Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na most én suzuki párti vagyok, de egy K3-as gixer meg egy 04-es RR nem azonos évjárat. Így nyilván a 600RR. Viszont a K4 600 már más tészta.
halle, k2,k3 gixxer 600asok injektorosak? fogyasztásilag hogyállnak? tom hogy csukló fügő de úgy mégis.5el is elmegy akár?lightosba. 750,1000 így valaki tuna nekem mesélni tapazstalatokat hogy így fogyasztás, nyomaték , kezelhetőség meg így minden:)motorásárlás előtt vagyunk picivel és erősen filozok a 600rr és a gixxer 600között , nekem aztmondták páran hogy a 600rrel 5el bőven eljárkál de amikor tépi neki akkoris max 9et zabálbe
Kérdezd már meg ha megcsinálják hogy mi volt a baja! Én is szétszedtem az enyémet pici darabokra de nem találtam semmit!
Háát én nem babrálok bele,úgyis most kell vinnem szervízbe és ott majd megnézetem!Még úgyis garanciás..Hétfőn felhívom őket!
Szia! Nálam is ugyanez van mostanában senki nem tudott segiteni aki meg tudna az 40ért mondja meg légyszives ha találsz egy olyan embert aki segit és elmondja hogy hogy kell jabitani akkor szolj! Amúgy a tényleg a második sor pillangószelepsornak a kismotorja ami bohockodik nálam is!
Sziasztok!
K4-es kék-fehér 600asra keresek oldalidomot, maximum kis sérüléssel!
Aki tud ebben segíteni kérem jelezze! Akár ezen a számon is: 20/ 9 816 832
Előre is köszi a segítséget!
Üdv!

Egy kérdésem volna!Egyre gyakrabban fordul elő,hogy folyamatosan világít az olajjelző lámpám és emellett villog az F1 is! Ilyenkor mindig megállok,leállítom és várok pár parcet és utána okés minden!de mostanában egyre hosszabb ideig kell várnom hogy rendbelegyen! A másodlagos pillangószelepre gondolok hibaként,ott lehet valami gebasz,de az egyik haverom aztmondja neki is ilyen problémája volt a K4-vel,de neki 7000-es fordulatnál megtorpant és nem ment többet 150-nél a gép! De nekem nincs ilyen problémám!Ugyanúgy rendesen megy..Szóval akkor mi lehet a gond?Valami az elektronikával?
Szia Judit!Engem érdekelne gumma olcsón!Mondjuk Michlen Pilot Power vagy 2CT!120/70 és 180/55 a méretek!Ilyen márkájú gumid van?Köszi a válszod!
szijasztaok megtudná nekem valaki mondani hogy honnan tudom meg az alvázszámból vagy a motorszámból a gyártási évet?
Sziasztok
Vannak használt motorgumik szép állapotban, nagyon olcsón akár vágott slickek is. Állapottól függően max 15e ft-ig!
Akit érdekel ezt a számot hívja: 06 30 415 1723 (Dunaújváros)
Ismerősöknek is mondhatjátok
Mennyi?
van , gyári!
Alsó farokidom!
az micsoda?
Akk gondolom állítani kell! Meg karbitakarítás + szinkron! Undertail -t nem tudsz szerezni véletlenűl?
biztos hogy új és jó
Valamiből nekik is meg kell élni, te is élsz vmiből.
Jacis!

Hívj fel és adok elérhetőséget a hibakód kiküszöböléséhez!
06702195707

Hali!
Sziasztok! A napokban jelentkezett nálam sajnos az FI hiba kód 40-50ezer ft-ig tudják javítani! A második pillango szelep kis villany motorja szokott bohockodni és ezmiatt szokott megjelenni a hiba! Aki tudja javitani senki nem mondja meg hogy mit kell vele csinálni azért hogy ő maga járjon jól és én meg bukja 40-et minimum! Ma leszedtem a motort az eggyik forrasztás a kismotor áramkörében gyanus volt így ráforrasztottam. Utánna ősszeraktam műkődik is de azota egyszer ujra előjőtt a gond! Valaki segithetne hogy mit nézzek meg mert kitudom javitani de igy nem találom meg a hibát!
134-es oldalon írt "bakoszoltan" egy kis összefoglalót a SRADról, olvass vissza.
Csáó! Tuti, hogy új meg jó ez az ac pumpa? Csak mert még mindig darál! Mintha geci kevés kaját kapna! De már megy mind a 4 henger szépen!
Hello Mindenki!
Tegnap végre felraktam a felnicsíkot a mocimra , és elég jó lett, gondoltam megmutatom nektek is
Mostmár jár gyönyörűen! Csak, ha megyek vele kicsit darál! Állitási probléma lehet szted?
nincs mit . csáó
Köszi szépen az ac pumpát! Megjött! :) Nemsokára belerakom, remélem minden fasza lesz! :)