Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hmmm 50 euro! 12.000!
jó ugy Neked?
Szia! Nekem pont arra lenne szükségem! Milyen árban van?
GSXr 600 ac tankba lévő benzinpumpa kompletten eladó! teljesen új!
érd: 06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
Elvileg Fuel Injector. De jobb ha bemész 1 Suzuki szervízbe, ott rádugják a kompjúterre és ott kiírja nekik a hibakódot, és megmondják mi a baj.
Sziasztok! Mit jelent az FI hiba üzenet? A választ előre is köszi!
K4 600-on 16-45 számú lánckerék van. Szerintem viszonylag már ez is rövid áttétel. De nyugodtan borzold fel a kedélyeket, 15-ös, esetleg 14-es első lánckerékkel. Most én is ezen gondolkozok, igaz nem annyira praktikus mint a gyári (jó kompromisszum gyorsulás-végseb), de városi huligánkodásra tökéletes Ja meg ha nem akarsz első gumira költeni, akkor is.
De ha annyira nem akarsz végsebet veszteni, akkor hátulra rakj 46-47-est, az még nem annyira nagy áttételezés. Elöl -1 fog az hátul +3nak felel meg. Tehát ha elöl leveszel kettőt, olyan mintha hátra tennél fel 6-ot, elég nagy a különbség a gyárihoz
?valaki? gyári fogaskerék fog szám?
Sziasztok! A gyári lánckerekek hány fogasak a K4-es 600-as gixeren? Ti milyet ajánlotok?
Scottpeter!

www.gexcube.fw.hu

Itt nézd meg!
Mond a Srácnak hogy a Kecskeméti gyerek kűldött!

Hali
Akkor rakok oda csak egy csövet.
Olyan motorra, venni kell normális dobot nem szétkókányolni Motor árához képest a dobot fillérekért adják
hellosztok!
Nem ide való vagyok,de az elmult napon volt szerencsém kipróbálni egy gsr 600-at!Valami hatalmas élmény volt!A széles kormány!Elöl nincsennek idomok!Az első index valami fantasztikusan néz ki!A hangja se kutya De nekem a széles kormány jött be a legjobban(mondjuk ezen szélesebb volt mint a gyári)Tervbe is vettem egynek a vételét,de nem igazán ismerem ezt a tipust!Alkatrészeket használtan lehet hozzá találni?Milyen tipushibái vannak?Fogyasztása hogy van?Esetleg valakit nem érdekel a képeim közt lévő nsr 125 cserébe+kp?
Akkor nincs értelme a dobnak!
Sziasztok!

szerintetek szar hangja lenne a K6-os 600-as gixernek ha az alsó kis dobot alul szétvágnánk és kiszednénk onnan a cuccokat. katalizátor stb.....
Sziasztok!
Igényes motoridom fényeztőt tud valaki? Aki belefényezi esetleg a mintákat is az idomba, és jól dolgozik.
A másik: levegőszűrő tisztításának menete? Milyen olajat kell venni a szűrő tisztántartásához és "hogy" kell elvégezni azt?
Jah, kell még fékbetét k4-600 hoz első garnitúra, hol és milyet vegyek? Köszönöm
Azt, hogy jól mondták. Amúgy én az első cserénél rögtön K&N lészűrőt vettem. Ugyan annyiba került és örök életű. 2-3000km-t mostam.
Sziasztok! Eljőtt az olajcsere ideje a motoromnál de én azt hittem hogy ilyenkor légszürőt is cserélni kell de a roderide-ben azt mondják a srácok hogy azt csak 12000-ként kell! Ti mit mondotok erre?
Szín.
Üdv. MEgtudná mondani valaki, hogy a k6 és a k7 között mi a különbseég? köszi előre is
Hello.
Érdeklődnék, hogy van e valamelyikőtöknek 2000es évjárat körüli gixerhez kormánykapcsolója jobbos balos, kormánycsutka és első felső fékmunkahenger és tartály. Igazából Sv650 re kellene, de ugyanaz van a gixeren is. Ha valaki tud valamit szóljon már. Köszi
Értem, köszi a felvilágítást.
Köszi
Leveszed a felső villahidat, v fellazítod, és alatta van a 2 körmös anya.
Najó, nagyÁTLagba 7-8l, hogy ne ess hasra
6 - 10- 12l (nagyonmax) Persze ehet 5-öt is, de akkor neked simson kellett volna.