ezt a rezonanciát több embertől hallottam sőt még a reégebbiek is berezonáltak vki mondta de mindig csak ezen a fordulaton, de aztán kit érdekel fő, h a gsxr a világ legjobb sportmotorja!
én is ugyan ezt az olajat használtam crossmotorokba és ott azoknál nagyon bevállt teljesítmény van azoknál is! az olajt meg a szűrőt én is saját magam fogom vinni!
Amilyet kérsz.. Csak castrolt NE!
Bármi más jobb mint a castrol. Nekem Repsol Moto Racing 10W-50 van benne.
Ha nagyon jót akarsz bele venni akkor Motul 300V.
Jó az Ipon full power katana 10w-50 és a Cepsa Moto Routa 10w-50 olaj is.
nekem 3 hete van meg, 2000 km van benne
csak rébuszokban tudnék beszélni róla Egyetlen dolog ami nem tetszik, az a 4500 fordulat körül kis rezonancia az idomból, de már megszoktam.
Ezres szervíz összesen 16500-ba volt (anyaggal), én vittem az olajat és olajszűrőt..
előzőleg már leírtam, 800 km-ig 8000-ig lehet max forgatni, de az első 400 km-en csak 6000-ig forgasd max. Azt is fokozatosan. Nem szabad sose teljes gázt húzni.
Jó utak azért bármerre vannak, nem lesz nehéz útvonalat szerkeszteni. Hol laksz pontosan?
megprobálom meg tervezni az utat kisebb utakon, csakaz a baj azokon, h annyi kamion megy rajtuk, és fogalmam sincs, h járatás alatt meddig lehet húzni neki pl.meddig szabad forgatni mennyit megy pl 6000fordulaton minden fokozatban? meg ilyenek
Szép álom
Nem kell félteni, főleg a bejáratás második felében azért kell pörgetni is olajcsere előtt, hogy rendesen bekopjon és ami esetleg szennyeződés keletkezik az jöjjön ki az olajjal.
A lényeg a fokozatosság.
Változtasd a fordulatszámot, kapcsolgasd a váltót sokat.
Ne terheld hidegen soha és a bejáratás alatt ne csutkázd le még alacsony fordulaton sem.
Ezres szervízt ne hagyd ki!
ok kösssszii ez az első újj motorom és féltem nagyon féltem!
250, 450-es 4t crossmotorjaim voltak és azokat nem kellett járatni felüni rájuk és amit mentek de őt nagyon féltem! és csak jót szeretnék neki, mert mindig is egy gsxr volt az álmom!
www.olajshop.hu én itt vásároltam eddig.