jutyubra konvertálva töltötted fel? Nekem állandóan gagyira veszi a figurát, letömöríti, ez a te videód meg jó minőség.