K8-asok, kérdés:
4000-4500-as fordulat környékén van egy furcsa hang, ami zavar. Olyan mintha az idomhoz hozzáérne valami és rezegne, vagy valami hasonló! Ki tapasztalt már ilyet?
Szia!
Szerintem teljesen korrekt ár , sajna most nem tudok belőle engedni, mert jönnek egy csomó cuccért és ezt is el fogják vinni. Talán legközelebb
Üdv: Andi
szevasztok!
gsxr600 k6-k7ha tud vki jó állapotút kérem szóljon! tudom ezt nem ide kéne írnom de yamaha r6r is érdekelne ha vki tud egyet! de a gixxer az első számú kiszemeltem! ha vki tud télleg egy jó állapotút (feketét, piros feketét) az írjon!
kösszi
én nem úgy gondoltam hogy gixxere teszik rá a BT-014-et, ezért is csodálkoztam hogy miért ebben a topikban osszátok egymást Ha K7 gixxit vettem volna (első körbe azt néztem mert akciós volt) akkor csak az első gumisig lett volna rajta a BT-14, vettem volna rögtön más gummát rá. De végülis K8 lett belőle..
Honda napra mennék én, csak nem tudom hogy lesz a meló, mert most sokan szabin vannak nálunk...
Igaz a gixxiben is csak 1100 km van, de addigra úgyis meglenne az 1600..Még meglátom..
A GSX-R 600 nem túramoci. Ahogy forxmple is írta egy 10-el drágábban már M3-at kapsz. ami sokkal jobban tapad és dupla annyit bír. A 750-en simán elment 7000-et pedig volt benne minden és még bírta volna csak jött egy csavar. Az M1 meg kicsit jobban tapad mint a BT14, viszont annál gyorsabban kopó sportgumit még nem láttam. Szóval csak az zavar, hogy a rárohadt szarait itt aranyárban adja. 30 000/pár és akkor rendben van az ügy. Arról nem beszélve, hogy vajon mikori gyártásúak ezek? Mindegy. Elmondtam amit akartam. Jössz a Honda napra?
Ne itt veszekedjetek má a gumikról, ott a gumis topik
Mellesleg megjegyzem a BT-04 tényleg szar gumi, de másnál is drága, sajna kb ennyi az ára. Ha Ő ennyiért adja akkor ennyiért adja. Max vagy megveszik vagy nem.
Amúgy szokták venni a mai napig, sporttúra vagy túra motorokra pl..
nálad nagyobb madár nem kell! Ránézésdre egy nyomi vagy!
Mellesleg a te szaraszakid is vagy 2 generációval ezelőtti, mégis azt a szutykot használod?! Ingyen se kéne nekem se.
Na felejtsük el egymást, részemről befejeztem. Van jobb dolgom is, mint az ilyen kötekedő hülyegyerekek okoskodásait hallgatni.
Persze! Várod a madarakat mi? Rohad élősködő! Majd 60 000 Ft kérsz 3 éves gumikért? Hallottál a BT15-ről? És a BT16-ról?Szerinted mennyivel újabb mint a BT14? Rohadjon rád a gumid te szarházi!
GSX-R 600- K3 as hoz keresném a következő alkatrészeket.
-OLdalidomok (mindkét oldali)
-Kormánycsutka (jobb oldali)
-Fejidom
-Kormányvég
-első ülés
-idomcsavarok
tel:06202941444
KÖSZI!