boccsássatok meg pontosítok 1,7 1,8 L kb ennyi olaj maradt!
a blokk oldalára jobb oldalt 2200ml van írva! ezt az egészet most kurvára nem értem, a motor adatainál meg azt írják, h 3,4liter olaj kell bele!
hogy van ez most srácok?
Itt valami nem stimmel a maradvány 1,5l nekem sehogy se jön ki. Nézd meg a lukon a szintet. elvileg cserélniük kell mindenféle olajat a blokkban, de ehhez sajnos nem értek.
srácok 3,4L olaj kell a K7 600-ba 4liter olajat vittem és még maradt kb 1,5 liter ! a motorolaj és a váltóolaj külön vannak? ha külön vannak váltóban nem kellett volna lecserélni az olajat?
Ebben egy pillanatig se kételkedek.
Finom vagyok és nőies bár be kell vallanom hogy megmozdult bennem valami olyasmi ami már egy ideje nem nagyon mozgott...
Bboglár full-gas. Itt vettem és eddig nem volt velük nagyobb gond. Mondjuk az SV-ben a fékolajat nem cserélték amikor kellett volna, sz'al felemás a vélemény de kapnak még egy esélyt.
Üdv Mindenkinek,
sikerült nagynehezen elérni a 800 km-t ( életem egyik legkeservesebb 800 km-re... ). Aztan gyorsan meg 140 km bele is ugrott sz'al kérem az időpontot az 1000-es szervízre. Ez a 140 km igen mókásra sikeredett, merthogy 10-től 12000-ig már igen jól kapkodja a lábait a kicsike, asszem rá van fagyva a vigyor a képemre.
Holnap viszem a gixxxxert 1000-es szervizbe már nagyon várom, h kész legyen:D mondjuk kicsit túlléptem a km-et 1030van most benne, mire beérek vele szekszárdra addigra 1070 lesz benne talán nem szólnak érte:D remélem!
Üdv,
szerintem a tisztító cucc feloldott egy csomo szennyeződést amit utánna lerakott egy helyre aztan dugulás lett vagy valami hasonló.
Személy szerint én kerülöm az efféle hókusz-pókusz szerek alkalmazását.
AHOY! Egy kis segítség kéne! K2 gsxr 600(injektoros),tettem bele benzinrendszer tisztítót, most alapjáraton néha nem megy egy henger! Nem tom, h ez most véletlen egybeesés, vagy ez a tisztítószar okozza?! Ha valakinek volt hasonló problémája, akkor az írjon, hogy , hogy orvosolta! Ma teletankoltam, de még volt benne kb.3liter tisztítós benzin, jó is volt egy darabig, de ahogy hazaértem alapjáraton járt, azt egyszer csak megint leállt egy henger, derápöccintek egy kicsit a gázra, utána megint jól jár! Help me!
a blokk oldalára jobb oldalt 2200ml van írva! ezt az egészet most kurvára nem értem, a motor adatainál meg azt írják, h 3,4liter olaj kell bele!
hogy van ez most srácok?