Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Koszonom a valaszt.
Ha esetleg mersz egy fogyasztast igy bejaratosan akkor beirhatnad az adatokat.
Elore is koszonom!
Sziasztok!Eladó a képen látható kabát méretprobléma miatt!Teljesen új, használva nem volt!L-es (52) méretben!Kivehető gerinc, váll, könyök protektorok!Kiváló minőségű marhabőr!Bolti ára 90ezer!Hívj fel megbeszéljük az árat!Irányár 40000!Tel.:06703423248
Akkor már nem is eladó? láttam a hirdetést...
Én is kezdem a pályázást, már megvettem a pályaidomot is. Kakucs-Euroring lesz a célállomás, itt lakok 25km-re ezektől. Raktál fel idomot, vagy anélkül nyomod?
Rendben van már a fő kábelköteg volt elcsuszva a helyéről ahogy megigazitotta Brain barátunk azonnal jó lett! Mostanában kezdek pályázgatni és újra beleszerettem
Jogos kérdés, tényleg guminyomás... Nekem 2,3 Bar van e-h. Jacis: géped rendben? Olvastam, h gondok voltak vele. Nekem is K4 600 van.
Nekem k8-asom van, de sokat még nem tudok mondani róla, pár napos..
Kényelem: 100 km/ felett nagyon jó mert betart a szél, alatta kicsit fárasztóbb de nem vészes..
Fogyasztást még nem mértem. Világitás azt mondják tök jó, én este is jól láttam vele.
Összességében nagyon jó motor, én imádom
Hali!
Akinek k8-asa van irna egy ket olyan dolgot amit a tesztekben nem irnak le.
Gondolok itt fogyasztasra,kenyelemre vilagitas es hasonlok.
Sziasztok! Mekkora nyomásnak kell lenni a gumikban hogy jó legyen utcára is meg pályára is?
Valaki nem tud 36-os gyári karburátort eladót?!
Sziasztok!
Nemtudtok nekem eladó váltókar konzolt?
Bal oldalt, lent amin van a váltókar is meg a lábtartó.
1997 es srad-hoz kellene.
*haldoklik
Tele vannak az utak gixxerrel, itt meg ladoklik a topik?
Köszi már találtam
Kinek van közületek Győr-Moson-sopron megyéből Yoshimura R55 slip on kipuff a gépén? Csak mert meghallgatnám a hangját élőbe..
Szia!
innen: www.alpha-sports.com/" target="_blank">link
Szia!
Nekem van egy 2004-es 600-as eladó!18000km van benne,karc és sérülésmentes!Nagyon vigyáztam rá.Ha érdekel irj.Uj hátsó gumi van rajta ,az első még eredeti.
Sok motort javitunk de 40-50ezernél sem kell állitani mert még a gyári középértéken van.Persze rendes karbatartás mellett.
2002-esből inkább az r6, szerintem az jobb futómű és fék ügyileg. 2004-esből már vehetsz gixxert, ott nagy volt az ugrás fék és futómű terén.
Nekem 39000 van a mociban, és még nem állítottak rajta szelepet. 37000-nél volt vezérműlánc csere, mert annak volt már 1 picike hangja.
Sziasztok
Motorvásárlás előtt állok!
Gondolkodom egy 2002 es 600 gixeren és egy yamaha R6-oson.
Ha van tapasztalatotok, a két motorrol, légyszíves írjátok meg nekem.
Bármi érdekel, nem csak a jó, hanem a rossz is!
előre is köszi
Én castrol helyett Repsol moto racing 10w-50-eset használtam, olcsó és jó olaj..
Az viszont tény hogy amig motul 300v10w40factory-val ment addig nem volt ez a kis szelephang hidegen!
a castrol olajat felejtsd el szerintem, arról híres hogy hangos tőle a blokk. Használj más olajat, nem lesznek ilyen hangok a blokkból..
Hali!
Szelephézagot 24000-nél állítanak én nemrég voltam, mondjuk azt nemtom megmondani h konkrétan mennyi csak a szelephézagállítási díj de én 24000es szervízen (Szakszervízben) 26e-t hagytam náluk mondjuk ebben volt légszűrő stb...
De elvileg óradíjat számolnak fel...és elég hosszadalmas buli mert az egész mocit le kell vetkőztetni stb és hát ez sajna + idő... Amúgy én is Castrol Power1 Racinget használok és sokan mondják h egy kis szelephang természetes jelenség a gixxereknél. Szal ahogy számolgatok 15-20e körül lehet maga a szelephézagállítás díja...de ez nem 1000%