Szet nem hajtottad az tuti. En meg csak 700-nal jarok, de 7,5 / 8K-ig siman porgetem. Eddig valahogy igy cselekedtem: ~140-ig ahogy a csovon kifer, aztan lassulok ~30-ig, neha visszavaltok kettot, aztan megint fel a fordulatot 8k-ig. 800--1600-ig ugyenez a terv annyi kulonbseggel hogy 12 K a hatar ( igy azert mokasabb lesz ).
Azt irja a konyv ( az enyem legalabbis ) hogy az alacsony fordulat senem jo mert csak "fenyesednek a dolgok odabenn". Az alacsony fordulatszam nem t'om mit jelent. Lenyeg az az hogy 1600-tol johet az uj dimenzio...
jaja, onnan , ki lett takarítva az első lánckeréknél és az nem tudom h kell-e lenni-e a kinyomótengely vmelyik végénél vmi golyófélének, mert ha igen akkor lehet az esett ki.mert hallottam már h más típusoknál szokott ott lenni vmi csapágygolyóféleség, csak azt nem tudom h ennél van-e
üdv mindenkinek!
3 nap alatt összejött az 1000km pontosabban csak 980km mehet a kis gixxxer az első szervizre!
az első 500- 600km -en csak 6000-7500ig forgattam de 800km után már 9000-és max 10000ezerig forgattam és már ott is nagyon jól ment már alig várom, h meglegyen az első szerviz és az 1600km után a már lehet húzni neki!
hello!
van egy '99es srad-om és mostanában fellépett egy olyan hiba, h néha elkezd kattogni, majd pár másodperc múlva abbamarad.van vkinek vmi ötlete h mi okozhatja a problémát? előre is köszi a válaszokat
Sziasztok!
Elkoptak a fékpofáim, tudnátok ajánlani nekem nem a legrosszabb minőségben ,de elfogadható áron fékpofákat elöre-hátra. 1997-es srad.
Előre is köszi!
köszi szépen. nem menet közbe volt 100 fok.. hanem simán néztem h mikor akarna bekapcsolni már. menetközben városban nagy melegbe is 96 körül megállt. de városon kivül 78.
Szia! Egyik jobarátomnak a 9-es ninjánának is hasonló problébája volt őnála egy gyertya cserével megszűnt nálad nemtudom mi lehet de gondoltam leírom hátha segít valamit,
Tudna nekem esetleg valaki segíteni? K6-os 600-as gixerem van. Olyan probléma van vele,hogyha kipörgetem végig 12000-től 16-ig néha elkezd bedadogni és utána újra megindul,szóval ilyenkor megtorpan pár másodpercre. Kinek volt hasonló tapasztalata?Mi lehet ez? Voltam vele szervizbe ahol rá lett kötve a gépre de a gép sem mutatott ki semmiféle hibát!A szervizes srác ki is próbálta nála akkor épp nem jött elő4Nálam se mindig de bosszantó hogy nem megy rendesen!Szóval akinek hasonló tapasztalata volt és tudja mi lehet ez légyszives írjon!Köszönöm!
Azt irja a konyv ( az enyem legalabbis ) hogy az alacsony fordulat senem jo mert csak "fenyesednek a dolgok odabenn". Az alacsony fordulatszam nem t'om mit jelent. Lenyeg az az hogy 1600-tol johet az uj dimenzio...