Sziasztok!Eladó a képen látható kabát méretprobléma miatt!Teljesen új, használva nem volt!L-es (52) méretben!Kivehető gerinc, váll, könyök protektorok!Kiváló minőségű marhabőr!Bolti ára 90ezer!Hívj fel megbeszéljük az árat!Irányár 40000!Tel.:06703423248
Én is kezdem a pályázást, már megvettem a pályaidomot is. Kakucs-Euroring lesz a célállomás, itt lakok 25km-re ezektől. Raktál fel idomot, vagy anélkül nyomod?
Rendben van már a fő kábelköteg volt elcsuszva a helyéről ahogy megigazitotta Brain barátunk azonnal jó lett! Mostanában kezdek pályázgatni és újra beleszerettem
Nekem k8-asom van, de sokat még nem tudok mondani róla, pár napos..
Kényelem: 100 km/ felett nagyon jó mert betart a szél, alatta kicsit fárasztóbb de nem vészes..
Fogyasztást még nem mértem. Világitás azt mondják tök jó, én este is jól láttam vele.
Összességében nagyon jó motor, én imádom
Szia!
Nekem van egy 2004-es 600-as eladó!18000km van benne,karc és sérülésmentes!Nagyon vigyáztam rá.Ha érdekel irj.Uj hátsó gumi van rajta ,az első még eredeti.
Sziasztok
Motorvásárlás előtt állok!
Gondolkodom egy 2002 es 600 gixeren és egy yamaha R6-oson.
Ha van tapasztalatotok, a két motorrol, légyszíves írjátok meg nekem.
Bármi érdekel, nem csak a jó, hanem a rossz is!
előre is köszi
Hali!
Szelephézagot 24000-nél állítanak én nemrég voltam, mondjuk azt nemtom megmondani h konkrétan mennyi csak a szelephézagállítási díj de én 24000es szervízen (Szakszervízben) 26e-t hagytam náluk mondjuk ebben volt légszűrő stb...
De elvileg óradíjat számolnak fel...és elég hosszadalmas buli mert az egész mocit le kell vetkőztetni stb és hát ez sajna + idő... Amúgy én is Castrol Power1 Racinget használok és sokan mondják h egy kis szelephang természetes jelenség a gixxereknél. Szal ahogy számolgatok 15-20e körül lehet maga a szelephézagállítás díja...de ez nem 1000%
Ha esetleg mersz egy fogyasztast igy bejaratosan akkor beirhatnad az adatokat.
Elore is koszonom!