Szevasztok, meg tudná nekem mondani valaki, hogy mennyit ehet kb. egy '94-es kiadású GSX-R 750 ?
Annyit tudok róla hogy jó állapotban van, nem csörög és nem is füstöl. Most akarok venni egyet és nem akarok meglepődni a fogyasztáson. Tudniillik egy ős 900-as túragépről váltok át GSX-R-re és nem vágom a fogyasztásukat...
Pár kérdéssel fordulnék hozzátok...ugyanis lánccsere előtt állok...
Ki mit tud ajánlani? Én két márka közt vacilálok de nem tudom melyik lenne a jobb D.I.D vagy RK? X vagy O gyűrű? Tapasztalatokat várnék...
Aztán másik kérdés h érdemes-e az áttételekkel variálnom? Mmint arra lennék kíváncsi h mennyit csalna kb az órám, mennyivel csökkene a végseb. stb? Az okés h ha előre kisebbet és hátra nagyobbat teszek a gyárinál akkor jobb lesz a gyorsulása nyomatékrugalmassága... nekem pl konkrét példák jönnénke jól...fog számok ilyesmik...
Hát majdnem... ugyanis megakartam venni, de mire rászántam magam, addigra folyt a hitelügyintézése...
szal már eladták... de találtam egyet a hollósnál a camponába....
Van egy GSX-R 600 K4-esem, aminek pontosan 1000-res alapjárat van beállítva, de hidegen néha leáll...
Mennyinek kéne lenni az alapjáratnak?
Ja és az idomon van egy lyuk, ahol van egy csavar ami a blokkot tartja, a bukógombát oda kell felszerelni?
A választ előre is kössz...
Sziasztok. Van itt valakinek suzuki gsx-r bőrruhája illetve valami gyári ruha kiegészítője, ha igen akkor írja már le mi a véleménye rőlla. Kényelem, protektorok stb. Válaszokat előre is köszönöm
Akkor kutassuk fel együttes erővel..
Én néztem azt a címet ami a videó végén volt,de nemtaláltam semmit..
Ha találtok valamit szóljatok,én is ezt fogom tenni..
Van itt valakinek libbenős rendszámtartója? Érdekelne ki csinált vagy csináltatott hasonlót! A libbenős változatot ismerem,de nekem valami olyasmi kellene amit én irányítok /mondjuk hallottam már a bóvdenes változatról is!/ Szóval nem tudjátok ki csinálna,csinál ilyet?
Annyit tudok róla hogy jó állapotban van, nem csörög és nem is füstöl. Most akarok venni egyet és nem akarok meglepődni a fogyasztáson. Tudniillik egy ős 900-as túragépről váltok át GSX-R-re és nem vágom a fogyasztásukat...
Erre a változatra gondolok