Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hiszek neked eddig más motorjaimban is bevállt
OK.
Jó lesz, Nekem semmi gond vele..
Talán 12-én.
Vagy 11-én?
12-én kijössz a MERSZ-re?
én már megrendeltem a repsol moto racing 10W50-et szal az lesz beleöntve szerintem legalábbis jó lesz eddig a nagy teljesítményű crossmotorjaimban bevállt azok is forognak ám főleg a 250-es 4t-ék akkot talán a gixxxerbe is jó lesz remélem
Silkolene az biztos jó
Használtam ilyet, de szerintem nem túl jó. Sajnos a Castrol sem
Én ezekkel jobban meg voltam elégedve (csendesebb működés, kevesebb olajfogyasztás):
Silkolene Race PRO 4
Motul 300V 4T Factory Line
AGIP RACING 4T
jó azé csak csemdben monodom azért ma 12500-ig is forgattam egyszer kétszer erőteljesebben ja 10000-nél jött fel szépen az eleje! annyit vettem rajta is észre h erőteljes kigyorsításnál azért ő is hajlamos nem csak az ezres gépek kicsit azért csapkodott a fejével hehe de nem volt vészes
hétvégén beletekerem majd az 1600km-et utána pedig már lehet 16-ig is forgatni várom már nagyon
meg remélem, h jövőhéten kedden jó idő lesz mert motorral szeretnék veszprémbe menni az egyetemre
1x-2x húzasd ki erősebben egy kicsit, had kopjanak az alkatrészek, és jöjjön ki a hulladék az 1000-es olajjal..
900km körül akkor lehetett érezni a motoron, h kezdenek összekopni az alkatrészek, a váltó is sokkal finomabban vette a fokozatokat oda vissza
bár newhéz lesz kibirni péntekig, h ne mennyek vele
akkor minden oké mert 1045km lesz benne míg beérek a szervizbe!
mármint a Pirelli dragon supercorsa
Nekem csak a supercorsa jött be igazán, még pályán is elég jól használható!
BT-014 - hulladék...
Majd azt nézd meg hogy mennyire jól megy 16ezernél!
Ja amúgy el is felejtettem mondani hogy mivel Te K7-est vettél, a gyári gumit rögtön le kellett volna dobni róla.
Legelőször nekem is úgy volt hogy K7 lesz, már előre lerendeztem a gumit hogyha kijövök a szalonból csak a gumisig gurulok el és feltesz egy conti sport attackot. Gyárit meg eladtam volna a sport attack árában majdnem..
Csakhát K8 lett azon meg jobb gumi van (BT-016)
tuti nem szolnak érte! Milyen a gyári gumi? Mármint tipusra.
10%-os km túllépés lehet még, ergo 1100km-ig nem szólhatnak hogy ejnye-bejnye..
én tegnap rendeltem ilyen olajat, crossmotoromba is úgyanezt használtam és bevállt ott, itt a fórumon pedig tutis mondta nekem, h nyugodtan tehetünk repsol moto racing 10W50-et A kis gixxxerbe! pénteken viszem 1000szervizre várom már h kész legyen utána 1600-ig már 12ezerig lehet pörgetni
szasztok!
basszusx ma este meghajtottam egy picit a vasat, elég jól megy 10ezernél 1007km-en áll most a km-órám remélem nem szólnak érte a szervizben bár mire beviszem a szervizbe addig 1045km lesz benne! szerintetek szólnak érte, h egy pict túlléptem az 1000-es szervizt?
ja meg a gyári gumik azok nagyon ratyik, csúsznak összevissza, tavasszal lelesznek cserélve!
Hy Brian ! Mi a véleményed a repsol MOTO RACING 4T 10W50 olajáról? most castrol van benne de ezt soha többé nem rakok bele!
Hívj fel, mert lehet, hogy nem is ez a hibás neked! Addig pedig fölösleges izgulnod.
20-3-4-5-0-5-6-6