Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

GSX-R 600- K3 as hoz keresném a következő alkatrészeket.

-OLdalidomok (mindkét oldali)
-Kormánycsutka (jobb oldali)
-Fejidom
-Kormányvég
-első ülés
-idomcsavarok

tel:06202941444

KÖSZI!
K8-asok, kérdés:
4000-4500-as fordulat környékén van egy furcsa hang, ami zavar. Olyan mintha az idomhoz hozzáérne valami és rezegne, vagy valami hasonló! Ki tapasztalt már ilyet?
cső bishop!Megvan még a cucc?írj egy mailcímet. köszi!
Szia!
Szerintem teljesen korrekt ár , sajna most nem tudok belőle engedni, mert jönnek egy csomó cuccért és ezt is el fogják vinni. Talán legközelebb
Üdv: Andi
szevasztok!
gsxr600 k6-k7ha tud vki jó állapotút kérem szóljon! tudom ezt nem ide kéne írnom de yamaha r6r is érdekelne ha vki tud egyet! de a gixxer az első számú kiszemeltem! ha vki tud télleg egy jó állapotút (feketét, piros feketét) az írjon!
kösszi
Hello Andi. Az egy picit sok érte. Ha valamennyit engednél akkor érdekelne.
én most castrolt raktam a k7 1000-be,de csak a szokásos gsxr zörejek vannak.
Szia!
Van SRAD-hoz váltókar konzolunk, 10000,-Ft
Üdv: Andi
Nem hangos tőle a blokk meg kattog a váltó? Mert a castrol erről híres..
castrol power1 racing 10w 50,de az agip is jó,én azt raktam a k6 750 be.tökéletes vele!
én nem úgy gondoltam hogy gixxere teszik rá a BT-014-et, ezért is csodálkoztam hogy miért ebben a topikban osszátok egymást Ha K7 gixxit vettem volna (első körbe azt néztem mert akciós volt) akkor csak az első gumisig lett volna rajta a BT-14, vettem volna rögtön más gummát rá. De végülis K8 lett belőle..
Honda napra mennék én, csak nem tudom hogy lesz a meló, mert most sokan szabin vannak nálunk...
Igaz a gixxiben is csak 1100 km van, de addigra úgyis meglenne az 1600..Még meglátom..
A GSX-R 600 nem túramoci. Ahogy forxmple is írta egy 10-el drágábban már M3-at kapsz. ami sokkal jobban tapad és dupla annyit bír. A 750-en simán elment 7000-et pedig volt benne minden és még bírta volna csak jött egy csavar. Az M1 meg kicsit jobban tapad mint a BT14, viszont annál gyorsabban kopó sportgumit még nem láttam. Szóval csak az zavar, hogy a rárohadt szarait itt aranyárban adja. 30 000/pár és akkor rendben van az ügy. Arról nem beszélve, hogy vajon mikori gyártásúak ezek? Mindegy. Elmondtam amit akartam. Jössz a Honda napra?
BT14
Ne itt veszekedjetek má a gumikról, ott a gumis topik
Mellesleg megjegyzem a BT-04 tényleg szar gumi, de másnál is drága, sajna kb ennyi az ára. Ha Ő ennyiért adja akkor ennyiért adja. Max vagy megveszik vagy nem.
Amúgy szokták venni a mai napig, sporttúra vagy túra motorokra pl..
Látom,megint osztottad az észt
Örültem a szerencsének te szerencsétlen. Áruld a szarjaidat máshol ahol olyan gyökerek vannak mint te.
Repsol Moto racing 10w-50
Sziasztok!
Olajat kéne cserélni a gixibe (600 K6)! Mik a tapasztalatok milyen olajat érdemes belerakatni?
Sziasztok!
Olajat kéne cserélni a gixibe (600 K6)! Mik a tapasztalatok milyen olajat érdemes belerakatni?
nálad nagyobb madár nem kell! Ránézésdre egy nyomi vagy!
Mellesleg a te szaraszakid is vagy 2 generációval ezelőtti, mégis azt a szutykot használod?! Ingyen se kéne nekem se.
Na felejtsük el egymást, részemről befejeztem. Van jobb dolgom is, mint az ilyen kötekedő hülyegyerekek okoskodásait hallgatni.
120/70 ZR 17 - 190/50 ZR 17 SPORTEC M-3 68 460 Ft
Annyira mégse tuti...
Persze! Várod a madarakat mi? Rohad élősködő! Majd 60 000 Ft kérsz 3 éves gumikért? Hallottál a BT15-ről? És a BT16-ról?Szerinted mennyivel újabb mint a BT14? Rohadjon rád a gumid te szarházi!
hát nem az ilyen istencsászárkirályok, mint te az biztos. Képzeld valaki pont azt keresi, de nem fogom bizonygatni egy nagyarcú faxnak.
Igen? Kár, hogy az összes gumi már 2 generációval ezelőtti. Ingyen se kéne. Ki az a barom aki most Bt014-et vesz?
ÚJ Metzeler Sportec M1, Metzeler MEZ3, Bridgestone BT014, Pirelli Diablo Corsa, Dunlop Sportmax D208, Dunlop Sportmax D220 ST, Avon Azaro II AV36 és egyéb gumik VERHETETLEN ÁRAKON ITT