Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyárilag jár hozzá. Kérd el amikor átveszed.
jó tudni, mert a szalonban nem volt rajta amikor kifizettem, most szerdán mikor átveszem ha véletlenül elfelejtenék adni hozzá akkor majd megemlítem nekik!
Természetesen jár hozzá.
Tibike...ez nem kacataki
Külön.
hello!
szerdán veszem majd át a gixxert:)! már nagyon várom!
egy dolgot viszont még nem tudok. gyárilag adnak hozzá üléspúpot v azt külön kell megvenni?
igen, ezek jobbak mint a pályaidomok! Méretpontosak, tartalmazzák az összes felfogatási és illesztési pontokat, alapból fényezettek és nem is drágák
Ezek az ebayen vannak én is minap regeltem fel oda, érdemes volt
Tommy rád emlékezhetek a gixxer.hu ról ?
Ezek nem pályaidomok.
Grat a géphez! Az autosokat meg kinem szarja le? Az a lényeg van egy zsír géped.. :)
Pénteken átvettem a masinát, az első ~ 320 km-t bele is pakoltam. :-)
Eddigi tapasztalatok alapján a gép egy álom, viszont a bejáratás maga a rémálom. :-(
1.4-es golfos suttyok vigyorogva és büszkén "aláznak" miután nagynehezen utolérnek. :-(
köszi sokat segítettél!
Vegyél eleve lámpás pályaidomot
Sziasztok! hol lehetne pályaidomot csináltatni a drágámra jó pénzért (nekem jó pénz) és mennyire nehéz belevágni a lámpákat meg ilyenek?
de ha a foga fehérjét akarod látni akkor lekapod a féknyerget, és meglátod amit nem szeretnél! hogy cserés
ez az egész müvelet kb 5perc,
üdv! adott egy 2004es gsxr 36.000.kilóméterrel,ha jól emlékszem van egy nagyobb szervíz 40ezer kilóméternél....mit kell benne cserélni?
nem, nem kell.
de ahoz le kell vennem a féknyerget?
isten gyöngyörű a géped
azaz a féknyergen szebben mondva
ha szemből nézed a fékbetétet, a fékdobon van két kis kiszögellés, ami a mérce..
Üdv
Honnan tudom,hogy elkopott a fékbetétem?Hogyan tudom megnézni?
Köszi
köszönöm
www.bazismotor.hu

11ezer körül van..
Képeim között látható milyen. Nekem emelőkaros nem emelőszemes, de van emelőszemes is..
hátsó motoremelőt szeretnék venni emelőszemmel együtt mennyi pénzért vannak? hol lenne érdemes venni, hol vannak jó áron?
Nem arról van szó hogy keni vagy nem keni, hanem ha ugyanolyan pénzért meg lehet venni olyan olajat amitől nem hangos a blokk és nem kattog a váltó, akkor természetesen a másik olajat választom..
Ráadásul egyértelműen sose lehet bebizonyítani egy blokkról hogy az olaj miatt lett olyan amilyen..