jó tudni, mert a szalonban nem volt rajta amikor kifizettem, most szerdán mikor átveszem ha véletlenül elfelejtenék adni hozzá akkor majd megemlítem nekik!
hello!
szerdán veszem majd át a gixxert:)! már nagyon várom!
egy dolgot viszont még nem tudok. gyárilag adnak hozzá üléspúpot v azt külön kell megvenni?
Pénteken átvettem a masinát, az első ~ 320 km-t bele is pakoltam. :-)
Eddigi tapasztalatok alapján a gép egy álom, viszont a bejáratás maga a rémálom. :-(
1.4-es golfos suttyok vigyorogva és büszkén "aláznak" miután nagynehezen utolérnek. :-(
Nem arról van szó hogy keni vagy nem keni, hanem ha ugyanolyan pénzért meg lehet venni olyan olajat amitől nem hangos a blokk és nem kattog a váltó, akkor természetesen a másik olajat választom..
Ráadásul egyértelműen sose lehet bebizonyítani egy blokkról hogy az olaj miatt lett olyan amilyen..
Tibike...ez nem kacataki
szerdán veszem majd át a gixxert:)! már nagyon várom!
egy dolgot viszont még nem tudok. gyárilag adnak hozzá üléspúpot v azt külön kell megvenni?
Tommy rád emlékezhetek a gixxer.hu ról ?
Eddigi tapasztalatok alapján a gép egy álom, viszont a bejáratás maga a rémálom. :-(
1.4-es golfos suttyok vigyorogva és büszkén "aláznak" miután nagynehezen utolérnek. :-(
ez az egész müvelet kb 5perc,
Honnan tudom,hogy elkopott a fékbetétem?Hogyan tudom megnézni?
Köszi
11ezer körül van..
Képeim között látható milyen. Nekem emelőkaros nem emelőszemes, de van emelőszemes is..
Ráadásul egyértelműen sose lehet bebizonyítani egy blokkról hogy az olaj miatt lett olyan amilyen..