Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az összes biztositék az első ülés alatt van?
köszi
Az olajlámpa, az az F1 re és a vizhőfokra is jelez, 3 az 1 ben)) Nézd már meg az akusarukat, nem e fellazult, haverom hasonlóképp járt, ami a tank alatt van csati szinte mind megnézheted, bár ez nem jellemző, nézd még meg a biztosítékokat, ha nem segít ugorj be egy szervízbe kiolvastatni.
ja és még annyit hogy menet közben amikor felvillant az FI felirat az olaj lámpa is kivillant és amig le nem vettem a gyujtást égett! Persze utánna az is eltünt :( segitsetek légyszi
Ma menet közben is kiírtra sajnos de utánna megál gyujtás le utánna jopárszor le-fel és semmi milyen csatlakozásokat nézzek meg pontosan ahol kontakt hiba alakulhat ki? (igazából nálam nem folyamatosan világit az FI felirat hanem felváltva a hőfokkal)
sziasztok!

Eső motorom megvásárlása előtt állok.Azt már eldöntöttem,hogy gsxr 600 ast szeretnék venni 1997 től 2000 es évjáratig kb.Azt szeretném megtudni.hogy milyenek is ezek a gépek úgy értem milyen buktatói vannak mire kel figyelnem a megvételkor,milyen tipusbetegségei vannak?Milyen áron lehet hozzá jutni az akatrészekhez, menyire szervíz igényes meg iyenek.Szóval mindent szeretnék megtudni erről a motorróll.

köszi!
Vmi kontakt baj volt akkor csak, ha babrálva van az aksi gyujtás alatt , v vmi nem érintkezik, v biztositék, akkor is kiirja, de ujbóli gyújtás ráadáskor eltünik, amúgy a másodlagos pillangószelep motorja ha behány akkor nem fog eltünni.
Egyszer inditáskor hallottam hogy fura hangja volt az Ac-nak és akkor kiírta! Újra ráadtam a gyujtást vagy 20-szor de soha többet nem írta ki tőbbé! Hozzá tartozik hogy elötte napon mostam le!
Jelzi folyamatosan? vagy csak kíváncsiságból érdekel?
asszem TL 1000R é
ezt is elpotyáznám ha kell valakinek. ez is zsir új! bár ez már 100eur
ez asszem 750 es -é 2003as. ez is AC
Ez micsoda?:D:D
Fehér Dávid! És nagyon köszönöm!
egy nevet még légyszíves!
péntekre ott van!
itt egy kép róla
mondd a cimed és holnap megy is.
Oké!:) Akkor kérem! Postán eltudod küldeni?
jó mert egy gsx r- hez kaptam olaszba.
Akkor tuti jó az enyémbe ugye? Mert nekem feltétlenűl kell! :)
Az enyém annyira szar volt, hogy 2-3 henger járt és csörgött zörgött!
igen igen! o-km es
És vatta új?
igen egyre. ezvan nekem is.
Tökéletes! Múltkor felhívtam egy bontót és ott 25 ezer volt! Egyre gondolunk, igaz?