Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tessék? Én több ezer km-ert tettem meg szakadó esőben de semmi ilyen nem történt.
Sziasztok! Tudja valaki milyen méretü (típusú) csapágy van a K4 600 gixer hátsó kerekében jobb oldalon mert sajnos kb egy hónappal ezelőtt volt az a nagy eső és akkor 150km-et mentem folyamatos esőzésben (sietnem kellett haza) és szerintem-biztos hogy akkor ázhatott be és már most van neki egy kis nyikorgó hangja! Köszönöm a segítséget előre is!
Hello! Van egy kék-fehér mintás tankpad eladó 600-ra:
http://www.vatera.hu/tankpad_6...
Persze bontatlan eredeti csomagolásban!
Ha esetleg érdekel valakit, nyugodtan írjon e-mailt, vagy persze a fenti elérhetőségen is érdeklődhet.
Sziasztok!
Nem tudjátok, hol lehet állítható rendszámtartót kapni(akár bovdenesen,akár motorosan állíthatót) ?
K6-K7 600- as gixxerre kellene, ha valakinek van hasonló, akár egy rajzot is szivesen vennék.
Előre is köszi!
Sziasztok!
Van egy olyan gondom, hogy, iszonyatosan fullad magas fordulaton és magasabb sebességi fokozatban a motorom! Annyira, hogy majdnem le is áll, de viszont mindig megy mind a 4 henger! Vettem bele egy új ac pumpát, újra kilett takarítva a karburátor és a tank is! Lécci akinek van ötlete írjon!
Lehet a villát cserélték. Mindegy a lényeg, hogy a feje letört neki. Egyik haverom is ilyen mocit vett.
600-ast 750-es műszerfallal.
Rommá biztos nem,mert a futóművet leteszteltem,rendben van. Persze kis sebességű esés nyomai ott vannak a fejidom kőrnyékén.
Sziasztok! Sérült K6-K7 600-750 érdekelne. Ha valaki tud, szívesen megvásárolom... ÜDV
Köszi!Akkor biztos azért mutat 265-öt 240-nél az óra!
Akkor 750-es órája van. Rommá volt törve. A K4-5 750-nek 14000-nél van a piros, a 600-nak 15500-nál.K4 600.
K4 750.
Ugyan akkor van a modellváltás.
A kettő között.
K4 vagy K6-os?
14000-nél a piros gondoltam,ott.De ha értenék hozzá,nem kérdeznék!
Miért hol kéne tiltania? 18000-nél?
Hali

Nekem is ilyen van, ez teljesen normális, itt a tiltási határ.

Attila
Sziasztok!
Vettünk egy lefoglalt gixer 600-at,kb 16000-nél tílt óra szerint.Van benne valami okosság,vagy ez normális dolog?
Sziasztok!
tudna nekem segiteni vki idomügyben?
A szolgálati yamaha fjr1300 is csak 5,5-5,8 lityit eszik átlagban. Folyamatos autópálya szigorúan 130 ott eszik 6,8-7 lityi körül. Végül is a "kis" vasak is mennek mint a golyó de forgatni kell őket és hát ez a fogyasztásban jelentkezik. Cserében viszont nem kopik annyira a gumi mert gyengébbek, nyomatékszegényebbek, tehát visszajön a lé
na ezeket jó dolog hallani:D zene füleimnek:D
Tizedes dettó. 5.2-es átlag túratempóban. Már azt hittem elromlott a benzinszintjelző. A gixin 170-180km után villogott. Ez meg 240-nél kezdett el. 280km után tankoltam 14l körül.
Hasonló a fogyasztása a 750-nek is. Bár én kihoztam belőle 12l az M3-on. De ebben volt olyan, hogy 2 percig mentem 280 felett.
Bakker vegyél 2002-es R1-et az nem evett nekem csak 5 lityit 120-as átlag túra tempónál 2 személlyel oldaltáskákkal tanktáskával hátizsákkal, szóval súly volt rajta rendesen A ringen ha meggyaláztam szegényt akkor nagy nehezen a 8.5 lityit megette

Más. Az Amargónál van egy használt gixer 600 k4 fekete alapn narancs 4000 párszáz km-el. Valaki nem tud róla valamit. Meg van egy kék-fehér is ugyanezen évjárat 12.000 párszáz km-el.......ez is érdekelne, nem e valamelyikőtök tolta be vagy haverok....
na ez jó:) ez én rsem eszik 8-9-et ped nem egy csoport:D 750es gixivel miahelyzet? ienkor netán ha 352kmert azzal teted volna meg ugyan úgy tempósan stb stb akkor öbbet kajált volna?
Én tegnap mentem 352km-et elég kemény tempóban ( ) és úgy kajázott 8-at! A hétköznapokban el lehet vele járni 6 literből is de ha valaki ilyen motort vesz akkor nem szabad a fogyasztással foglalkozni! (szerintem)