Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát emiatt azért annyira nem kell aggódnod. Annyi a lényeg, hogy fokozatos döntés. De ha nagyon izgat a dolog akkor miután hazaértél a mocival dörgöld végig smirglivel. Már a gumit persze.
van vmi szar láttam egy vidit hozza hülyegyerek kipróbálni az ezregixer előzne egy kocsit 30 al és kicsúszodt mert van az a fokozatosan lekopó geci rajta:S de könyörgöm az a szar a széléről hogy jön le? nem lehet dönteni pályán? vakarjam le csiszolóval vagy mi?
Gumijától?
k9 eshez még nincs:D
már van hozzá pályaidom szett, 85 ezer komplett..
nem hinném hogy januárban venném meg a mocit mert a jogsit kb szeptember végén lehetne(2009) de előtte lehet megkéne venni és pályán használni:) csak a buzi gumijától félek
Ha a Te motorod adja a mintát akkor komoly árengedményt kapsz.
de nem 100ezerért kell
hanem mondjuk 50 meg becserélheti az rses pályaidomom
Az attól függ. Elviszed a szlovákhoz a mocidat, leveszi a mintát és gondolom 1 hét alatt kész. És akkor neked lesz legelőször.
a gixerre milyen késéssel jönnek ki a páylaidomok teszem fel amjd a k9 esre? vagy idénm a k8 asra
sztem is...ezért kérdezem hogy kinek kell egy 86 lovas gixer600? de jól mutat am az 1000esen még van értelme esőben-esőspályán
felesleges
tegye fel a kezét az aki használta már a 3 gyújtástérkép közül választó gombot! tenksz
Üdv mindenkinek!
Mindezeket olvasava úgy látom, hogy nem igazán tudjátok az igazságot. Pár évvel ezelőtt láttam egy tudományos filmet az egyik japán motorgyárról ( ne kérdezd, hogy melyik volt ). A motorblokkokat már hidegen bejáratják az összeszerelés előtt, azaz a blokkba belerakják a dugattyúkat a főtengejjel, majd megöntik olajjal és villanymotorral meghajtják. A járatás után komplettírozzák a motort, vázba szerelik, majd az egészet a Dyno padra teszik, és számítógéppel összehangolják az egész gépet.
A szervízkönyvben feltüntetett km- és fordulatszámlimit tulajdonképpen csak a motorhoz való hozzászokást szorgalmazza. Tehát szép lassan tapasztald ki, hogy mire is vagytok képesek így együtt.
fel is teheted, nem lesz vele gond szerintem, főleg ha csak úgy hozzádvágja
Igaziból úgy 5-6000 km körül tervezném a dobcserét első körben, de hozzámvág a kereskedő egy Yoshimura-t és egyenlőre ott tartunk hogy az 1000-es szervízkor fel is szerelnék. Azért is vacilálok mert nem ismerem a kis gixert éshát "bántani" jovő nyárig nem akarom.
hát én lehet várnék vele, de ha felteszed a sportdobot akkor elektronikát is hangoltatnék mindenképp az új dobhoz..
Milyen dob lesz rá?
Köszönöm az infót megfogadom. Még egy rövid kérdsem lenne a témával kapcsolatban, miszerint a sport dobot 1000 km-es szervízkor szereltetném fel. Jó döntés ez vagy érdemes még beletenni pár km-t az 1000-en felül?
én is gratulálok neked nár alig várom, h átvehessem!
bejáratás:

800 km-ig nem lehet csak 8000-ig pörgetni, 1600-ig meg csak 12000-ig.
Viszont a valóságban ez szerintem nem így néz ki..azaz fokozatosan kell haladni.
Első kilométerek csigalassúsággal kell hogy teljenek. Ezek a km-ek a legfontosabbak, hisz ekkor koptatod be a gumit és a féket.
A fékre nagyon figyeljetek, az első fékezések aprók legyenek, és 2 fékezés között hagyjatok időt lehülni a betéteknek. Lámpánál sose tarsd a féket behúzva, mert nem tud hűlni..
a fordulatszámot fokozatosan emeld, sose húzz nyélgázt és sose terheld a motort. 600 km után forgasd csak 8000-ig.. a lényeg a fokozatosság..
Gratula! Én is Pénteken veszem át a "kerékkpárt", sz'al lesz egy közös élményünk 3 nap múlva!
üdv mindenkinek pénteken veszem át a zsír új k7-es gixxeremet:) már alig várom:)
örlüök, h közétek kerülhetek:)
Kedves papíron márkatársak!
Pénteken veszem át K8-as ujdonsült barátomat, éshát a bejáratás mint olyan érdekelne nagyon. Val'színüleg el lesz mondva szakember által de én kiváncsi lennék a tapasztalatokra, tippekre, praktikákra. Jó pár évig nem tervezem a cserét.
Üdv.
Domino
Igen van még kabát ha érdekel!E-mail camem edina8103@freemail.hu
gsxr 600 k4-k5 zÁrszett 2 gyÁri kulcsal Ára 40000 ft, ugyanitt sportdob gsxr 600-ason volt 4 csavaros felfogatÁsÚ Ára 25000 ft, ugyanitt gsxr 600 k4-k5 jubileumi fÉktÁrcsaszett 8000 km-es tÁrcsÁk. Áruk csak egybe 45000 ft. valamint metzeler rain esŐgumi 180 /55-17-es 0 km-es Ára 20000 ft. tel: 0620/992-4528 ugyanitt k1 - k3 , 600 alkatrÉszek