bocsi tudom az alkatrÉszek kÖzÉ kellene raknom ,de hÁtha valaki innen veszi Észre! suzuki gsxr 600 k1- k3 kÖztire valÓ a kÉpen lÁtott sÉrÜlt tÖrÖtt de javÍthatÓ idomok eladÓk csak egyben . Ár 18000 ft. tel: 0620/992-4528
Nálam is ez a jelenség télen sőt egyszer a nyáron szakadó esőben motoroztam haza 120km-et akkor meg 66 fok főlé nem ment a vizhőfok! De én nem vettem észre semmi romlást a blokk részéről!
Sziasztok! k4es gixxer600 hideg időpen, 10-15 fok alatt nem nagyon melegszik fel 70-75 fok felé. Ez normális? mik a tapasztalataitok? valamint hogy hat a motorra ilyenkor a tempós haladáshoz a forgatás? köszi
Sziasztok! Szinte minden Sport motoron látok felnicsíkot. Érdemes rakni a felnire vagy sem? Könnyen koszolódik? Le lehet venni? stb stb. Előre is kössz!
K4-5 gsxr 600-hoz keresek sebváltópedált rúddal, bal kormánycsutkát műszerekkel(kapcsolókkal), fékolajtartályt, hátsó fékpedált, fejidomplexit, első lámpát, műszerfalborítást(elő-hátlap). Tel.: 06-20-327-72-39, email:vighlaszlo79@citromail hu
105 utánna bekapcsol a ventilátor és visszahűt. de ha mondjuk 90-100 fok és leállítom felmegy 105-ig is mert ugye nincs menetszél ami hűtse és nem indul......
Nem tom nyíregyházától mennyire laksz messze de a Roller-motornál 2 200 000Ft-ért van k8-as 600-as.
Annyi a gubanc hogy csak és kizárólag Kék fehér.
Már ha ez probléma mert szerintem nem
Eladó tulajdonostól suzuki gsx-r 600 k6, kitűnő műszaki és esztétikai állapot, magyarországi, vezetett szervízkönyves, 2 gyári kulcs, szerszámkészlet, forgalmi, törzskönyv, kitűnő láncszettel és új hátsó gumival, garantált kilométerrel!
Amúgy az ipon nagyon jó olaj, én csak jókat hallottam róla..
Azt már hallottam, hogy a motul jobb a gixxerbe mint a castrol, de valaki próbálta már az ipone olajat bele?
Az is jobb a castrolnál?
Miért van az hogy ha felmelegszik a motor (GSX-R 600 K6) és ha leállítom nem indul be csak ha várok kicsit és visszahűl! Tippek?
Annyi a gubanc hogy csak és kizárólag Kék fehér.
Már ha ez probléma mert szerintem nem
20% befizetéstől elvihető hitelre is!
Az ár irányár, megegyezünk!
Motor beszámítás lehetséges!
1620000ft, 72hó/28000ft+20%kezdő