én már megrendeltem a repsol moto racing 10W50-et szal az lesz beleöntve szerintem legalábbis jó lesz eddig a nagy teljesítményű crossmotorjaimban bevállt azok is forognak ám főleg a 250-es 4t-ék akkot talán a gixxxerbe is jó lesz remélem
Használtam ilyet, de szerintem nem túl jó. Sajnos a Castrol sem
Én ezekkel jobban meg voltam elégedve (csendesebb működés, kevesebb olajfogyasztás):
Silkolene Race PRO 4
Motul 300V 4T Factory Line
AGIP RACING 4T
jó azé csak csemdben monodom azért ma 12500-ig is forgattam egyszer kétszer erőteljesebben ja 10000-nél jött fel szépen az eleje! annyit vettem rajta is észre h erőteljes kigyorsításnál azért ő is hajlamos nem csak az ezres gépek kicsit azért csapkodott a fejével hehe de nem volt vészes
hétvégén beletekerem majd az 1600km-et utána pedig már lehet 16-ig is forgatni várom már nagyon
meg remélem, h jövőhéten kedden jó idő lesz mert motorral szeretnék veszprémbe menni az egyetemre
Majd azt nézd meg hogy mennyire jól megy 16ezernél!
Ja amúgy el is felejtettem mondani hogy mivel Te K7-est vettél, a gyári gumit rögtön le kellett volna dobni róla.
Legelőször nekem is úgy volt hogy K7 lesz, már előre lerendeztem a gumit hogyha kijövök a szalonból csak a gumisig gurulok el és feltesz egy conti sport attackot. Gyárit meg eladtam volna a sport attack árában majdnem..
Csakhát K8 lett azon meg jobb gumi van (BT-016)
én tegnap rendeltem ilyen olajat, crossmotoromba is úgyanezt használtam és bevállt ott, itt a fórumon pedig tutis mondta nekem, h nyugodtan tehetünk repsol moto racing 10W50-et A kis gixxxerbe! pénteken viszem 1000szervizre várom már h kész legyen utána 1600-ig már 12ezerig lehet pörgetni
szasztok!
basszusx ma este meghajtottam egy picit a vasat, elég jól megy 10ezernél 1007km-en áll most a km-órám remélem nem szólnak érte a szervizben bár mire beviszem a szervizbe addig 1045km lesz benne! szerintetek szólnak érte, h egy pict túlléptem az 1000-es szervizt?
ja meg a gyári gumik azok nagyon ratyik, csúsznak összevissza, tavasszal lelesznek cserélve!
Én ezekkel jobban meg voltam elégedve (csendesebb működés, kevesebb olajfogyasztás):
Silkolene Race PRO 4
Motul 300V 4T Factory Line
AGIP RACING 4T
meg remélem, h jövőhéten kedden jó idő lesz mert motorral szeretnék veszprémbe menni az egyetemre
Ja amúgy el is felejtettem mondani hogy mivel Te K7-est vettél, a gyári gumit rögtön le kellett volna dobni róla.
Legelőször nekem is úgy volt hogy K7 lesz, már előre lerendeztem a gumit hogyha kijövök a szalonból csak a gumisig gurulok el és feltesz egy conti sport attackot. Gyárit meg eladtam volna a sport attack árában majdnem..
Csakhát K8 lett azon meg jobb gumi van (BT-016)
basszusx ma este meghajtottam egy picit a vasat, elég jól megy 10ezernél 1007km-en áll most a km-órám remélem nem szólnak érte a szervizben bár mire beviszem a szervizbe addig 1045km lesz benne! szerintetek szólnak érte, h egy pict túlléptem az 1000-es szervizt?
ja meg a gyári gumik azok nagyon ratyik, csúsznak összevissza, tavasszal lelesznek cserélve!
20-3-4-5-0-5-6-6