Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a gyors reagálásod! Egy vezérlőmotor cseréje mekkora költséggel jár?
Jacisnak nem a vezérlőmotorral volt a probléma
De a biztonság kedvéért az ő motorja is kapott egy másikat!
Helló jacis!
Ha esetleg leírnád nekem privátban hogy mit is kell tenni ebben az esetben, amikor FI hibaüzenet jön,akkor azt nagyon megköszönném... Ugyanaz a motor ugyanaz a probléma Gsxr-600 K5. Mintha az enyémről írtál volna. Már kezdek megőrülni miatta...címem n.gab79@freemail.hu előre is köszönöm a válaszodat. Gabesz
Sajna én nemtok! De ha megkérdezed az előző tulaját, Gabeszt ő biztosan tud neked segíteni! Addig jó az a rongy, szépen tudsz vele motorozni és az a lényeg sztem!
Na közelebbjutottam a problma megoldásához a lészűrő ügyben. Úgy vettem észre belül ahogy beömli ka levegő szét lettvágva hogy több levegő jusson be. és azért tettek bele gatyát mert rájöttek túl sok levegőt kap. Már csak azt kelelne megtudnom, hogy mekkora gyári méret, ahol beömli ka levegő a dobozba. VAlak inemtudna feltenni képet?
Akkor tedd vissza a gatyát úgy ahogy volt!
Sziasztok!

Pár napig nem voltam netközelbe, most kicsit írogatok:

Olaj téma: 10W-50-est tegyetek bele, fullszintit. Castrol felejtős, repsol oké, Motul,IPone, Cepsa fain!
Ja és a Q8 is jó olaj.

Fékbetét:
Mindenképp Sinter-es fékbetétet vegyél. Nissin ST, EBC, én ezeket ajánlom. Viszont gugliban találsz fékbetét tesztet is.
Nemlyukas a légszűrőház. És nicsn is kiszakadva a légszűrő és ncsn is elmocskolodva. És msot nem tudok motorozni pedig jó idö vaan. Nicns ereje a mtoronak meg fulald és dadog.
Ahogy tanult barátom mondaná: Csak finoman, mint ló a lovat...
hali mindenkinek....Csak gondoltam elújságolm,hogy ma én is kipróbáltam a kis gixxxxeremet (600-as)..
Mitne mondjak előszőr kicsit be voltam fosva,de hála tutis-nak és a többieknek akik biztattak.....Asszem elég jol ment....Nekem ez azért nagy öröm,mert ezelött csak simsonon ültem,aztán pedig 250-es ETZ-n..De asszem menni fog....És szerintem mindenki legyen óvatos....Sok az olyan autós aki....tudjátok.... ...Széles utat....mindenkinek....!
Pesze! Ferodo FDB 574! Ezen belül van :utcai, utcai szinteres, platinum, és verseny! De szerintem szinterest vegyél bele!
Gondolom a lyukat tömték be vele! Nézted, hogy nem e lyukas a légszűrőházad?
Tedd vissza az alsogatyát. . .
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek!
Egyik nap szétszedtem a nemrég vettem Gsxr sradomat(1998). A légszűrőbe bele volt tömve egy melegítő alsógatya. Rögtön kivettem meg kitisztitottam a házat is meg a szűrőt is. Mindent összeraktunk, megyek vele hogy kipróbáljam és ne mhúz 6 ezertől , csak dadog de semmi erő. Légyszi segítsetek mitcsináljak, remélem csak be kell állitani, de azt is hol?
Elöre is köszönöm.
1997 es
10w-40 vagy 10w-50, sztem mind a kettő egyformán jó a motorodba! A lényeg,h fullszintetikus legyen! Én személy szerint SILKOLENE-t használok, árban jó, és profi olaj!
az okosak azt mondjak hogy a 10w-50 az jobb ami igaz is mert jobban birja a magas fordulatszamot es palyazni is ezert jo amugy nekem 1000km-6000km ig castrol 10w-40 volt benne de 6000-tol ugyancsak castrol de 10w-50 van benne.
10W40 vagy 10W50? melyik a jobb?
gsxr 600 k7-be milyen repsol olajat javasoltok, v pedig melyik motul olajat ez a kettő közül kéne vmelyik nem tudom melyik legyen, castrolt pedig nem akarok tölteni bele!
igen hőgyészen lakók, ha erre jársz írjál előtte ide a fórumba v msn-en is beszélhetünk stb... van két haverom nekik r1,meg r6 van velük szoktam motorozni a balatonringet pedig mi is tervezzük
Én csak amolyan kocamotoros vagyok, néha hetvégén gurulok de akkor is csak 1-2 órát. A gixerrel inkább pályázni szeretnék mert a közutakban egyre inkább nincs bizodalmam.

Sz.fehérvár mellett lakok, de még az ősszel tervezem hogy elcsordogálok Hőgyész irányába ( ha jól csalódok ott lax ), sz'al közös gurulásban benne vagyok. Jövőre meg ha van kedved a balatoni pályán is összefuthatunk ( persze ha megépül ).
akkor biztos nem hajtottam túl a száját te amugy merre laksz? ha még ilyen jó idő lesz összel párszor mehetnénk motorozni hívnánk még embert.
Ja, és egy évjáratot írjál légyszives!
Pesze! Holnap megmondom pontosan melyik fékbetét kell neked cikszám szerint! Ferodoba is van több verzió, utcai, utcai szinteres, és verseny! Én az utcai szinterest ajánlom, nekem bevált, jól fog, viszonylag sokáig jó, és nem eszi a tárcsát!