Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Annyi a lényeg hogy sose félj a motortól, de tiszteld! Te irányítod, nem ő téged. Ha nem provokálod a gázkart, nem lesz baj. A mai motorok végtelenül felhasználóbarátak, meglátod a kezdeti kétkedésed felváltja a földöntúli öröm amikor gurulsz a vassal
hali...kösz a bitatást...lehet kicsit hihetetlennek tünik,de nekem ezek a ki dolgok is sokat segitenek..(mármint egy-két biztató szó..) mindenesetre köszönöm...és igyekszem ......csao.
jaa még annyi ha xenont rakatsz a mociba azt tudnod kell,hogy a műszakin elég kevés az esélye hogy átmegy majd,ugyanis erről is kéne műbizonylat..Nekem is a szervizbe mondták ezt,de ezt megoldják kéz alatt..
Meg annyi még hogy a xenon mellé ajánlott venni más helyzetjelzőt,mert a xenon mellett tök sárga /besárgul/, szóval én ezért is rakatok bele ledes cuccot.. Jaa és ha a motorstylingnél veszed van rá 1 év garancia is.. És megjegyzem most olcsó,folyamatosan figyeltem 30-ról ment le ennyire..
remélem tudtam kis infóval szolgálni és segítettem valamennyire..
hali!
Én nemrév vettem xenont a k6-600-ba! Tegnap vittem be a szervizbe hogy tegyék be,mert lett még mellé elektronika és helyzetjelző csere is..Nos,az a helyzet hogy ma délelőtt megyek be érte,egész napos meló volt vele..
Én a motorstyling-nál rendeltem /www.motorstyling.hu/,most nagyon olcsó,9000ft-ért hozzá lehet jutni,és ha esetleg személyesen vennéd át mert a közelben laksz be is szerelik rögtön!Én vidékről vagyok ezért én nem mentem be csak ezért! Mindenkinek ajánlani tudom,nagyon segítőkészek,bármilyen kérdésedre ezzel kapcsolatban válaszolnak,én is utánajártam mielőtt rendeltem volna!Az enyémbe H7es kell,de ha megkérded mailba a sráctól,hogy a tiédbe milyen kell,akkor meg fogja mondani!De jobb is ha ott csináltatod meg velük mert én ugye bevittem a szervizembe és ott felmerültek kérdések a beszereléssel kapcsolatban ugyanis az izzó alján nincs az az adapter ami a gyári izzón is van ezért ha így tennéd be lötyögne a foglalatba.felhívtam őket hogy szokták ők,aztán kiderült hogy átfúrják az izzó alatti műanyag részt és azon húzzák vissza a kábelt és így okés a dolog,tudom bonyolultan hangzik de ez a módja a beszerelésnek,de ehez ők értenek nagyon napi 10-15xenonszerelést végeznek el a srác állítása szerint!Még nemtudom h sikerült e a szervizemben megcsinálnia a srácnak,de ma délelőtt kiderül..
Ezt én is kérdeztem...2 fantasztikus választ kaptam-megosztom veled is- 1.Nézd meg a service manualt...
2.szedd szét és nézd meg...
Amugy meg mindkettő van benne... Egyik a tompított a szórólencsében(asszem az a H4es),a másik pedig a fényszóró...
Meg még annyi hogy H4 vagy H7-es égő való a k4 600-ba?
Sziasztok! Venni szeretnék a motoromba xenon szettet de nem tudom hogy 35 vagy 55 wattos kell bele?
köszönöm
Gratulálok!
sziasztok!
délelőtt vettem át hollóséknál a gsxr 600 k7-et nagyon jó érzés volt 0 km-en átvenni:) viszont ma már beletekertem 343km-et! és nagyon megvagyok elégedve vele! 1000-es akarta de rájöttem h a 600 bőven elég egy szóval szeretlrk gsxr 600 k7
Rendben van azóta (lekopogom) semmi! Mégegyszer köszi
B r i a n

Vágott slicket nem tudok, gyárilag mintás van nagy választékban.

FI rendben van?
Szia! Nem kell félned ha nem vagy felelőtlen én egy babettárol ültem rá bár ez nem dicsőség de azóta se volt semmi gondom (11000km-6 hónap alatt). Ne feszegesd a határaidat nem szabad vagánykodni meg ilyenek és nem lesz gond!
Ok
Üdv ivanovics79,
sok ujdonságot nem tudok a már sok helyen soxor leírtakhoz hozzátenni, esetleg annyit hogy "nem a fegyver a gyilkos hanem aki meghúzza a ravaszt", sz'al első körben azt javaslom hogy ne félj a motortól, kis alázat belefér de sose felejtsd el hogy Te irányítod a géped és az ismert fizika határain belül az a gép van olyan jó hogy halgat is rád. Olyan helyzetbe az első pár ezer km-ig ne menj bele amibe az előző motorral/okkal se mentel volna bele és ha eddig túléltél akkor nagy baj nem történhet. Összefoglalva ülj fel rá, indulj el vele és élvezd!
hali mindenkinek...A segitségeteket szeretném kérni....Most vettem egy gixert..600-ast..Aproblémám,hogy még csak 250-esen ültem....Szóval be kell vallanom kicsit félek a vastol...Amiben esetleg segteni tudnátok az pár tanács...Amit meg is akarok fogadni ,hiszen azért kérem.......És mindenkitől szivesen várom a hasznos tanácsokat,ha csak egy "óvatosan"is.....Rengeteget zrikálják a mi fajtánkat"motorosokat" és szeretnék a lehető legóvatosabban legprofibban közlekedni a géppel....Gondolom van itt tapasztalt motoros köztetek ,aki tud használható információval szolgálni,hiszen egyikünk se úgy született,hogyegyből profin kezelt egy k6-ost.....Minden hozzászolást értékelek...És remélem nem lesz senki cinikus..Köszönöm...
Jacis!

Vittem ki Neked való gumit a gokartpályára! Tamást keresd és megmutatja!
Számom tudod!

Üdv!
Sziasztok! Nem tud valaki jó áron vágot slick gumit? Brain ?
Elérhetőség 06-20-3919664
Eladó tulajdonostól suzuki gsx-r 600 k6, kitűnő műszaki és esztétikai állapot, magyarországi, vezetett szervízkönyves, 2 gyári kulcs, szerszámkészlet, forgalmi, törzskönyv, kitűnő láncszettel és új hátsó gumival, garantált kilométerrel!

Ár 1570000ft

20% befizetéstől elvihető hitelre is!

Az ár irányár!
Há világos! Köszi.
K6-tól adják ajándékba az üléspúpot..
Köszi. Igazából csak a versenyezni vágyó autósok zavarnak mer' képessek azt' fellöknek.
Eddig elléptem előlük de bejáratás alatt csak lemaradni tudok. Nade jön még kutyára kamion...
Nekem a Full Gas-ban mondta az Atom. Biztos tévedett. Bár nem most volt hanem vagy 2 éve.
Gyárilag adjak. Nekem az ülést kellett külön elkérni ( majdnem ottmaradt ).