Az olajlámpa, az az F1 re és a vizhőfokra is jelez, 3 az 1 ben)) Nézd már meg az akusarukat, nem e fellazult, haverom hasonlóképp járt, ami a tank alatt van csati szinte mind megnézheted, bár ez nem jellemző, nézd még meg a biztosítékokat, ha nem segít ugorj be egy szervízbe kiolvastatni.
ja és még annyit hogy menet közben amikor felvillant az FI felirat az olaj lámpa is kivillant és amig le nem vettem a gyujtást égett! Persze utánna az is eltünt :( segitsetek légyszi
Ma menet közben is kiírtra sajnos de utánna megál gyujtás le utánna jopárszor le-fel és semmi milyen csatlakozásokat nézzek meg pontosan ahol kontakt hiba alakulhat ki? (igazából nálam nem folyamatosan világit az FI felirat hanem felváltva a hőfokkal)
Eső motorom megvásárlása előtt állok.Azt már eldöntöttem,hogy gsxr 600 ast szeretnék venni 1997 től 2000 es évjáratig kb.Azt szeretném megtudni.hogy milyenek is ezek a gépek úgy értem milyen buktatói vannak mire kel figyelnem a megvételkor,milyen tipusbetegségei vannak?Milyen áron lehet hozzá jutni az akatrészekhez, menyire szervíz igényes meg iyenek.Szóval mindent szeretnék megtudni erről a motorróll.
Vmi kontakt baj volt akkor csak, ha babrálva van az aksi gyujtás alatt , v vmi nem érintkezik, v biztositék, akkor is kiirja, de ujbóli gyújtás ráadáskor eltünik, amúgy a másodlagos pillangószelep motorja ha behány akkor nem fog eltünni.
Egyszer inditáskor hallottam hogy fura hangja volt az Ac-nak és akkor kiírta! Újra ráadtam a gyujtást vagy 20-szor de soha többet nem írta ki tőbbé! Hozzá tartozik hogy elötte napon mostam le!
Eső motorom megvásárlása előtt állok.Azt már eldöntöttem,hogy gsxr 600 ast szeretnék venni 1997 től 2000 es évjáratig kb.Azt szeretném megtudni.hogy milyenek is ezek a gépek úgy értem milyen buktatói vannak mire kel figyelnem a megvételkor,milyen tipusbetegségei vannak?Milyen áron lehet hozzá jutni az akatrészekhez, menyire szervíz igényes meg iyenek.Szóval mindent szeretnék megtudni erről a motorróll.
köszi!
Az enyém annyira szar volt, hogy 2-3 henger járt és csörgött zörgött!